Buna! Este doar o perioada, aceasta cu verificatul temelor. Pana cand crezi ca le verifica? Asa era de cand erai mica sau a inceput de ceva timp?
Eu zic ca daca tu ti-ai face temele bine, nu te-ar mai deranja atat de mult faptul ca mama ta le verifica. Nu e nimic rau in asta. Chiar ai nevoie. Crede-ma.
Rog sa nu tipe nimeni la mine ca m-am trezit "hop si eu" dupa un an de zile.
Poate are un motiv pentru care te verifica. Daca e asa, ti-as sfatui sa ceri ajutorul oamenilor cu experienta.
Daca afli ca e asa, cerceteaza-ti mama ( e cam logic ) si daca e asa da-mi un mesaj privat.
Ai putea sa ii spui ca ai crescut si va realiza ca nu te mai poate contola permanent!
Nu ti-as recomanda sa scapi de teme asa una doua, sa stii ca si temele sunt date cu un anumit scop. Daca o sa te vada ca i-ti dai interesul pentru teme nu o sa te mai ia la rost. Pur si simplu arata-i ca i-ti pasa
Bună,
Insistă să-ți verifice temele atunci când nu are timp. După un timp ar trebui să renunțe. Dar asta nu înseamnă că vei scăpa și de verificările ocazionale.
Mama mea cand are multa treaba nu ma corecteaza, dar o fac mandra cate-odata si nu imi m-ai corecteaza temele cand a aflat ca stiu lectia. Sau daca te verifica doar sa vada daca stii lectia nu o sa te corecteze si la teme poate.
Poate ea ti le verifica tot timpul sa ai note bune la scoala si ca iti vrea binele mai bine fa-ti-le si e ok!
Cel mai bine ar fi sa o lasi sa te controleze, apoi va vedea ca le faci si va avea incredere in tine. Daca nu-ti convine spune-i deschis ce crezi despre controlatul temelor. Am avut si eu in trecut problema asta pana prin intr-a 6-a.
Poate vrea sa verifice daca ai facut corect or daca ai facut tema, asa ma verifica si pe mine tata. :v
1.Prefate ca scrii atunci cand vine ea de la serviciu si o sa vezi ca o sa aiba incredere in tine.
2.schimba data temelor din urma... BAFTA...dar sa stii ca iti vrea numai binele
Buna Daniela inceaca sa fii cooperativa pentru ca mama vrea tot ce e mai bine pentru tine. Nu vrea ca dansa sa iei o nota mica pentru ca nu ti-ai facut temele. asta e parerea mea! Funda?
Zici asa : fa femeie numifverifici tu temele tarfo cati trag o tigaie de nute vezi dobitoaco tu inveti pentru tine eu pentru mine ai inteles?
Și ce este rău în asta? Știu că vrei să fii pe picioarele tale, și consideri că ești destul de mare, dar spre deosebire de alții a căror mame nu se interesează de ei. Nu mai fi rea! Vei regreta într-o zi!
Buna! Ar trebui sa fi draguta cu ea si sa ii zici ca nu prea ai nevoie sa te verifice. Daca nu merge, las-o sa le verifice, si incearca sa nu o enervezi!
Pai, daca tu crezi ca nu ai nevoie, atunci de ce te deranjeaza ca ti le verifica?
Dar ce se intampla daca ti le verifica, mai ales daca nici nu ai nevoie? le vede, sunt corecte, iti spune bravo si gata balamucul!
dar daca totusi ți morțis sa nu le verifice spune-i ca nu ai teme sau spune-i doar o parte din tema
Incearca sa o convingi ca o iubesti mult, demonstreaza-i ca esti ascultatoare, comunica cu ea, vorbeste-i respectuos si fii ambitioasa dar in sensul constructiv pozitiv
Un copil care merge la scoala si e atent la ore+isi face temele o sa ia sigur cel putin nota 7 la bac. Mama ta vrea sa stie ca tu o sa reusesti la scoala sa iei note bune, sa treci bacul, sa intrii la o facultate. Poate ea nu-si facea temele si vrea sa stie ca tu o sa ti le faci. Facandu-ti tema intelegi mai bine.