| Diva a întrebat:

Cati dintre voi mai cred astazi, in prietenie adevarata si iubire neconditionata? De ce?

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar existahappy.

138 răspunsuri:
| puffika a răspuns:

Nu cred in iubire neconditionata.
Cred in pritenie adevarata.

| kidulinha a răspuns:

Da. De ce? Proprie experienta big grin

| gabrielutzu a răspuns:

Intr-o lume a curvelor de tot felul,atat masculine cat (mai ales) feminine,in care domneste doar interesul si materialismul(cum se putea altfel? ) prietenia adevarata si iubirea (adevarata) nu sunt decat niste concepte idealiste si aproape de neatins pentru om. Totul este conditionat, intr-un fel sau altul, si orice am face nu putem scapa de acest lucru...

| The0 a răspuns:

Salut happy. eu cred in prietenia adevarata love struck. pentru ca existawinking. crede-ma stiu din propria experientza. am avut o prietena careia i-am intors spatele de 3 ori straight face si m-a iertat de fiecare data! love struck. sper sa o gasesti si tu happy multa bafta :*!

| Minty a răspuns:

Eu cred, sunt o visatoare oricum, dar stiu ca exista pentru ca am avut parte de ele.

| ralucutza120_9455 a răspuns:

Prietenia este ceva minunat ...eu cred in ea si voi crede in continuarie

| TheSupreme a răspuns:

Din punctule meu de vedere, totul se bazeaza pe norocul de a da peste persoana(persoanele) potrivit(e) la momentul potrivit! Restul vine de la sine pentru ca desi viata te omoara cu zilele, numai lucrurile de care tu intrebi acum ne mai pot salva...

| deeakiss_9523 a răspuns:

Pai cred ca in ziua de azi nu mai poti avea incredere nici in tine
poate exista iubire, nu stiu eu am o relatie de un an si ceva si merge bine cred ca exista si ceva sentimente dar cateodata simt ca nu pot sa am incredere

| kri a răspuns:

.Eu una in prietenie adevarata nu prea cred, toti cand sunt cu tine te vorbesc de tine, sau atunci cand au nevioe iar cand nu esti de fata te barfeste si chestii...am crezut in prietenie adevarata, acum nu mai cred, iar iubire neconditionata...nici in asta nu prea cred.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Eu am ajuns să cred că nu există iubire, nici sentimentul de prietenie. Este doar ceva ce creierul nostru ne impune atunci când vrem să fugim de singurătate. Este ceva calculat, ceva ce vine din creier nu din inimă.

| Aduuu a răspuns:

Nu mai cred in asa ceva.straight face
De ceva timp incoace am avut numai relatii urate.
La varsta mea(14 ani)nu cred ca e cazul inca de iubire deci nu stiu daca iti pot da un raspuns bun, insa zic ca dragostea exista neconditionata sau nu, dar exista.Prietenia,la fel, dar o gasesti din ce in ce mai greu in zilele noastre.
Bafta! :*

| tixytix a răspuns:

Eu cred in ambele.chiar daca nu am parte de nici una dintre ele.e frumos sa speri...in opinia mea prietenia adevarata se castiga greu si se pierde usor, dar niciodata nu o sa uiti micile crturi cu prietenul/prietena ta cea mai buna...
cat despre dragostea neconditionata...cand spui TE IUBESC! unei persoane.o faci pentru felul cum arata? sau prntru felul cum gandeste.indiferent ce faci mereu trebuie sa existe o persoana care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si care sa nu incerce sa te schimbe...sa te iubeasca pentru simplul fat ca existi si sa insemni totul pentru ea.
nu cum e acum.stai cu cineva 2 zile si ii spui ca il iubesti.asta nu e iubire.
asa gandesc euhappy

| Alynutza_2085 a răspuns:

Sincer in prietenia adevarata cred pntru ca am o prietena de 13 ani si pana cum este totul ok. In iubire nu cred ca parca toti sunt profitori mie asa mi se pare scuze daca jignesc pe cineva.

| AnkuEmil a răspuns:

