Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar exista.
Nu cred in niciuna! stiu ca o sa va intrebati toti cei care vedeti raspunsul meu, dc?
SIMPLU
dragostea neconditionata exista doar in basmele cu printi si printese
prietenia adevarata nu mai exista, lumea a devenit rea si nu poti conta pe nimeni
Singura persoana in care am incredere sunt eu, pentru ca ma cunosc mai bine ca oricine...
Nu cred in prietenie adevarata fiindac dezamagirea se cunoaste foarte usor, iar in iubire cred poti sa afli ca cineva te iubeste atunci cand nu te astepti.
1. Eu cred in prietenie adevarata deoarece am si eu 3 prietene adevarate care m`au ajutat la bine dar si la greu. Cand am plans, au plans si ele, cand am ras, au ras si ele. Parintii nostri is prieteni buni, mergem impreuna la mare, la munte, oriunde. ne-am jurat prietenie adevarata. Pana acum numai de 3-4 ori ne-am certat, dar nu a durat mult. . Avem multe amintiri impreuna si vom fii impreuna pentru totdeauna. Suntem ca o familiee; x `.
Hmm prietenie adevarata nu prea mai exista la fel si cu iubirea lucrurile astea le gasesti cam greu poate doar o data in viata :X si eu cred ca le-am gasit
Eu in prietenie adevarata, si e foarte simplu de ce, pentru ca am un prieten care nu m ar trada absolut niciodata, si daca imi promite un lucru il face, si da, consider ca exista si iubire adevarata pentru ca am vazut oameni iubindu se foarte mult si care se vede ca nu se vor desparti, si in plus, iubirea mamei noatre e conditionata? eu zic ca nu, sau a noastra spre parinti ( exceptand anumite cazuri in care nu prea exista relatia parinte-copil )
Cred in prietenie adevarata pentru ca am cea mai buna prietena de pe Pamant cat despre iubire nu am aceeasi parere...
Pot sa zic ca cunosc sute de persoane, zeci pe cari ii numesc apropiati si un prieten adevarat,...da cred ca mai exista prietenie adevarata,,,,...dar iubire neconditionata mai rar
Da cred in iubire adevarata, exista dar numai care stiu sa iubeasca cu adevarat ceea ce greu gasesti in ziua de azi pentru ca majoritatea si fete si baieti sunt pe interes, la vrajeala si sex atat stiu si sa iubeasca cu adevarat nimic.de cand caut si eu aceasta iubire adevarata dar nu am gasit-o pana acum.nu conteaza oriunde as gasio in lumea asta dar numai sa o gasesc, vreau sa-mi fac un viitor, o familie frumoasa si fericita asta imi doresc acum sincer.
Iubire neconditionata
hmmm de felul nostru suntem mai eogisti, dar da, exista...e doar o iluzie faptul ca toata lumea e "pa interes", datorita faptului ca oamenii pot fi raniti usor.si cand esti ranit, crezi ca toata lumea iti vrea raul...
si apoi, noi vrem langa noi pe cineva perfect. ar trebui sa mai trecem peste unele defecte ale oamenilor si sa ii acceptam asa cum sunt.
Prietenie adevarata? iubire neconditionata? nu mai exista! de fapt cred ca never nu a existat! chiar daca pr ta pretinde ca e cea mai buna prietena nu cred ca ar spune adevarul! cat despre dragoste nici atat
Eu mai cred, pentru ca si eu am prieteni care m-au ajutat foarte mult, iar acum nu mai pot sa ma ajute. Dar eu tin la ei la fel demult ca si inainte. Faptul ca nu mai pot sa ma ajute nu ma impiedica sa-i indragesc la fel de mult. Daca eu gandesc asa, nu ma indoiesc ca mai sunt si altii care gandesc la fel ca mine.
Totul se bazeaza pe respect daca nu este respect intre doua sau mai multe persoane niciodata nu va fi nimic ( nu doar prietenie si iubire)
Eu in iubire si in prietenie adevarata dc? pc ca am o prietena de 16 ani de zile suntem ca doua surori nu este zi in care sa nu vb sa nu radem barfim etc etc iar in iubire pentru ca am o relatie destul de lunga si pentru ca ne iubim si nu exista nimic care sa ne desparta pentru ca impreuna trecem peste tot
Cea mai buna prietena imi este sora mea.
Dar restul persoanelor le consider cunostinteiar iubirea neconditionata nu stiu daca exista dar daca exista este foarte rara.
NIMENI pentru ca lumea sa prostit aadica bani femei[barbati] bere toti se uita numa dupa aspect
Eu cred numai si numai in mine citeodata cred si in alti dar asta este rareori.
Prietenia adevarata nu exista.Indiferent cat de bine te intelegi cu o persoana, niciodata nu se va bucura alaturi de tine. Daca`i povestesti ceva si il/o suni peste ora deja nu`si mai aminteste sau daca`si aminteste te-a ascultat fara interes. Sunt alaturi de tine cand iti merge bine dar cand nu. intervin fraze gen 'nu stiu frate', 'nu cred', 'nu pot', n'am cum' etc. Dar lucrurile astea le veti afla doar daca veti trece prin ele... si aveti destul timp.
Iar iubirea. exista doar sentimentul de atasare sau de obsesie care cu timpul se evapora usor.
Depinde ce cauti.cine cauta iubire adevarata o sa o gaseasca intr-un tarziu.cine cauta iubire neconditionata o sa gaseasca mai repede ).eu cred in amandoua depinde pe moment de ce anume am nevoie . have a nice day
In iubire daaaaaaaa si de multe ori in prieteni!
Dc in iubire pentru ca daa! Il iubesc ma iubestee!
Dc in prietenie aveam o prietena buna fara sa stiee ca eu sunt... si pana si acum se poarta la fel!