| Diva a întrebat:

Cati dintre voi mai cred astazi, in prietenie adevarata si iubire neconditionata? De ce?

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar existahappy.

138 răspunsuri:
| Papusika_4806 a răspuns:

Exista si prietenie adevarata si iubire neconditionata, insa se gaseste foarte rar... nu oricine este dispus sa iti ofere ceea ce ai intrebat tu, eu una am parte si de iubir neconditionata si de o prietenie adevarata... :* sper sa iti fie d ajutor ceea ce ti-am spus

| aida_1576 a răspuns:

Nu mai exista nici unasad prietenie adevarata nu se mai poate deoarece oamenii sunt foarte invidiosi si rautaciosi, iar iubire neconditionata nu cred ca a existat vreodata ca ne place noua sa credem asta, e altceva...e si normal ca atunci cand esti indragostit sa nu observi ce compromisuri faci pentru a va fi bine sau ce compromisuri face celalalt...

| andreea_1848 a răspuns:

Mai,ca sa existe o prietenie adevarata si o iubire neconditionata, asta depinde doar de noihappynoi ne alegem prietenii...

| ghfgjgjkgj a răspuns:

Nu cred in nici una
tot ce imi pasa mie e sa profit de oameni fraieri care ma cred prietena lor si sa am cat mai multi bani

| monikutzata a răspuns:

Prietenie adevarata...nu stiu ce sa zic...eu zic sa nu ai incredere in nimeni.NIMENI.in iubire.crede dar nu la oricine.pup la tine

| EngiLoBike a răspuns:

Scz dar nu stiu despre ce vb ca am 9 ani si trec a III-a

| TaniuTzzaTany a răspuns:

Sincer in prietenii cateodata nu prea mai cred, dar asta este...de cele mai multe ori da cred, dar nahh si in iubire serios nici nu ma gandesc

| dragos_6261 a răspuns:

Iubirea este frumosa pentru ca o sa te ajute

| Bullweif a răspuns:

Intr-o societate puternic materialista si in care camaraderia a fost uitata aproape complet, nu spun ca nu cred in conceptele astea, spun doar ca sunt pe cale de disparitie. Si aici ma refer atat la prieteniile intre persoane de acelasi sex(amicitii nu relatii gay) cat si intre persoane de sex diferit(cupluri). Raspuns scurt, da, cred in ele, dar nu le caut cu tot dinadinsul. Si da, am si iubita si prieteni adevarati(numarati pe degetele unei singure mainihappy ).

| Ank02 a răspuns:

In prietenie adevarata nu credoh go on in fata ta toti par niste ingeri iar pe la spate te barfesc... majoritatea is asa!

| Cosmin162749 a răspuns:

In prietenie adevarata cred eu in iubire mai delocbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred pentru ca stiu ca exista.Intradevar,este greu de crezut. Daca ar fi dupa mine, desi sint in masura sa le ofer pe ambele, le-asi conditiona totusi de doua lucruri:sinceritate si fidelitate absoluta.Numai bine.

| Miruna_4049 a răspuns:

Prietenia adevarata, iubirea neconditionata, cu siguranta exista. Exista, dar in ziua de azi e tot mai rar sa gasesti persoane care sa te iubeasca mereu sau prieteni in care sa ai incredere.

| Miruna_4049 a răspuns:

Iubirea adevarata, fie ca e de la un prieten sau partener de viata, e extrem de rara. in ziua de azi toti se iubesc doar pe ei insisi.

| Andreea028131 a răspuns:

Eu cred ca acestea doua exista. De iubire adevarata nu stiu in ce masura am avut parte, dar de prietenie chiar am avut parte si inca am. Desi sunt calitati foarte rare in zilele noastre in care omul se iubeste doar pe sine, cautand cu atentie le poti gasi. Si daca un prieten pe care il credeai adevarat te-a dezamagit, sa nu consideri niciodata ca nu vei gasi prietenia adevarata. Si in privinta iubirii neconditionate...si aceasta exista insa doar iubirea adevarata are aceasta calitate. Sa nu incetezi niciodata sa cauti aceste lucruri, iar cand le vei gasi sa nu le dai drumul, pentru ca sunt niste comori.

| bytzza_8537 a răspuns:

Nimeni

| BrIa_7731 a răspuns:

Poate exista si asteahappy dar mie mi s-a aratat contrarhappy

| BlackAngel a răspuns:

PRIETENIE ADEVARARATA?:O dupa ce cresti cu cineva il ajuti si multe altele si pe urma incepe sa te injure si sa te faca ca toate alea chiar nu mai cred in "prietenie adevarata" nu cred ca mai exista asa cevahappy