| Diva a întrebat:

Cati dintre voi mai cred astazi, in prietenie adevarata si iubire neconditionata? De ce?

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar existahappy.

138 răspunsuri:
| magdaM a răspuns:

Am un iubit care mi-a aratat ce inseamna iubirea neconditionata in toate formele ei si in acelasi timp prietenia adevarata. asa ca parerea mea este ca exista ambele dar este nevoie de cei cativa milimetrii lipsa pentru a ajunge la aceste doua concepte.

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Aaaa. eu clar NU cred.dam' noh' sper sa fie.
acum:
-pr este mai mult trecatoare dupa ce ti se termina banii de tigari, droguri si chestii din astea... apoi nemaipasandu'ti ce? cat? unde? cum? a fost cu pr tau adv.
-iubirea NOORMAL este cu inselari si hoh' din astea da in cea neconditionata NU prea cred. sper ca is da sa fim acum si noi mai realisti cand am avut parte de ea? sau de cand niciun cuplu nu a mai avut parte de ea? acum se zice ceva de genu"dao' dreku' de iubire ca'i trecatoare doar n'o sa mor cu ea" si din astea dah' noh'...straight face
ne inselam pana ne doare organismusmug mintim ca nu am facut' pana ajungem la ospiciu big grin si odata si odata tot o sa ne doara'n cuur de pers de langa noi si dragostea cea mare pok' s'o sfarsit.

| Doiniţa_3278 a răspuns:

Nu sunt sigura daca cred in vreo una.cel putin doar prin auzite. Sunt sigura ca odata ce iiubesti cu adevarat nu conteaza iubitul sau prietena addevarata, odata si odata vei calca gresit si atunci e foarte greu sa astupi ranile. Cred poate in ambele dar incerc sa controlez mereu situatia happy

| Totipentruunu a răspuns:

Desi nu aM intalnito pot spune ca eu cred
1: sunt o fire visatoare, naiva
2: chiar poate exista o prietenie ca cea descrisa de tine, dar ft rarehappy

| DaNtE a răspuns:

Eu sincer inca cred in tot ce ai mentionat.De ce? Foarte simplu, niciodata nu trebuie sa iti pierzi speranta ca vei gasi pe cineva si pentru tine sau un prieten adevarat in care sa poti spune,, Am incredere in el^^. Odata ce nu te lasi doborat de necazuri viata iti poate aduce numai bucurii.
Deci mesajul meu pentru toti ce nu cred in asa ceva este:
NU VA DATI BATUTI ORICE AR FI, DACA ATI CAZUT RIDICATIVA SI INCEPETI DE LA INCEPUTwinking
Bafta!

| callmebeautiful a răspuns:

Eu nu cred in niciuna. de ce? am fost tradata de prea multe ori

| MindExplode a răspuns:

In ziua de astazi invidia persista de aceea nu am parte de prietenie adevarata.Cat despre iubire exista dar trebuie pretuita.happy

| BabyDollRalukks a răspuns:

Eu una nu stiu ce sa mai cred.De la o vreme incoace,consider ca toate acele lucuri au ramas o nostalgica amintire,deoarece toti sunt pe interese,nimeni nu se mai gandeste daca raneste pe cineva inainte sa vorbeasca,nici chiar eu. Zicala "Nimeni nu-i perfect" a ajuns sa fie uitata, toti considerandu-se fara cusur, cand situatia sta de fapt viceversa:am ajuns sa fim mai imperfecti decat erau oamenii pe vremuri.Sentimentele adevarate se gasesc greu, in zilele noastre iubirea este egala cu 0. Micile gesturi menite sa aduca un zambet,aduc de fapt invidie,si credeti-ma,am atatea exemple vii. Iubirea neconditionata poate nu a murit,poate inca dainuie in inimile catorva norocosi,insa prietenia adevarata o gasesc pierduta, si ce e cel mai trist, nu mai ai in cine sa te increzi deloc.Eu una am avut o prietena ff buna pe care o cunosteam de 8 ani si ceva.Tot ce era frumos s-a spulberat intr-un moment de negandire, o prietenie care am trudit din greu ca s-o cladesc, sacrificii zadarnice.Am fost luata de fraiera pentru faptul ca am fost iertatoare cu cei ce mi-au gresit.De aceea,cred ca indiferenta,rautatea si invidia au ajuns in zilele noastre sentimentele de baza dintre asa-zisii" buni prieteni".Din toata experienta mea am invatat ca nu e bine sa arati tuturor ca doare, pentru ca vor face din tot dinadinsul sa te doara si mai tare, iar aici eu sunt exemplul.Am fost bolnava de leucemie timp de 4 ani.Am avut sansa divina de a scapa de boala aceasta cumplita.Prietenele mele "cele mai bune" au imprastiat zvonul tuturor colegilor,copiilor din cartier sau de la scoala,iar una dintre ele i-a facut pe ceilalti sa arate cu degetul spre mine pentru ca am fost bolnava.A fost o zi cumplita, m-au facut de ras acelea ce credeam ca niciodata nu ma vor lasa la greu, iar in ziua aceea am plans singura timp de ore bune.Este o amintire tragica pentru mine si ma doare sa o spun, dar nu am prieteni.Toata lumea din jurul meu imi este doar amica, mai mult nu.Concluzia ar fi sa nu va vindeti sufletul pentru cineva care va arata mai tarziu ca nu merita.E in zadar, iar lacrimile mai tarzii sunt o risipa de timp, deoarece nu se poate bandaja cu amintirile o inima care sangereaza!winkingsad

| MissmysteriousS a răspuns:

Eu una cred, chiar foarte mult; de ce?! ...pentru ca nu am incredere in nimeni,in prieteni asta inseamna ca nu am incredere in mine,prietenia adevarata si iubirea neconditionata este cel mai frumos lucru din viata,iti aduce mereu zambetul pe fata, emotiile p care le simti pentru iubire sunt inexplicabile, fara ele viata ar fi foarte diferita...

| XxLegendariosxX a răspuns:

Eu nu si nu am motiv

| rebela2011 a răspuns:

Eu cred in prietenie adevarata deoarece poti sa te sprijini pe cineva la greu dar trebuie sa stii sa-ti alegi prietenii si sa ai mare grija altfel iti poti lua mare teapa...iar in iubire neconditionata cred d-ce ...la fel poti sa te sprijini de cineva la greu si este cea mai buna fara atatea obligatiilaughing:*:X

| Sky_6013 a răspuns:

Acestea exista intacte, dar nimeni nu stie cum sa le gaseasca, sau macar sa le caute. Multa lume viseaza la o prietenia sau iubire ca in filme, deci se presupune ca mai exista.
Lumea e plina de minunatii, dar noi nu le apreciem, sau le trecem cu vederea!

O zii buna!

| Doηηa a răspuns:

Nu cred in iubire adevarata! sad

| LastChance a răspuns:

În iubire necondiţionată chiar nu cred pentru că iubirea e un sentiment ce nu există.
Prietenia adevărată, iar un sentiment pus la îndoială.
Nu, nu cred în niciunul din sentimentele astea.

| aNOnim876887686786 a răspuns:

Nu mai cred in niciuna.Pentru ca "prieteni " din ziua de azi te uita daca le este bine iar "iubirea" e doar sexoh go on

| gad a răspuns:

In ziua de azi cam greu dar e posibil
toti suntem instruiti sa inselam si sa tragem mai mult pentru noi
finca asa e societatea prietenia mereu va fi conditionata, iubirea daca este sincera si neregretabila mereu va fi neconditionata

| AnaiD_3125 a răspuns:

Eu nu cred in niciunastraight face

| hazza4ever a răspuns:

Sincer eu nu mai cred in prietenia adevarata. Prietenia exista dar nu te sfatuiesc sa pui suflet in ea!

