| Diva a întrebat:

Cati dintre voi mai cred astazi, in prietenie adevarata si iubire neconditionata? De ce?

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar existahappy.

138 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La ce rost sa-ti raspund afirmativ? Important e ca le simt. happy

| PetreConstanta a răspuns:

Totul se bazeaza pe respect daca nu este respect intre doua sau mai multe persoane niciodata nu va fi nimic ( nu doar prietenie si iubire)

| Vizitiul a răspuns:

De ce nu iubire adevarata si prietenie neconditionata!? Eu incep sa cred doar atunci cand ambele-s adevarate si neconditionate. Nu de alta, dar nu pot crede in "jumatati de masura".

| Bunny a răspuns:

De existat exista.Trebuie doar sa stii sa gasesti persoanele potrivite.Pana iti gasesti prietenii adevarati sau jumtatea, mai ne "ciocnim" si de alte persoane necompatibile.

| luana1 a răspuns:

Prietenia consta in altruism, lipsa de egoism.Si iubesti neconditionat atunci cand iubesti pentru a iubi si nu pentru a fi iubit.Asa arata totul in teorie, in realitate suntem egoisti si intotdeauna ne dorim ceva in schimb.Cine este idealist va crede in ele pana cand va privi omul asa cum este el, cu bune si cu rele.

| emy a răspuns:

Eu mai cred, pentru ca si eu am prieteni care m-au ajutat foarte mult, iar acum nu mai pot sa ma ajute. Dar eu tin la ei la fel demult ca si inainte. Faptul ca nu mai pot sa ma ajute nu ma impiedica sa-i indragesc la fel de mult. Daca eu gandesc asa, nu ma indoiesc ca mai sunt si altii care gandesc la fel ca mine.

| Plague a răspuns:

Cred in ele. prietenia adevarata exista, dar intre prieteni nu au loc si banii. cand unul are si celalalt nu, impartim frateste, si mai lasam de la noi pentru celalalt. cu prietenie adevarata Dumnezeu a fost bun si m-a binecuvantat. iubire adevarata, deocamdata nu a aparut, si nu stiu daca o voi gasi vreodata. pana acum au fost doar dezamagiri si intristari inutile, dar cred ca o voi gasi candva. nu renunta niciodata la speranta ca azi poti gasi un prieten pe viata, sau jumatatea vietii tale happy. si daca nu crezi in dragoste neconditionata, aminteste-ti de Dumnezeu, El mereu ne-a iubit neconditionat. sper sa nu fii prea sceptica, si sa nu uiti niciodata ca dragostea Lui e mai importanta, si ca niciodata nu vei fi singura happy. peace

| mistikk a răspuns:

Cred in prietenie adevarata pentru ca am cea mai buna prietena de pe Pamant cat despre iubire nu am aceeasi parere...

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Aaaa. eu clar NU cred.dam' noh' sper sa fie.
acum:
-pr este mai mult trecatoare dupa ce ti se termina banii de tigari, droguri si chestii din astea... apoi nemaipasandu'ti ce? cat? unde? cum? a fost cu pr tau adv.
-iubirea NOORMAL este cu inselari si hoh' din astea da in cea neconditionata NU prea cred. sper ca is da sa fim acum si noi mai realisti cand am avut parte de ea? sau de cand niciun cuplu nu a mai avut parte de ea? acum se zice ceva de genu"dao' dreku' de iubire ca'i trecatoare doar n'o sa mor cu ea" si din astea dah' noh'...straight face
ne inselam pana ne doare organismusmug mintim ca nu am facut' pana ajungem la ospiciu big grin si odata si odata tot o sa ne doara'n cuur de pers de langa noi si dragostea cea mare pok' s'o sfarsit.

| BabyDollRalukks a răspuns:

Eu una nu stiu ce sa mai cred.De la o vreme incoace,consider ca toate acele lucuri au ramas o nostalgica amintire,deoarece toti sunt pe interese,nimeni nu se mai gandeste daca raneste pe cineva inainte sa vorbeasca,nici chiar eu. Zicala "Nimeni nu-i perfect" a ajuns sa fie uitata, toti considerandu-se fara cusur, cand situatia sta de fapt viceversa:am ajuns sa fim mai imperfecti decat erau oamenii pe vremuri.Sentimentele adevarate se gasesc greu, in zilele noastre iubirea este egala cu 0. Micile gesturi menite sa aduca un zambet,aduc de fapt invidie,si credeti-ma,am atatea exemple vii. Iubirea neconditionata poate nu a murit,poate inca dainuie in inimile catorva norocosi,insa prietenia adevarata o gasesc pierduta, si ce e cel mai trist, nu mai ai in cine sa te increzi deloc.Eu una am avut o prietena ff buna pe care o cunosteam de 8 ani si ceva.Tot ce era frumos s-a spulberat intr-un moment de negandire, o prietenie care am trudit din greu ca s-o cladesc, sacrificii zadarnice.Am fost luata de fraiera pentru faptul ca am fost iertatoare cu cei ce mi-au gresit.De aceea,cred ca indiferenta,rautatea si invidia au ajuns in zilele noastre sentimentele de baza dintre asa-zisii" buni prieteni".Din toata experienta mea am invatat ca nu e bine sa arati tuturor ca doare, pentru ca vor face din tot dinadinsul sa te doara si mai tare, iar aici eu sunt exemplul.Am fost bolnava de leucemie timp de 4 ani.Am avut sansa divina de a scapa de boala aceasta cumplita.Prietenele mele "cele mai bune" au imprastiat zvonul tuturor colegilor,copiilor din cartier sau de la scoala,iar una dintre ele i-a facut pe ceilalti sa arate cu degetul spre mine pentru ca am fost bolnava.A fost o zi cumplita, m-au facut de ras acelea ce credeam ca niciodata nu ma vor lasa la greu, iar in ziua aceea am plans singura timp de ore bune.Este o amintire tragica pentru mine si ma doare sa o spun, dar nu am prieteni.Toata lumea din jurul meu imi este doar amica, mai mult nu.Concluzia ar fi sa nu va vindeti sufletul pentru cineva care va arata mai tarziu ca nu merita.E in zadar, iar lacrimile mai tarzii sunt o risipa de timp, deoarece nu se poate bandaja cu amintirile o inima care sangereaza!winkingsad

| Doηηa a răspuns:

Nu cred in iubire adevarata! sad

| vera_5828 a răspuns:

Toti le cautam dar putini au norocul sa le gaseasca. Din nefericire "materialu", cantareste mai mult decat freicirea si iubirea neconditionata.

| gabrielutzu a răspuns:

Intr-o lume a curvelor de tot felul,atat masculine cat (mai ales) feminine,in care domneste doar interesul si materialismul(cum se putea altfel? ) prietenia adevarata si iubirea (adevarata) nu sunt decat niste concepte idealiste si aproape de neatins pentru om. Totul este conditionat, intr-un fel sau altul, si orice am face nu putem scapa de acest lucru...

| puffika a răspuns:

Nu cred in iubire neconditionata.
Cred in pritenie adevarata.

| Minty a răspuns:

Eu cred, sunt o visatoare oricum, dar stiu ca exista pentru ca am avut parte de ele.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Eu am ajuns să cred că nu există iubire, nici sentimentul de prietenie. Este doar ceva ce creierul nostru ne impune atunci când vrem să fugim de singurătate. Este ceva calculat, ceva ce vine din creier nu din inimă.

| Emena a răspuns:

Deocamdata cred in toate astea,deoarece am prieteni care ma ajuta si tin la mine,si asta mi-au demonstrat-o inca o data saptamana asta, iar despre iubire, de asemenea, am parte de ea si sper sa fie neconditionata big grin

| Dan a răspuns:

Salut,prieteni,pot sa spun ca ma intalnesc cu prietenii mei adevarati la Cluj in vara asta si cred in acei prieteni seriosi si cinstiti! happy

| DanielJackson a răspuns:

