Dar nu mai loviti acolo ca e periculos mai ales cu spitul(adica cu varful adidasului) daca il omorati? Daca il lasati impotent? Ce faceti?
Da de 2 ori prima data ma ciondaneam cu varamiu cand aveam 10 ani (acum am 16) si am vrut sa ii dau cu piciorul in tibie dar sa miscatsi l-am nimerit la mostenitor. Mi s-a facut mila cnpand l-am vazut cum se tavalea pe jos... i-am cerut scuze, m-a iertat. A doua oara un baiat m-a sarutat fara voie si l-am lovit a mostenitor si ziua urmatoare ma suna si sia cerut scuze a zis ca lau provocat uni niste prieteni (vrajeli ca sa ne impacam cred) si m-am simtit prost dupa. Eu nu dau la mostenitor de obicei daca imi da palme peste fund sau ma insulta il pleznesc.
Si cu tocul. puteai sa'il omri.'mai nie ii dadeai un sut sa il potolesti ca'pentru viol merita una acolo dar cu tocul il omori
Miar place sa te indragostesti de unu pe car l-ai lasat impotent si. Plangi intruna ca nu mai poti face copii cu el din cauza ta
Da,am lovit un prieten, din greseala dar nu mia parut rau deloc!
Imi place sa fac asta si asi faceo in fiecare zi!
Oau ți-au spus un cuvintel și gata.
Da cum crezi săi spui tu un cuvintel și el să-ți arda una.
Sau după ce l-ai lovit să se întoarcă și săti rupa fata
Sunt băiat iar colega mea de banca isi bate joc de mine ca in timpul orei mi se scoala si se vede ca e mare(16 cm) asa ca odată i-am zis si eu ca are sani mari iar atunci m-a lovit cu genunchiul direct in **** cu toată foarta de era sa spermez
Am primit multe lovituri in oua, însă o nebună mi-a dat un picior cu toată forța de am inceput sa plâng
Buna! Sunt băiat si am fost lovit intre picioare de multe ori. O dată am ajuns la doctor dar atunci recunosc ca o meritam pentru ca i-am tras o palmă la fund unei colege, si m-a lovit de 8 ori la rând cu piciorul un oua
Dacă v-am lovi si noi pe voi in foaie fetelor var conveni cred ca nu ca var durea coatele voi stiti cat de rau doare la ****
Celceintreaba35345 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: