| DG_Daniela_1998 a întrebat:

Cum as putea scapa de verificatul temelor? Mama tine mortis sa imi verifice temele si ma enerveaza si nu vrea sa inteleaga ca nu am nevoie si se enerveaza aiurea.

461 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Asta vorbesti cu mama ta, nu rezolvi nimic pe site.

| Alexxxxxx34 a răspuns:

Cel mai bun raspuns : LASA-O! Nu iti va face nimic daca ai gresit. E mama ta, ascult-o, stie ea din ce motiv trebuie sa iti verifice temelewinking

| oprescudorin11 a răspuns:

E dreptul mamei sa-ti ceara asta.Nu trebuie sa te enervezi! Daca le-ai facut i le arati, daca nu le-ai facut, iarasi ii spui si-i motivezi 'de ce nu le-ai facut!
Sunt sigur ca daca nu mai vede enervare la tine, te va ajuta si veti colabora, iar daca ii arati 3 zile la rand ca le-ai facut, va avea incredere si nu te va mai controla.
Considera ca pe un gest de iubire si grija 'verificarea asta'!
Gandeste-te ca sunt milioane de copii pe care nu-i intreaba nimeni: 'NICI DACA AU MANCAT"!

| Ally563 a răspuns:

Poti adauga un Mami si o fata de catelus plouat ca asa merge treaba unsa big grin apoi ii spui : te rog sa nu te superi, dar... eu nu mai vreau sa imi verifici temele, pentru ca. cred ca ma descurc si singura. Daca gresesc odata, ce are? din greseli se invata! Sunt destul de mare, pana cand vrei sa ma mai verifici? La mine a functionat. succes! :* Si daca nu va merge. pai, macar ai incercat. E mama ta si trebuie sa o accepti asa cum e ea. Sper ca te-am ajutat

| DaniTDCI a răspuns:

Ba fratiilor. acuma inteleg ce inteleg. da ce-i cu faza asta : telefonul copiilor. ce legatura are? apropo. poti scapa de verificat. intai trebuie sa aiba incredere in tine. ceva gen bine mami. mi le fac. sau le-am facut pe toate si ii arati caietul. o tii tot asa pana nu iti mai cere caietul
funda? happy

| AndradaMelania a răspuns:

Fa-ti temelesi las-o sa te verifice. Ce te costa 2 minute? E spre binele tau. Lasa mofturile la o parte. Eu copila fiind mi-as fi dorit ca cineva sa ma ajute la teme si sa mi le verifice, dar tatal meu fiind plecat mereu la munca iar mama in strainatate, nu am avut parte de asa ceva. Ai grija ce iti doresti. E un mic gest din partea mamei tale, nu e nimic grav/rau in asta. Acorda-i 2 minute din viata ta, totusiwinking.

| xjocker a răspuns:

Îi spui că temele le verifica profesoara sau profesorul la scoala si nu mai e nevoie sa le verifice si ea si daca am note bune inseamna ca temele le-am facut si bine.

| Androniu_Olivia-Ingrid_1990 a răspuns:

Stiu ca e naspa, dar mama ta iti vrea binele...

| Eu24 a răspuns:

E mama ta si vrea doar ca totul sa fie bine. Las-o sa te verifice, nu consider ca e foarte deranjant.

| Miron_Sanda_1990 a răspuns:

Spune-i ca nu ești copil mic și dacă insistă spune-i ca la tine in clasa nimănui nu îi sunt controlate temele și că ai nevoie de încredere din partea ei.
P.S. Dacă insită înseamnă ca nu te descurci la școală și ca nu ai mute bune și mamele nu mai asta vor de la copii lor așa că străduieștete mai mult la școală.
Cu plăcere anticipat.

| wolder a răspuns:

Nu se poate.
Fa temele bine si las-o sa le corecteze.
ce poate fi atat de dificil?

| laramistigan27 a răspuns:

Cand te intreaba de teme o intrebi cum i-a fost ziua..si asa poate o sa inceapa sa vorbeasca de ea si uita de tine big grin

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Eu cred ca face foarte bine ca ti le verifică. De exemplu mie nu îmi verifica si mi-as dori. In fine, poti sa ii atragi atentia spre altceva si sa nu ii aduci aminte de subiectul scoală, gasesti tu pe moment
De fapt, cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis despre asta cu mama ta si sa ii spui ca poate avea încredere in tine. Cel mai bine e sa fi diplomat in orice situatie. Baftă!