Pai prietenii adevarate de fapt exista.dar sunt extrem de rare. putini au norocul sa dea peste ele cam 1% din oamenii de pe globul nostru.dar in iubire neconditionata si irevocabila nu cred ca exista caci intotdeauna va fi o "alta" si mai pentru el

| yo_5161 a răspuns:

Crede-ti voi! prietenie adevarata inseamna: PORTOFELUL TAU! si iubire neconditionata inseamna: NUMARUL LOR! de ce!? pentru ca amandoua tin cu tine! deci...

| gaby_1815 a răspuns:

Eu nu mai cred in pritenia adevarata pentru ca fiecare ne indragim pe fata dar pe la spate ne vindem reciproc...nu stiu daca intelegi dar in iubirea pura cred...

| Plague a răspuns:

Cred in ele. prietenia adevarata exista, dar intre prieteni nu au loc si banii. cand unul are si celalalt nu, impartim frateste, si mai lasam de la noi pentru celalalt. cu prietenie adevarata Dumnezeu a fost bun si m-a binecuvantat. iubire adevarata, deocamdata nu a aparut, si nu stiu daca o voi gasi vreodata. pana acum au fost doar dezamagiri si intristari inutile, dar cred ca o voi gasi candva. nu renunta niciodata la speranta ca azi poti gasi un prieten pe viata, sau jumatatea vietii tale happy. si daca nu crezi in dragoste neconditionata, aminteste-ti de Dumnezeu, El mereu ne-a iubit neconditionat. sper sa nu fii prea sceptica, si sa nu uiti niciodata ca dragostea Lui e mai importanta, si ca niciodata nu vei fi singura happy. peace

| midnight a răspuns:

In oamnei nu poti avea incredere...si totusi viata se bazeaza pe risc...de ce sa nu risti?

| Rhox a răspuns:

Eu cred cu tarie in prietenia adevarata pentru ca am cea mai bunaprietena care chiar imi este alaturi la bine si la greu,ma incurajeaza sa reusesc, suntem nedespartite, sunt sigura ca prietenia adevarata exista...dar trebuie sa stii sa o cauti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred in iubire neconditionata! Parintii isi iubec copii neconditionat(unii). Insa in zilele de azi prietenie adevarata greu se gaseste.Prefacatoria si marsavenia o acopera total.

| BoOboO_8282 a răspuns:

Eu cred in prietenie adevarata, deoarece te ppoti desparti de persoana iubita, siii prietenii iti sunt mereu aproape.

| lary_6681 a răspuns:

Eu cred ca undeva ea exista dar este greu de gasit de parca a disparut din pacate...

| lowfive a răspuns:

De ce n-as crede? Prietenia adevarata si iubirea neconditionata au existat mereu si vor exista in continuare, chiar daca mi se intampla sau nu mi se intampla mie, indiferent de epoca istorica. Asta daca nu ne vom transforma in roboti prea curand.

| catalin_7637 a răspuns:

Ce spui tu sunt doar povesti, in realitate exista doar ura si dispret intre oameni, si nu din cauza banilor sau a bunurilor materiale, ci din placerea de a-i face pe cielalti sa se simta prost big grin

| Shameless a răspuns:

Prietenie adevarata nu poti avea decat cu oameni la fel ca tine...

iubire neconditionata, una singura am avut si de atunci nu am avut decat aventuri
numai pentru ca am nevoi sexuale, si sunt rusinat ca fac asta, daca nu aveam nevoi sexuale, asteptam a 2 a iubire toata viata, stand singur...

| mikiduta_8834 a răspuns:

Nu cred ca mai exista asa ceva prietenie adevarata vezi doar in filme.Si la cate ispite sunt in jurul nostru,si cat egoism, prostie si emotii negative ne-a intoxicat sufletul si mintea, cum sa mai fie loc de puritatea de a iubi neconditionat

| dyabollick a răspuns:

Nu mai exista asa ceva.doar cardul din portofel si masina de la scara conteaza

| mitzaETS a răspuns:

Eu cred in iubire pentru ca am parte de ea.
Prietenie mai putin

| popana a răspuns:

Eu am prieteni da iubit nu prieten dc? eu cred in prieteni pentru ca daca nu te increzi in ei atunci in cine?

| ruben7 a răspuns:

Eu cred