| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

Sa am note bune la scoala si sa ma pot intelege ci dirigintele meu si cu toti colegi (trec a 5-a)

| AndreyIstetul a răspuns:

Buna. Imi doresc in primul rand sa am rezultate bune si foarte bune, ca pana acum si chiar mai mult. Imi doresc sa ma inteleg cu colegii, cu profesorii, cu oricine. Imi doresc sa stau in banca cu cine sta cu mine inca din clasa a IV-a(a girl). Imi doresc...nu stiu...ce mi-as mai putea dori?

| ghineanamaria a răspuns:

Si eu sunt boboc(clasa a 9a) si nu cunosc pe aproape nimenicrying
Orikum imi doresc note de 10 si sa pot retine ce citesc(caci nu prea retin deloc).

| MeAndMe1000 a răspuns:

Sa se termine cat mai repede si sa iau premiul I ca si pana acum.

| oOSmileoO a răspuns:

Fara scoala.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa trec bac-ul sa scap odata de liceu

| mimikafrumusika a răspuns:

Cat mai multe note bune mai ales la examenul de admitere.

| Alissonn14 a răspuns:

Sa am note bune. si un 10 la mate. Frumos...laughing

| Onutza_3747 a răspuns:

Sa invat cat mai mult si sa iau note MARI! Te yub '''Robert''

| mariamar1997 a răspuns:

Sa iau o nota mare la examenul de la sf anului scolar

| ioana1911 a răspuns:

Sa am note foarte bune in special la educatie fizica, pentru ca la celelalte materii ma descurc dar la sport nu pot face rostogolirea

| itscloudyoutside a răspuns:

Note bune, cu toate ca am oroare de unele materii (matematica si fizica). Sunt pe a 8-a si am nevoie de note cat mai mari, si cat mai mult medii de 10 pentru a aintra la un liceu cat mai bun.

| piticul2atomic a răspuns:

Sa imi iasa media generala 10, sa avem teme putine, sa intru la liceul dorit, sa imi fac multi prieteni noi si sa fiu sanatos.

| MaeRiAh a răspuns:

Sa iau note mai bune ca anul trecut...sa pr din nou premii de sportiv bun si sa se pensioneze profu de mate laughing cam atat

| angelsaredickswithwings a răspuns:

As doriiii sa mi se schimbe profesorul de romana ca este un mos nenorocit comunist batut in cap si care nu da media zece numai daca esti geniu absolut ...am avut toate mediile de 10 2 ani la rand si anul trecut i-am zis ca el a facut o greseala si mi-a dat 4 (chiar daca aveam dreptate) deci sa speram ca l-a lovit meteoritul laughing

| Baby a răspuns:

Un iuuubitrolling on the floor
aiurea. sa am parte de cele mai frumoase experiente in liceu

| crissmay a răspuns:

Imi doresc sa fie un an bun, sa nu ma mute diriga in ultima banca.

| MrSpooky a răspuns:

Vacanta

| Aniela2777 a răspuns:

Sa ma inteleg bine cu profii noi` laughing. Am dat si eu in liceu.laughing

| Speedmafia a răspuns:

Pai sa invat mai bine note mai bunebig grinbig grin uh ce doresti?

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Sa invat mai bine decat ani trecuti.asta vreau happy

Prieneni noi, profesori freshlaughing...

Note mari la toate materiilelove struck

| EmaCha a răspuns:

Note bune, sa se intoarca profii' inlocuiti si sa dureze cat mai putin!

| ioana02 a răspuns:

Eu vreau note bune,medie mare,sa ma inteleg bine cu colegii(din clasa si nu numai), sa se organizeze o excursie in strainatate, etc.winking

| XKidutzaa a răspuns:

Note bune...sa ma inteleg bine cu colegii si profesorii si cat mai multa distractieee!

| Michaela89 a răspuns:

Sa am note mari cum am avut pana acum și sa nu fie grea chimia pe care o începem anul asta! Sunt intra șaptea.

| BOOBZen a răspuns:

Sa-mi vad noii colegi mai amuzanti,misto, de treaba, mai stilati etc.Nu eu sunt noua, ei sunt cei noi...In viata mea

| unknow a răspuns:

Nu vreau decat sa ma lase diriga cu pantaloni normali, cu talie joasa,.sad/ in rest, ma descurc eu, cu toate!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare