Fara suparare dar aveti prea multi copii, 5 in 10 anii, nu consider ca e zgarcita din moment ce isi ridici o casa inseamna ca aveti banii, i dau dreptate adica voi va ridicati casa dar nu va platiti curentul, nu e vina ei ca ai facut 5 copii, tu nu te gandesti asa un pic daca vine o criza financiara ce faceti, daca nu o sa aiba un loc de munca nici el, ca tu o sa ai grija de copii toti find mici, nu mai bine 1 hai 2 si numai te ai fi plans atat
Sfatul e sa te muti de acolo simplu, faza e unde, stai acolo indura si cand e gata casa te muti si asta e, au indurat uni anii de puscarie mai rezisti si tu 1, 2 anii si gata, eu am vrut sa vad cine se ofera sa te ajute cu ca vorba toti se dau mari sfinti vad, sfaturile nu dau mancare la copii nici nu isi platesc curentul, gandeste mai rational, esti mama a 5 copii
Nu e critica, una e cand critici un om si il jignesti, alta e cand i spui adevarul in fata si cu niste solutii rationale, daca asa e ea de fel ce poti face? fiecare om are rautatea lui, pentru unele e o bucurie sa aiba 5 nepotii,pentru unele nu,nu toate degetele sunt la fel,daca nici nu stai cu ea bine era daca scriai asta de la inceput inseamna ca nu o deranjezi puternic,eu nu stau acolo sa stiu exact,tu scrii varianta ta,daca scria si soacra ta atunci imi spuneam si eu parerea, noi stim ce scrii tu atat, omul are tendinta de a se face victima si a exagera, tu nu ai de ales lasa capu jos si asta e, daca te certi cu ea nu vei rezolva nimic
Am maj vazut asa ceva si Soacră mea procedează la fel cu fetita mea de 10 luni. Din pacate asa sunt unele persoane stii cum e pisica blanda zgarie rau.
Oricum te as sfatui sa nu mai apelezi la ea mai bine singura
Raspuns aici, Ray ma ignora pentru a doua oara.NU il judec, ii spun ca habar nu are ce insemna sa ai copiii!
DUPA ce te-a facut cu ou si otet aici, cica vrea sa posteze la cauze nobile.Cea ce el nu stie, este ca doar adminii pot posta acolo, si asta dupa ce se documenteaza!
Lasa-l ca nimeni nu stie pana ce nu pateste si nu asi dori la nimeni situatia mea desi cateodata imi vine sa imi iau campii dar respir adanc, ma gandesc la copii mei si dupa o ora imi revin incet.Ma ajuta si faptul ca ma enervez repede dar ma si calmez repede.
N-am vrut sa mai raspund, dar ma simt obligat de situatie.
Mr. Ray, tu n-ai nicio idee cum e sa ai un copil. Tu n-ai nicio idee cum e sa ai o familie, daramite 5 copii dintre care unul bolnav. Vii aici marele atotstiutor cu sfaturi de 2 lei..hmm, de 2 lei imi iau o guma, nicio guma n-as da pe sfaturile tale. Citatele biblice le cunosc mai bine decat stii (sau ai stiut vreodata) alfabetul (limbii romane) SAU ROLUL CRATIMEI, NAIBA S-O "I-A".
O solutie rationala ar fi sa stai in banca ta cand nu stii despre ce vorbesti, nu sa iei femeia la rost, TOCMAI TU, cand esti pe langa cu tot ceea ce spui.
Ce-ai realizat tu in cei 27 de ani? Locul 5 pe TPU? Adica nimic? Fain de tine. Te compatimesc, crede-ma.
Acum, fa un gentle gest si cere-ti scuze femeii, pentru ca ASA SE CADE din partea unui barbat, daca esti barbat. Daca nu, mormaie in continuare de ce nu ii plateste soacrei lumina.
PS. Citatul acela l-ai putea aplica (in cazul in care consideri Biblia verosimila), eu ma straduiesc, uneori imi iese, alteori nu, sunt om.
