Fara suparare dar aveti prea multi copii, 5 in 10 anii, nu consider ca e zgarcita din moment ce isi ridici o casa inseamna ca aveti banii, i dau dreptate adica voi va ridicati casa dar nu va platiti curentul, nu e vina ei ca ai facut 5 copii, tu nu te gandesti asa un pic daca vine o criza financiara ce faceti, daca nu o sa aiba un loc de munca nici el, ca tu o sa ai grija de copii toti find mici, nu mai bine 1 hai 2 si numai te ai fi plans atat
Am vazut si mai rau.Cel mai bine insa ar fi sa nu depindeti de ea pentru a evita certuri zilnice si un suflet incarcat.Incearca sa obtii acei bani din alte surse.
Fara suparare, dar n-ar fi trebuit sa faci atatia copii daca nu ai o situatie materiala care sa-ti permita sa-i cresti.Mi se par oricum prea multi, dar in fine nu mai ai cum sa schimbi asta.Intr-adevar,e cam zgarcita, dar da, mai exista astfel de soacre.Ar trebui sa inteleaga ca tie ti-e extrem de greu acum
OMFGConrad a evaluat răspunsul tău Fara suparare dar aveti prea multi... ca fiind nefolositor şi eronat.
mi ai dat nefolositor si eronat super, omule sa inteleg ca tie ti ar conveni ficata la 27 de ani sa vina cu 5 copii la tine pe cap si sa stea pe banii tai in timp ce ea isi face vila
Nu e deloc zgarcita din contra e prea buna cu ei, sta pe capul ei cu 5 copii dar nu ar vrea nici curentul sa il plateasca ca na trebuie sa isi faca casa
Pai îi trebuie o casa, adica ce se face cand cresc copiii? Oricum principala problema e ca a facut 5.Parerea mea e ca soacra ar trebui s-o inteleaga, adica vede ca isi face casa ca sa se mute sa n-o mai deranjeze, macar acum sa o ajute cu curentul si dupa îi va da banii inapoi, in fond sunt nepotii ei
Sunt constienta ca am multi copii dar nu cred ca este un motiv intemeiat incat sa nu ne ajute.Macar sa inteleaga ca problemele ultimului nepot sunt destul de grave si necesita consultari, tratamente, drumuri si operatii la care nu sunt ieftine deloc plus ca trebuie sa am tot timpul un ban in casa deoarece doctorii mi-au spus ca exista riscul sa se deterioreze şuntul(tubul) ce duce de la creier la abdomen si sa fie nevoie de operatie din nou si daca nu e facuta la timp i se va afecta creierul mai mult decat este ceea ce ii va fi letal.Ideea e ca ar trebui sa inteleaga ca mama ca fara bani copilul meu ar putea muri in Romania si stiti cum sunt doctorii de aici.Macar cu atat sa ne ajute
Dar cat poate costa curentul sa fim seriosi, mancarea si restul tot ea
Nu exista padure fara uscaturi, nu e normal, daca asa e caracterul ei, la batranete nu prea mai poate fi schimbat.
Sper si eu.Cand ii dai bani te lauda cand ii zici ca nu, ai isi arata cealalta fata
Lasa curentul Ideea e ca n-o prea ajuta socrii ei, care au o situatie mai buna.Ai si tu dreptate, e greu pentru femeia aia (soacra), dar pentru Mirris e si mai greu
Trec printr-o situatie foarte grea acum si ca parinti ar trebui sa inteleaga adica pe mine personal mar durea foarte tare inima sa imi vad copii chinuiti
De unde ai vrea sa stie cum e sa ai un copil cu probleme? E mai greu sa ne transpunem noi in situatia ta si oricum cred ca e mai usor pentru o femeie decat pentru un barbat.Zi mersi ca esti sanatoasa si la fel si sotul tau, ca puteti sa-l ajutati pe copilul bolnav
Da dar nici pentru ei nu e usor, stiu ca treci printr-o situatue grea dar si ei la fel
Da sa faci 5 copii pana la 27 de anii e greu, e aiurea sa pretinzi mancare, curent de la soarca, sunt 6 suflete
Da a gresit.Ar fi trebuit sa judece ca nu poate sa intretina 5 copii.Nici macar faptul ca era tanara nu e o scuza.Dar acum n-o poti condamna, e greu si cand ai un copil si ala e bolnav, cand ai 5 si n-ai nici prea multi bani e adevarata suferinta
Tu macar gandesti inainte sa spui ceva?! Stim deja ca ai slipiri de inteligenta dar pe bune este aiurea sa iti dai cu parerea despre un lucru de care nu ai habar!
Logic ca gandesc, sa inteleg ca tu spui ca e ok sa ai 5 copii si sa stai pe capul soacrei bravo