Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar exista.
Nu te baza prea mult pe asa ceva,ca poate o sa ai surprize la care nu te astepti, eu zic ca asa ceva se mai intampla foarte rar in zilele noastre, deci trebuie sa fim precauti pentru orice va urma
In prietenie adevarata cel putin eu mai cred dar in iubire neconditionata nu pentru ca sunt foarte putine persoane care iti merita iubirea si greu de gasit. aproape imposibil...
De existat exista.Trebuie doar sa stii sa gasesti persoanele potrivite.Pana iti gasesti prietenii adevarati sau jumtatea, mai ne "ciocnim" si de alte persoane necompatibile.
Toti le cautam dar putini au norocul sa le gaseasca. Din nefericire "materialu", cantareste mai mult decat freicirea si iubirea neconditionata.
Probabil există ambele, dar eu zic că-i așa cam ca la loto, șanse prea mici să fii tu norocosul...
In prietenie nu cred pentru ca acum o ai acum nu o ai
in iubire da din plin dar nu imi dau seama la timp
In prietenie adevarata eu nu prea mai cred. Deoarece am o prietena care m-a tradat. Este vorba despre un baiat care eu il plac foarte mult si prietena asta a mea stie despre chestia asta. Si in ultimul timp a inceput sa se dea la el si la adevar sau provocare alti copii ii pun pe ei sa se sarute si ea chiar vrea. Dar ea mereu imi zicea ca el e un prost si nu-i place deloc de el ca altfel o intelegeam daca imi zicea de la bun inceput ca ii place de el si acum m-am certat cu fata aia ca ei doi s-au sarutat deja de de 3 ori.
In rietenia adevarata mai cred un pic dar in iubire nu mai cred deloc.am fost destul de dezamagita si nu mai am incredere
Prietenia consta in altruism, lipsa de egoism.Si iubesti neconditionat atunci cand iubesti pentru a iubi si nu pentru a fi iubit.Asa arata totul in teorie, in realitate suntem egoisti si intotdeauna ne dorim ceva in schimb.Cine este idealist va crede in ele pana cand va privi omul asa cum este el, cu bune si cu rele.
De ce nu iubire adevarata si prietenie neconditionata!? Eu incep sa cred doar atunci cand ambele-s adevarate si neconditionate. Nu de alta, dar nu pot crede in "jumatati de masura".
Deci cele mentionate mai sus de tine exista dar au cam iesit din uz,pentru ca acum doar aparatele banii si placerile mai conteaza,atat in cazul prieteniei cat si al iubirii chestia cu la bine si la rau s-a cam dus, deci prietenie si iubire daca-i faci bine iar cand dai de greu iti spune,, du-te dr---i" si s-a sfarsit. e trist ca asa s-a ajuns, dar am putea incepe sa refolosim astea doua pentru ca in viitor ne vor fi extrem de utile pentru ca la urma de tot doar cu astea ramanem... daca le avem
Depinde de persoana, care o ai langa tine sau cu care te intelegi bine, Nu inntotdeauna va fi bine si e cam rar in zilele de azi sa gasesti Chiar un prieten adevarat in care sa te poti increde, iar de iubire nu mai vb.
In prietenie adevarat cred pentru ca eu am o prietena din gradinita ce mi-a salvat viata eram la scoala si nimeni nu a vrtu sa ma ajute nici profu de sprot cand mi-am rupt piciorul si ea a sunat la salvare si s-a dus cu mine la spital si m-a ajutat impreuna cu familia si in iubire neconditionata mai exista si azi dar nu lua exemplu lui irinel columbeanu si monica pentru ca e un ex prost iubirea neconditionata e cel mai pur sentiment eu cred in ea :X :* sper ca te-am ajutat
Prietenia adevarata inca mai exista.cel mai un prieten al meu il cunosc din clasa intai si nu ne-am certat niciodata, ba chiar am fost ca fratii.(acum sunt in clasa a 8-a)
In ziua de azi e foarte greu sa mai crezi in prietenii adevarate deoarece copiii s-au schimbat mult,sunt orgoliosi si toti vor sa fie cei mai tari, cu hainele cele mai faine si multe altele, dar totusi poate ca unde-va mai exista si asa ceva
Ehe. cam greu in ziua de azi.Noi ne pierdem aceste sentimente dela generatie la generatie.Si incet incet ajungem niste roboti, asa cum vor cei care ne conduc. Daca te uiti la adolescentii din ziua de azi sa vezi la cam ce le sta mintea. numai la iubire neconditionata nu .Asa ca in ziua de azi ai BANU esti LEU nai BANU esti MIEL.Desii eu cred ca iubirea este singura care ne mai poate mentine oameni. Sper ca o sa o gasesc si eu candva.Cat despre prietenie adevarata mai rar dar am si eu asa ceva, 1 singura persoana.Cam atat am avut de spus. sper sa va gasiti iubirile adevarate.PACE&LOVE
Nu cred ca exista asa ceva in ziua de azi.In ziua de azi totu se rezolva cu bani si iubirea si prieteni.
Nu cred in asa ceva
prietenie adevarata? cine isi pune pielea la bataie pentru altcine-va
iubire neconditionata? toata lumea vrea ceva
Imi place sa cred ca exista, si ca le voi intalni vreodata, insa dai de ele foarte greu... si e inca si mai greu sa iti dai seama cand cineva te iubeste ci adevarat, sau cand cineva va fi langa tine toata viata fara vreun interes ascuns.
Daca totusi le gasesti ( Ce noroc! ) Trebuie sa ai mare grija cum le pastrezi, pentru ca ce se gaseste foarte greu se pierde foarte usor
Eu insa nu am dat pana acum, nici de una, nici de cealalta... inca mai sper
In prietenie cred pentru ca is prietena cu o fata de cand ne-am nascut si tot de atunci am ramas cele mai bune prietene la bine si la greu in iubire inainte nu credeam dar exista pentru ca o traiesc:X conteaza sa aveti unul in celalalt incredere si sa fiti sincer unul cu celalalt sa va aceptati defectele si cele bune si cele rele sa fiti impreuna mereu la bine si la greu:X:X