Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar exista.
În iubire necondiţionată chiar nu cred pentru că iubirea e un sentiment ce nu există.
Prietenia adevărată, iar un sentiment pus la îndoială.
Nu, nu cred în niciunul din sentimentele astea.
Nu te baza prea mult pe asa ceva,ca poate o sa ai surprize la care nu te astepti, eu zic ca asa ceva se mai intampla foarte rar in zilele noastre, deci trebuie sa fim precauti pentru orice va urma
In prietenie adevarata cel putin eu mai cred dar in iubire neconditionata nu pentru ca sunt foarte putine persoane care iti merita iubirea si greu de gasit. aproape imposibil...
PRIETENIE ADEVARARATA?:O dupa ce cresti cu cineva il ajuti si multe altele si pe urma incepe sa te injure si sa te faca ca toate alea chiar nu mai cred in "prietenie adevarata" nu cred ca mai exista asa ceva
In ziua de azi e foarte greu sa mai crezi in prietenii adevarate deoarece copiii s-au schimbat mult,sunt orgoliosi si toti vor sa fie cei mai tari, cu hainele cele mai faine si multe altele, dar totusi poate ca unde-va mai exista si asa ceva
Intr-o societate puternic materialista si in care camaraderia a fost uitata aproape complet, nu spun ca nu cred in conceptele astea, spun doar ca sunt pe cale de disparitie. Si aici ma refer atat la prieteniile intre persoane de acelasi sex(amicitii nu relatii gay) cat si intre persoane de sex diferit(cupluri). Raspuns scurt, da, cred in ele, dar nu le caut cu tot dinadinsul. Si da, am si iubita si prieteni adevarati(numarati pe degetele unei singure maini ).
In prietenie adevarat cred pentru ca eu am o prietena din gradinita ce mi-a salvat viata eram la scoala si nimeni nu a vrtu sa ma ajute nici profu de sprot cand mi-am rupt piciorul si ea a sunat la salvare si s-a dus cu mine la spital si m-a ajutat impreuna cu familia si in iubire neconditionata mai exista si azi dar nu lua exemplu lui irinel columbeanu si monica pentru ca e un ex prost iubirea neconditionata e cel mai pur sentiment eu cred in ea :X :* sper ca te-am ajutat
Nu cred in prietenie adevarata fiindac dezamagirea se cunoaste foarte usor, iar in iubire cred poti sa afli ca cineva te iubeste atunci cand nu te astepti.
In prietenie nu cred pentru ca acum o ai acum nu o ai
in iubire da din plin dar nu imi dau seama la timp
Imi place sa cred ca exista, si ca le voi intalni vreodata, insa dai de ele foarte greu... si e inca si mai greu sa iti dai seama cand cineva te iubeste ci adevarat, sau cand cineva va fi langa tine toata viata fara vreun interes ascuns.
Daca totusi le gasesti ( Ce noroc! ) Trebuie sa ai mare grija cum le pastrezi, pentru ca ce se gaseste foarte greu se pierde foarte usor
Eu insa nu am dat pana acum, nici de una, nici de cealalta... inca mai sper
In ziua de astazi invidia persista de aceea nu am parte de prietenie adevarata.Cat despre iubire exista dar trebuie pretuita.
.Eu una in prietenie adevarata nu prea cred, toti cand sunt cu tine te vorbesc de tine, sau atunci cand au nevioe iar cand nu esti de fata te barfeste si chestii...am crezut in prietenie adevarata, acum nu mai cred, iar iubire neconditionata...nici in asta nu prea cred.
Nu cred in nici una
tot ce imi pasa mie e sa profit de oameni fraieri care ma cred prietena lor si sa am cat mai multi bani
Iubire neconditionata
hmmm de felul nostru suntem mai eogisti, dar da, exista...e doar o iluzie faptul ca toata lumea e "pa interes", datorita faptului ca oamenii pot fi raniti usor.si cand esti ranit, crezi ca toata lumea iti vrea raul...
si apoi, noi vrem langa noi pe cineva perfect. ar trebui sa mai trecem peste unele defecte ale oamenilor si sa ii acceptam asa cum sunt.
Laurym tu chiar crezi ca iubirea neconditionata chiar mai exista? da mai exista insa doar raritati.Insa prietenia adevarata a existat dintotdeauna, pentru ca omul fara prieteni nu poate trai, ar fi un singuratic.
Eu una cred, chiar foarte mult; de ce?! ...pentru ca nu am incredere in nimeni,in prieteni asta inseamna ca nu am incredere in mine,prietenia adevarata si iubirea neconditionata este cel mai frumos lucru din viata,iti aduce mereu zambetul pe fata, emotiile p care le simti pentru iubire sunt inexplicabile, fara ele viata ar fi foarte diferita...
In oamnei nu poti avea incredere...si totusi viata se bazeaza pe risc...de ce sa nu risti?
Pot sa zic ca cunosc sute de persoane, zeci pe cari ii numesc apropiati si un prieten adevarat,...da cred ca mai exista prietenie adevarata,,,,...dar iubire neconditionata mai rar
Eu cred in prietenie adevarata deoarece poti sa te sprijini pe cineva la greu dar trebuie sa stii sa-ti alegi prietenii si sa ai mare grija altfel iti poti lua mare teapa...iar in iubire neconditionata cred d-ce ...la fel poti sa te sprijini de cineva la greu si este cea mai buna fara atatea obligatii:*:X
Prietenie adevarata nu poti avea decat cu oameni la fel ca tine...
iubire neconditionata, una singura am avut si de atunci nu am avut decat aventuri
numai pentru ca am nevoi sexuale, si sunt rusinat ca fac asta, daca nu aveam nevoi sexuale, asteptam a 2 a iubire toata viata, stand singur...
Nu mai exista asa ceva.doar cardul din portofel si masina de la scara conteaza
Nu mai cred in niciuna.Pentru ca "prieteni " din ziua de azi te uita daca le este bine iar "iubirea" e doar sex