| CodrutzaDutzi a răspuns:

Eu sincer nu cred in prieteniile adevarate.de ce? pentru. ca mi s-a intamplat asa ceva si totul s-a sfarsit rau.pa.

| Adriana1019 a răspuns:

Eu inca mai cred in asta, pentru ca exista.Am prietenii care imi ofera prietenie adevarata, dar multi prieteni(mi s-a intamplat si mie) tradeaza, fara sa se gandeasca ca te ranesc.Si iubire neconditionata exista, numai ca trebuie sa gasesti acea persoana speciala care sa iti ofere iubire neconditionata, si tu sa il rasplatesti la fel.Decibig grinA cred ca exista, dar nu orice "prieten" este unul adevarat.si nu orice "iubire este neconditionata. FUNDA?

| Awesom a răspuns:

Laurym tu chiar crezi ca iubirea neconditionata chiar mai exista? da mai exista insa doar raritati.Insa prietenia adevarata a existat dintotdeauna, pentru ca omul fara prieteni nu poate trai, ar fi un singuratic.

| ButBut a răspuns:

Eu credhappyPentru ca traiesc asta.As fii ipocrita daca nu as crede, ceea ce simt si vad cu ochii mei.

| Ađııa a răspuns:

Eu,sincera sa fiu,nu mai cred in nimic pana nu ma conving. Am fost naiva pana acum,am crezut,am tacut, m-am ofticat...dar nu merita. Acum, incerc doar sa las lucrurile sa vina de la sine.Imi urmez inima...stiu ca o sa mai fac cateva zeci,poate sute,de greseli asemanatoare, pana cand, intr'adevar o sa gasesc ceea ce caut. happy

| Emena a răspuns:

Deocamdata cred in toate astea,deoarece am prieteni care ma ajuta si tin la mine,si asta mi-au demonstrat-o inca o data saptamana asta, iar despre iubire, de asemenea, am parte de ea si sper sa fie neconditionata big grin

| ZIME a răspuns:

Sincer, desi sunt o persoana optimista, incep sa nu mai cred in conceptul de prietenie adevarata, decat, poate, din partea unui animal (a unui caine, spre exemplu). Toate prietenile sunt bazate pe un interes, fie si acela de a-ti pierde timpul cu cineva. Fiecare prietenie are un *.
Iubire neconditionata? Ce gluma buna! Unde s-a mai auzit de asa ceva? Daca ar fi neconditionata si pura, nu s-ar naste crime, crize de gelozie, posesivitatea crincena a unora si multe altele.
Dintre toate sentimentul acesta de iubire este cel mai complicat, cel mai supus conditiilor de orice fel, circumstantelor... Si nu poate supravietui singur niciodata, este cel mai neajutorat sentiment. Trebuie sa fie sprijinit de "bunatate", "respect", "generozitate", "compasiune"...etc
In concluzie, nu, nu mai cred de mult timp in asa ceva, si daca as intalni o prietenie adevarata, cu atat mai mult as pretui-o!

| Dan a răspuns:

Salut,prieteni,pot sa spun ca ma intalnesc cu prietenii mei adevarati la Cluj in vara asta si cred in acei prieteni seriosi si cinstiti! happy

| VacutzaRoscata a răspuns:

Exista,a existat si va exista
nu conteaza timpurile si chesti din astea straight face

Răspuns utilizator avertizat
| Yng a răspuns:

In iubire neconditionata cred si consider ca aceasta include si prietenie adevarata din partea partenerului pentru ca in relatia noastra asa e imi tine loc de iubit prieten cel mai bun parinti si fratzi. Il iubesc si ma iubeste neconditionat si adevarat. In prietenie adevarata nu cred din partea altor persoane pentru ca pe parcursul vietii mi s-a dovedit ca atunci cand ti-e lumea mai draga. acea/acel pr adevarat/a te dezamageste...

| Jenny23 a răspuns:

Da cred, pentru ca le-am simtit, le simt si le voi simti mereu