| Diva a întrebat:

Cati dintre voi mai cred astazi, in prietenie adevarata si iubire neconditionata? De ce?

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar existahappy.

139 răspunsuri:
| mikiduta_8834 a răspuns:

Nu cred ca mai exista asa ceva prietenie adevarata vezi doar in filme.Si la cate ispite sunt in jurul nostru,si cat egoism, prostie si emotii negative ne-a intoxicat sufletul si mintea, cum sa mai fie loc de puritatea de a iubi neconditionat

| alee4ever4lowe a răspuns:

Depinde de persoana, care o ai langa tine sau cu care te intelegi bine, Nu inntotdeauna va fi bineoh go on si e cam rar in zilele de azi sa gasesti Chiar un prieten adevarat in care sa te poti increde, iar de iubire nu mai vb.

| maryo1990 a răspuns:

Da cred in iubire adevarata, exista dar numai care stiu sa iubeasca cu adevarat ceea ce greu gasesti in ziua de azi pentru ca majoritatea si fete si baieti sunt pe interes, la vrajeala si sex atat stiu si sa iubeasca cu adevarat nimic.de cand caut si eu aceasta iubire adevarata dar nu am gasit-o pana acum.nu conteaza oriunde as gasio in lumea asta dar numai sa o gasesc, vreau sa-mi fac un viitor, o familie frumoasa si fericita asta imi doresc acum sincer.

| corinaiuliana a răspuns:

Probabil există ambele, dar eu zic că-i așa cam ca la loto, șanse prea mici să fii tu norocosul...

| deeakiss_9523 a răspuns:

Pai cred ca in ziua de azi nu mai poti avea incredere nici in tine
poate exista iubire, nu stiu eu am o relatie de un an si ceva si merge bine cred ca exista si ceva sentimente dar cateodata simt ca nu pot sa am incredere

| Miruna_4049 a răspuns:

Prietenia adevarata, iubirea neconditionata, cu siguranta exista. Exista, dar in ziua de azi e tot mai rar sa gasesti persoane care sa te iubeasca mereu sau prieteni in care sa ai incredere.

| Miruna_4049 a răspuns:

Iubirea adevarata, fie ca e de la un prieten sau partener de viata, e extrem de rara. in ziua de azi toti se iubesc doar pe ei insisi.

| 1996petea a răspuns:

Eu cred pentru ca singur iubesc si prietenesc

| andreea_1848 a răspuns:

Mai,ca sa existe o prietenie adevarata si o iubire neconditionata, asta depinde doar de noihappynoi ne alegem prietenii...

| yo_5161 a răspuns:

Crede-ti voi! prietenie adevarata inseamna: PORTOFELUL TAU! si iubire neconditionata inseamna: NUMARUL LOR! de ce!? pentru ca amandoua tin cu tine! deci...

| I2aaa a răspuns:

Prietenia adevarata exista sigur dupa parerea mea happy

| denisa_5944 a răspuns:

Cred ca niciunul

| bytzza_8537 a răspuns:

Nimeni

| aida_1576 a răspuns:

Nu mai exista nici unasad prietenie adevarata nu se mai poate deoarece oamenii sunt foarte invidiosi si rautaciosi, iar iubire neconditionata nu cred ca a existat vreodata ca ne place noua sa credem asta, e altceva...e si normal ca atunci cand esti indragostit sa nu observi ce compromisuri faci pentru a va fi bine sau ce compromisuri face celalalt...

| adrian_9548 a răspuns:

Eu unu mai cred in nimeni decat in mine

| Elliiiy a răspuns:

In prietenie adevarata eu nu prea mai cred. Deoarece am o prietena care m-a tradat. Este vorba despre un baiat care eu il plac foarte mult si prietena asta a mea stie despre chestia asta. Si in ultimul timp a inceput sa se dea la el si la adevar sau provocare alti copii ii pun pe ei sa se sarute si ea chiar vrea. Dar ea mereu imi zicea ca el e un prost si nu-i place deloc de el ca altfel o intelegeam daca imi zicea de la bun inceput ca ii place de el si acum m-am certat cu fata aia ca ei doi s-au sarutat deja de de 3 ori.

| dragos_6261 a răspuns:

Iubirea este frumosa pentru ca o sa te ajute

| Dumitru_4201 a răspuns:

Eu cred numai si numai in mine citeodata cred si in alti dar asta este rareori.

| Georgyana_3838 a răspuns:

Eu,pentru. ca am prieteni! Fff simplu