| alexiavis a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te duci tu la ea sa iti verifice temele. Dupa un timp ai sa vezi ca nu o sa mai vina la tine sa te controleze. Asa pateam si eu.

| logical100 a răspuns:

Pai fi atent, incearca sa-i arati temele mereu in urmatoarele 10 zile 12, fara sa-ti spuna si o sa vezi ca va uita si va crede in tine. asa s-a intamplat si la mine ( si o sa le iubesti ). funda?

| SupradozaDeVise10 a răspuns:

Pai mama nu face asa ceva, darr daca ar fi facut-o as fi schimbat subiectu`, as fi facut altceva.mi-as fi cautat de lucru.Ori o lasi sa verifice o tema mai veche. Daca iti faci temele poti sa o lasi sa-ti verifice temele si tu vezi`ti de altceva

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Fa-te ca nu găsești caietul sau ca l-ai pierdut ori ca l-ai dat unei colege.

| Blekz a răspuns:

Ii spui direct ca nu vrei sa iti controleze temele si gata!

| WingSfg a răspuns:

Ai putea-o chema pe mama ta insuportabila sa te supravegheze cand faci temele si sa nu ti le mai controleze dupa...ea nu are suficienta incredere in tine.ce zic..nu are deloc icredere in tine...ar fi bine sa gasesti o modalitate sa o faci sa aiba mare incredere in tine

| ddoorriiaannaa a răspuns:

Daniela, bucura-te ca ai o mama care face asta, caci multi nu au. Bucura-te ca o intereseaza de tine, de viitorul tau, caci alti copii sunt lasati in voia sortii in aceasta privinta, adica, parintii toata ziua la lucru, vin acasa, pe copii nu-i intreaba de teme, iar ei ajung niste derbedei. In cazul meu, mi-ar fi placut sa am pe cineva care sa-mi verifice temele, as fi fost altundeva acum, mai sus.

| Vladrg a răspuns:

Te comporti normal te duci mananci, te prefaci ca citesti, te uiti pe telefon. Fara contact vizual te dai de gol, dar nici nu te uiti in alta parte.Stai departe de ea, in alta camera, dar sa nu observe ca o ocolesti, gaseste un motiv. Daca nu joaca-te fa ceva ca si cum ti-ai facut tema. Orice detaliu te poate da de gol

| Ciufu_Andrei_1968 a răspuns:

Srieo din nou pe alta foaie la fel

| denys155 a răspuns:

Buna,pai spune-i mamei tale ca esti destul de mare, iti faci temele, inveti si cand iei o nota mica atunci sa iti mai verifice.fa cumva sa nu iei note mici copiaza la teste orice faci, la mine merge

BAFTA!

| FL_Flory_1990 a răspuns:

Fa-ti-le si va avea usor usor incredere in tine!winking

| LiviuBz93 a răspuns:

Pai nu iti mai nota pe caiet temele pe care ti le dau profii.Banuiesc ca se uita pe caiete sa vada ce teme aiwinking

| LiviuBz93 a răspuns (pentru picard20):

Mai lasati liantii domnul inginerlaughing)Nu toti sunt facuti pentru cartewinkingMai trebuie sa avem si muncitori.App nu scrieti corect gramaticalhee hee

| Găbytzzu_Gaby_1977 a răspuns:

Simplu laughing, Fa-ti temele repede, bagi caietul in ghiozdan apoi il pitesti smug
si ii zici ca nu sti unde e
a doua zii zi ca l-ai gasit laughing
Repeat laughing

| DavidUnicorn a răspuns:

Du-te la baie când vrea să verifice tema, sau îi zici că eşti destul de mare şi îţi faci temele! Funda?

| Tiberiu_Andrei_1996 a răspuns:

Salut!
nu stiu cum sa te intreb dar inveti bine?
Daca ai note mari va avea incredere in tine sigur!

| xAndreea244 a răspuns:

Draga mea, ar trebui sa-i explici ca esti destul de mare pentru verificatul temelor, desigur atunci cand e calma, iar tu ar trebui sa-ti faci temele de fiecare data
Sper ca te-am ajutat