anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, ati lovit vreodata un baiat intre picioare la nervi? V-a parut rau dupa aceea? Un raspuns sincer va rog daca se poate.

237 răspunsuri:
| loverboy111 a răspuns:

Da-mi maxim in "balls" (ca romana nu sti) dar o conditie: sa fie cu limbawinking

| loverboy111 a răspuns:

Daca e unu ca mine te ia ambulanta de pe jos dupa ce imi trece

| loverboy111 a răspuns:

Dar nu mai loviti acolo ca e periculos mai ales cu spitul(adica cu varful adidasului) daca il omorati? Daca il lasati impotent? Ce faceti?

| badgirl0101011 a răspuns:

Da de 2 ori prima data ma ciondaneam cu varamiu cand aveam 10 ani (acum am 16) si am vrut sa ii dau cu piciorul in tibie dar sa miscatsi l-am nimerit la mostenitor. Mi s-a facut mila cnpand l-am vazut cum se tavalea pe jos... i-am cerut scuze, m-a iertat. A doua oara un baiat m-a sarutat fara voie si l-am lovit a mostenitor si ziua urmatoare ma suna si sia cerut scuze a zis ca lau provocat uni niste prieteni (vrajeli ca sa ne impacam cred) si m-am simtit prost dupa. Eu nu dau la mostenitor de obicei daca imi da palme peste fund sau ma insulta il pleznesc.

| loverboy111 a răspuns:

Si cu tocul. puteai sa'il omri.'mai nie ii dadeai un sut sa il potolesti ca'pentru viol merita una acolo dar cu tocul il omori

| leomessi2234 a răspuns:

Miar place sa te indragostesti de unu pe car l-ai lasat impotent si. Plangi intruna ca nu mai poti face copii cu el din cauza ta

| loverboy111 a răspuns:

Ce minte ai. bine ca el te place si tu il bati.

| Sclavone a răspuns:

Ma ofer eu cu mine poti sa nu ai deloc mla

| Juic3Nice a răspuns:

Like a Boss

| Juic3Nice a răspuns:

E curva

| Juic3Nice a răspuns:

Lear lua cu tremuratu daca l-am dalaughing

| narcisica a răspuns:

Foarte urat sa lovesti acolo
daca v-am lovi si noi la sani v-ar placea

| ionutn02 a răspuns:

Am primit si eu doar ca pe mine ma si calcat pe sti tu ce

| BadGirl08 a răspuns:

Da,am lovit un prieten, din greseala dar nu mia parut rau deloc!
Imi place sa fac asta si asi faceo in fiecare zi!

| Bugle_Emanuela_2000 a răspuns:

Cand ne întâlnim sa nu dai tare

| Bugle7Florin5 a răspuns:

Dacă ne întâlnim te las sa mă lovesti

| Andrei19972000 a răspuns:

Oau ți-au spus un cuvintel și gata.
Da cum crezi săi spui tu un cuvintel și el să-ți arda una.
Sau după ce l-ai lovit să se întoarcă și săti rupa fata

| SPiros6 a răspuns:

Sunt băiat iar colega mea de banca isi bate joc de mine ca in timpul orei mi se scoala si se vede ca e mare(16 cm) asa ca odată i-am zis si eu ca are sani mari iar atunci m-a lovit cu genunchiul direct in **** cu toată foarta de era sa spermez

| SPiros6 a răspuns:

Am primit multe lovituri in oua, însă o nebună mi-a dat un picior cu toată forța de am inceput sa plâng

| SPiros6 a răspuns:

Buna! Sunt băiat si am fost lovit intre picioare de multe ori. O dată am ajuns la doctor dar atunci recunosc ca o meritam pentru ca i-am tras o palmă la fund unei colege, si m-a lovit de 8 ori la rând cu piciorul un oua

| SPiros6 a răspuns:

Si daca atunci cand se ridică te loveste si el intre picioare

| Maravel a răspuns:

Dacă v-am lovi si noi pe voi in foaie fetelor var conveni cred ca nu ca var durea coatele voi stiti cat de rau doare la ****

| jesmin a răspuns:

La noi doare la **** daca ar fi sa ne loveasca si ei pe noi

| jesmin a răspuns:

La noi nu doare

| jesmin a răspuns:

La noi doare daca near lovi si ei pe noi
la **** la noi ar durea la ****

| jesmin a răspuns:

La noi ar durea oare daca near lovi si ei pe noi in ****