Atunci nu vorbi de dumnezeu daca isi judeci aproapele si iar mai judecat, cica ce am realizat eu la 27 ani, mare realizare cand faci copii nu? omule daca mai fi citit ai fi inteles ca eu nu o judec pe femeia asta nu am nimic cu copii aia, din contra mi am exprimat parerea si empatia legat de cazul ei, nu ma cunosti real incat sa imi spui ca nu am facut nimic si da locul ala 5 inseamna ca am ajutat multa lume, daca nu ajutam nu eram pe locul 5, nu ma laud dar asta e adevarul, tu ce ai realizat? eu macar am o facultate in informatica, am studii am un loc de munca si nu ma intretin parinti si ma descurc singur si nu consider ca a face copii e o mare realizare in viata
Bai.tu n-ai nicio idee cum e sa ai un copil. Tu n-ai nicio idee cum e sa ai o familie, daramite 5 copii dintre care unul bolnav. Vii aici marele atotstiutor cu sfaturi de 2 lei..hmm, de 2 lei imi iau o guma,
alo copile eu nu ti-am vorbit cu bai, demonstrezi ca nu ai educatie, bun simt, civilizatie, normal ca stiu ce inseamna, tu stii ce inseamna sa muncesti de la 15 ani in constructii? da ma eu munceam nu frecam menta, cand veneam de la liceu lucram, cand veneam de la facultate munceam si nu imi este rusine, nu frecam menta, stii dar sti degeaba biblia, faza cu gramatica, da bre tu stii mai bine se vede
Fatamuntilor asta nu inseamna ca nu pot intelege rational ce inseamna sa ai 5 copii, nu vad ce rau i-am spus, din contra consider ca i-am dat sfaturii bune, Mirris tu nu ai patit nimic, ai facut 5 copii, ai un sot in Anglia,ai o casa in constructii care va fi gata in viitor,drama ta e factura aia de curent atat,legat de femeia aia nu o pot judeca, critica, ti am spus fiecare om e diferit, sincer consider ca mai bine decat multi care nu o casa sau ce sa mance, cat poate fi o factura de curent sa fim seriosi, daca aveai un copil puteai pleca dar cu 5 e greu
La batranete copii sunt langa tine nu banii sau facultati sau oricare lucruri materiale.Un lucru il poti inlocui insa un copil niciodata asa ca un copil e o mare realizare.Multe cupluri cheltuie o gramada de bani deoarece nu reusesc sa conceapa un copil pe cale naturala sau multi vor sa adopte un copil dar in Romania e foarte greu de adoptat un copil.
Dar tu esti tanara,daca maine vine o criza ce faceti? copii mici tu nu poti merge la munca el nu ca numai e, mai bine ai un copil, doi sa stii ca au un viitor ca au realizat ceva nu ca au trait in saracie toata copilaria lor, un copil nu e o realizare sa-l faci, o realizare e sal cresti, sa-i oferi o casa, un camin, educatie etc
Cine te-a pus să plodești atâta?
Cică că nu ar vrea să ajungi în situația ei, de parcă ea nu s-a băgat singură în situația aia(cine a pus-o să facă atâți copii?). E cum ți-ai da cu un topor în cap și după te plângi că ai hemoragie.
Asumă-ți faptele, că ai o vârstă și ți-ai făcut-o cu mâna ta. Rușine.
Tocmai asta e si ideea. Faptul ca i-am cerut soacrei mele sa inteleaga ca situatia mea nu e asa buna in perioada asta (desi stie si ea acest lucru)ar fi trebuit ca mama sa ma inteleaga.Si tot o tine ca e credincioasa dar face diferenta intre copii si nepoti.Insa daca eu ii zic acest citat pe care tu l-ai scris e ca si cum i-as vorbi in alta limba.Asta ca sa intelegi ce incerc eu sa tot zic si ce fel e soacramea si ce inima are.Gandestete ca un copil mic de doi ani i-a cerut o pruna si ea a spus ca "e caca" si a trimis-o la mine.Scuza-mi limbajul.
Eu stiu cum sunt femeile ca am si eu in curte, nu va suportati intre voi, dar fi si tu mai blanda cu ea, las daca e rea asta, momentan stai la ea pe propietate, plateste curentul pls si asta e, o sa te muti la casa ta si asta e, faza cu prunele se gasesc la piata, el daca lucra in Anglia castiga vreo 2000/3000 de lire deci hai sa nu ne plangem de prune, sunt multi care mor de foame si nu se plang, ar vrea o paine
Fatamuntilor de ce nu dai accept ingor ca eu ti am dat, dar nu vrei, deci tu ma ignori
A vorbit cu ea dar e ca si cum ai vorbi cu un copil de doi ani(pana si acel copil mai intelege ceva). Stiu ca sunt doctori care sa il ingrijeasca dar si acei doctori pretind bani(ca asa e in Romania).Iam cerut sa ma inteleaga in perioada asta dar ea nuuuu, viseaza numai bani daca le cere copiilor bani pe cazare si mancare atunci cand vin in vizita.
1.sotul meu nu castiga atatia bani altfel nu mai postam nimic
2.e vorba de un copil de doi ani prin care o afecteaza acel gest facut de bunica ei.Ce sa inteleaga copilul?
3.soacramea a spus ca saracea daca ii dadea o pruna.insa nu e vb de o pruna e vb de gestul pe care la facut.Nu se face asa ceva cel putin la parintii mei nu am vazut asa ceva.