Deci cele mentionate mai sus de tine exista dar au cam iesit din uz,pentru ca acum doar aparatele banii si placerile mai conteaza,atat in cazul prieteniei cat si al iubirii chestia cu la bine si la rau s-a cam dus, deci prietenie si iubire daca-i faci bine iar cand dai de greu iti spune,, du-te dr---i" si s-a sfarsit. e trist ca asa s-a ajuns, dar am putea incepe sa refolosim astea doua pentru ca in viitor ne vor fi extrem de utile pentru ca la urma de tot doar cu astea ramanem... daca le avem

| -=AleCS=- a răspuns:

Nu cred in asa ceva
prietenie adevarata? cine isi pune pielea la bataie pentru altcine-va
iubire neconditionata? toata lumea vrea ceva

| Sky_6013 a răspuns:

Acestea exista intacte, dar nimeni nu stie cum sa le gaseasca, sau macar sa le caute. Multa lume viseaza la o prietenia sau iubire ca in filme, deci se presupune ca mai exista.
Lumea e plina de minunatii, dar noi nu le apreciem, sau le trecem cu vederea!

O zii buna!

| Adriana1019 a răspuns:

Eu inca mai cred in asta, pentru ca exista.Am prietenii care imi ofera prietenie adevarata, dar multi prieteni(mi s-a intamplat si mie) tradeaza, fara sa se gandeasca ca te ranesc.Si iubire neconditionata exista, numai ca trebuie sa gasesti acea persoana speciala care sa iti ofere iubire neconditionata, si tu sa il rasplatesti la fel.Decibig grinA cred ca exista, dar nu orice "prieten" este unul adevarat.si nu orice "iubire este neconditionata. FUNDA?

| emiitzzy a răspuns:

In prietenie cred pentru ca is prietena cu o fata de cand ne-am nascut si tot de atunci am ramas cele mai bune prietene la bine si la greu in iubire inainte nu credeam dar exista pentru ca o traiesc:X conteaza sa aveti unul in celalalt incredere si sa fiti sincer unul cu celalalt sa va aceptati defectele si cele bune si cele rele sa fiti impreuna mereu la bine si la greu:X:X

| BillyX a răspuns:

Depinde ce cauti.cine cauta iubire adevarata o sa o gaseasca intr-un tarziu.cine cauta iubire neconditionata o sa gaseasca mai repede laughing).eu cred in amandoua depinde pe moment de ce anume am nevoie happy. have a nice day

| AnkuEmil a răspuns:

Pai prietenii adevarate de fapt exista.dar sunt extrem de rare. putini au norocul sa dea peste ele cam 1% din oamenii de pe globul nostru.dar in iubire neconditionata si irevocabila nu cred ca exista caci intotdeauna va fi o "alta" si mai pentru el

| Jenny23 a răspuns:

Da cred, pentru ca le-am simtit, le simt si le voi simti mereu

Răspuns utilizator avertizat
| tixytix a răspuns:

Eu cred in ambele.chiar daca nu am parte de nici una dintre ele.e frumos sa speri...in opinia mea prietenia adevarata se castiga greu si se pierde usor, dar niciodata nu o sa uiti micile crturi cu prietenul/prietena ta cea mai buna...
cat despre dragostea neconditionata...cand spui TE IUBESC! unei persoane.o faci pentru felul cum arata? sau prntru felul cum gandeste.indiferent ce faci mereu trebuie sa existe o persoana care sa te iubeasca pentru ceea ce esti si care sa nu incerce sa te schimbe...sa te iubeasca pentru simplul fat ca existi si sa insemni totul pentru ea.
nu cum e acum.stai cu cineva 2 zile si ii spui ca il iubesti.asta nu e iubire.
asa gandesc euhappy

| ButBut a răspuns:

Eu credhappyPentru ca traiesc asta.As fii ipocrita daca nu as crede, ceea ce simt si vad cu ochii mei.