Lucrurile de care tu vorbesti mai sus exista, insa tu nu ai cum sa crezi in ele atata timp cat cineva nu iti va dovedi ca ele intr-adevar exista.
Ce spui tu sunt doar povesti, in realitate exista doar ura si dispret intre oameni, si nu din cauza banilor sau a bunurilor materiale, ci din placerea de a-i face pe cielalti sa se simta prost
1. Eu cred in prietenie adevarata deoarece am si eu 3 prietene adevarate care m`au ajutat la bine dar si la greu. Cand am plans, au plans si ele, cand am ras, au ras si ele. Parintii nostri is prieteni buni, mergem impreuna la mare, la munte, oriunde. ne-am jurat prietenie adevarata. Pana acum numai de 3-4 ori ne-am certat, dar nu a durat mult. . Avem multe amintiri impreuna si vom fii impreuna pentru totdeauna. Suntem ca o familiee; x `.
Prietenia adevarata inca mai exista.cel mai un prieten al meu il cunosc din clasa intai si nu ne-am certat niciodata, ba chiar am fost ca fratii.(acum sunt in clasa a 8-a)
In prietenie adevarata nu cred in fata ta toti par niste ingeri iar pe la spate te barfesc... majoritatea is asa!
Sincer in prietenia adevarata cred pntru ca am o prietena de 13 ani si pana cum este totul ok. In iubire nu cred ca parca toti sunt profitori mie asa mi se pare scuze daca jignesc pe cineva.
Nu cred ca exista asa ceva in ziua de azi.In ziua de azi totu se rezolva cu bani si iubirea si prieteni.
Eu,sincera sa fiu,nu mai cred in nimic pana nu ma conving. Am fost naiva pana acum,am crezut,am tacut, m-am ofticat...dar nu merita. Acum, incerc doar sa las lucrurile sa vina de la sine.Imi urmez inima...stiu ca o sa mai fac cateva zeci,poate sute,de greseli asemanatoare, pana cand, intr'adevar o sa gasesc ceea ce caut.
De ce n-as crede? Prietenia adevarata si iubirea neconditionata au existat mereu si vor exista in continuare, chiar daca mi se intampla sau nu mi se intampla mie, indiferent de epoca istorica. Asta daca nu ne vom transforma in roboti prea curand.
Nu cred in niciuna! stiu ca o sa va intrebati toti cei care vedeti raspunsul meu, dc?
SIMPLU
dragostea neconditionata exista doar in basmele cu printi si printese
prietenia adevarata nu mai exista, lumea a devenit rea si nu poti conta pe nimeni
Singura persoana in care am incredere sunt eu, pentru ca ma cunosc mai bine ca oricine...
In iubire neconditionata cred si consider ca aceasta include si prietenie adevarata din partea partenerului pentru ca in relatia noastra asa e imi tine loc de iubit prieten cel mai bun parinti si fratzi. Il iubesc si ma iubeste neconditionat si adevarat. In prietenie adevarata nu cred din partea altor persoane pentru ca pe parcursul vietii mi s-a dovedit ca atunci cand ti-e lumea mai draga. acea/acel pr adevarat/a te dezamageste...
Din punctule meu de vedere, totul se bazeaza pe norocul de a da peste persoana(persoanele) potrivit(e) la momentul potrivit! Restul vine de la sine pentru ca desi viata te omoara cu zilele, numai lucrurile de care tu intrebi acum ne mai pot salva...
Eu in prietenie adevarata, si e foarte simplu de ce, pentru ca am un prieten care nu m ar trada absolut niciodata, si daca imi promite un lucru il face, si da, consider ca exista si iubire adevarata pentru ca am vazut oameni iubindu se foarte mult si care se vede ca nu se vor desparti, si in plus, iubirea mamei noatre e conditionata? eu zic ca nu, sau a noastra spre parinti ( exceptand anumite cazuri in care nu prea exista relatia parinte-copil )
Eu sincer inca cred in tot ce ai mentionat.De ce? Foarte simplu, niciodata nu trebuie sa iti pierzi speranta ca vei gasi pe cineva si pentru tine sau un prieten adevarat in care sa poti spune,, Am incredere in el^^. Odata ce nu te lasi doborat de necazuri viata iti poate aduce numai bucurii.
Deci mesajul meu pentru toti ce nu cred in asa ceva este:
NU VA DATI BATUTI ORICE AR FI, DACA ATI CAZUT RIDICATIVA SI INCEPETI DE LA INCEPUT
Bafta!
Nu sunt sigura daca cred in vreo una.cel putin doar prin auzite. Sunt sigura ca odata ce iiubesti cu adevarat nu conteaza iubitul sau prietena addevarata, odata si odata vei calca gresit si atunci e foarte greu sa astupi ranile. Cred poate in ambele dar incerc sa controlez mereu situatia
Prietenia adevarata nu exista.Indiferent cat de bine te intelegi cu o persoana, niciodata nu se va bucura alaturi de tine. Daca`i povestesti ceva si il/o suni peste ora deja nu`si mai aminteste sau daca`si aminteste te-a ascultat fara interes. Sunt alaturi de tine cand iti merge bine dar cand nu. intervin fraze gen 'nu stiu frate', 'nu cred', 'nu pot', n'am cum' etc. Dar lucrurile astea le veti afla doar daca veti trece prin ele... si aveti destul timp.
Iar iubirea. exista doar sentimentul de atasare sau de obsesie care cu timpul se evapora usor.
Eu nu mai cred in pritenia adevarata pentru ca fiecare ne indragim pe fata dar pe la spate ne vindem reciproc...nu stiu daca intelegi dar in iubirea pura cred...
Eu cred ca acestea doua exista. De iubire adevarata nu stiu in ce masura am avut parte, dar de prietenie chiar am avut parte si inca am. Desi sunt calitati foarte rare in zilele noastre in care omul se iubeste doar pe sine, cautand cu atentie le poti gasi. Si daca un prieten pe care il credeai adevarat te-a dezamagit, sa nu consideri niciodata ca nu vei gasi prietenia adevarata. Si in privinta iubirii neconditionate...si aceasta exista insa doar iubirea adevarata are aceasta calitate. Sa nu incetezi niciodata sa cauti aceste lucruri, iar cand le vei gasi sa nu le dai drumul, pentru ca sunt niste comori.
Eu cred in prietenie adevarata, deoarece te ppoti desparti de persoana iubita, siii prietenii iti sunt mereu aproape.
Sincer eu nu mai cred in prietenia adevarata. Prietenia exista dar nu te sfatuiesc sa pui suflet in ea!