| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| DeeaLove08 a răspuns:

Mie mi se pare corect sa fie no name, deoarece intotdeauna da raspunsuri bune, folositoare etc

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

M-am razgandir!
Userul anului vreau sa fie Nicoleta!
Este perfecta pentru userul anului!

| carmen_6670 a răspuns:

Chiar este cel mai bun utilizator bravo ei

| Micasirena a răspuns:

Eu il propun pe psihoyounger. Desi vad ca nu a mai intrat in ultima vreme, daca cititi raspunsurile mai vechi veti vedea cat de multa ajutat.

| Kolp a răspuns:

Eu il nominalizez pe @NOName, deoarece:
1) La fiecare raspuns pe care i l-am citit nu a fost superficiala si consider eu ca in fiecare raspuns a pus suflet.
2) Intotdeauna formuleaza raspunsuri folositoare si inteligente
3) Faptul ca este Expert TPU arata ca este activa, inteligenta si inteleapta.
4) Nu da raspunsuri : copy-paste Google.
5) Ma inteleg bine cu el/ea

| Onutzyk a răspuns:

Tot Brigaela...thinking

| ParanoidKidu a răspuns:

Eu o votez pe NoName...de ce? se intelege... da sfaturi extraordinar de bune

| MusicisMusic a răspuns:

@Bacemi merita...Sociabil,iti deschide ochii si nu da copy-paste de pe Wiki**dia la fel ca NOname, filtreaza raspunsurile si are foarte multi prieteni cu capul pe pamant si pe umeri pe sitetongue

| Cjay a răspuns:

Eu ma propun pe mine.laughing
:X Numai binelaughing!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Stela!
Te rog, tine cont de ce iti spun.
Eu mi-as dori foarte mult, ca Legiuitoarea sa fie userul anului,
de ce?
Pentru ca e clar, nu intra in conflicte, da raspunsuri foarte utile, +politetea oameni buni!
Cati dintre voi spuneti"buna!" de fiecare data cand puneti o intrebare sau dati un raspuns, si puneti "Pa, pa!" la urma? acum sincer...stiu ca multi dintre voi o sprijiniti, chiar daca nu aratati asta...Se afla pe locul 4, dar sa fim sinceri, nu merita locul I?
Este printre putinii care lupta pentru a intretine acest sitestraight face
si in legatura cu NOname... poate fi chiar rautacioasa uneoriwinking

| Ana_2060 a răspuns:

Pe NOname da raspunsuri clare si corecte, nu a fost implicata in nici un conflict big grin Noname big grin

| tyana a răspuns:

Grea treaba!happyMulti merita acest titlu.Imi plac in mod deosebit insa Bacemi, NOName, april, ioandelasal, Legiuitoarea si Eliana. I-as alege pe toti, pentru ca fiecare dintre ei merita respectul si aprecierea noastra.Cum nu se poate insa, vreau sa ii doresc mult succes lui Bacemi pentru ca munca lui pe acest site merita apreciata.Multa bafta Bacemi, votez pentru tine!

| BiaSiAtat a răspuns:

O nominalizez pe NOname

| MalinaH a răspuns:

NOname mi-a placut cel mai mult.Merita sa fie utilizatorul anului 2010.

| Buterflydana a răspuns:

Eu cred ca cea care merita este NOnamebig grinbig grin

| Aero a răspuns:

Bacemi, fara sa stau prea mult pe ganduri. I-am spus chiar lui pe privat de ce il nominalizez. Oricum, aruncati o privire macar 10 minute in profilul lui. Uitati-va macar la ce intrebari deosebite s-a gandit! Activitatea sa merita cel mai mult admiratia tuturor! Eu consider ca e mult mai implicat in aceasta comunitate decat orice alt utilizator. Bacemi chiar isi doreste o comunitate TPU cat mai buna!

| Shery a răspuns:

Stela, poate le explici tu userilor ca nu exista nominalizari stupide sau nefolositoare, ca ei nu prea inteleg.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

@Shery: Ba există.
Un vot de genul "O aleg pe NoName. Nici nu mai e nevoie să spun de ce" este un vot nefolositor. De ce? Pentru că regulamentul spune clar: Motivaţi-vă alegerea!
Sau un vot de genul "Mă propun pe mine pentru că-s eu mare şi tare" este un vot stupid, mai ales că unii dintre cei care s-au autopropus nici nu îndeplinesc condiţiile pentru a fi nominalizaţi.
Ah... că există şi voturi negative pentru că unuia sau altuia nu-i place userul care a votat sau userul pe care l-a votat (vezi stupizii daţi din greu către cei care m-au votat pe mine) atunci da, e altă poveste.
Totuşi, ne-am obişnuit cu asta pe TPU... sau nu?
Salutări.

| Andreea_8014 a răspuns:

Hei, bunahappy
Il nominalizez pe Bacemi, pentru.ca este o persoana care te ajuta mereu.nu tine cont de ora.si da sfaturi care sigur te vor ajuta. Spun din propria experienta.Bacemi este utilizatorul meu preferat.Succes Bacemi, sper ca vei fi utilizatorul anului.
Aaa.si Desigur Bacemi este foarte activ.
O seara buna!

| Oanny a răspuns:

Eu il votez pe Bacemi deoarece da raspunsuri folositoare.

| DakotaRoyse a răspuns:

Bacemi, pentru că este o persoană amabilă şi de treabă, oferă răspunsuri complete şi poate argumenta foarte bine alegerile şi opiniile sale.

| tarziu a răspuns:

Pai...aaa...aa.a.a.a.a.aeeeeuuu vreau sa fie Bacemi, pentru ca, doua puncte :
1. asa vreau eu
2. asa vreau eu
3.chiar asa vreau eu
4. merita, nu trebuie sa motivez
5. ok, motivez : Il cunosc personal, este un om de milioane, si daca te uiti peste raspunsurile lui, vezi clar ca vrea sa ajute, fara a fi mistocar! asta parca era si scopul TPU, nu?

| tarziu a răspuns:

Apropo, am si eu o intrebare: pe mine de ce nu ma voteaza nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il votez pe Bacemi. In opinia mea consider ca da raspunsurile cele mai inteligente si folositoare de pe TPU. Acum sa nu fiu inteleasa gresit mai sunt foarte multi utilizatori pe care nici nu-i pot enumera care dau raspunsuri foarte folositoare si ajutatoare, insa in opinia mea consider ca el ar fi cel mai potrivit pentru acest titlu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legiuitoarea

De ce? Pentru ca merita, a plecat odată de pe TPU dar s-a întors de ce? Pentru ca ii pasa.

| Nic a răspuns:

Il propun pe Bacemi pentru toleranta de care da dovada mereu in raspunsurile sale.

| theodoraafi a răspuns:

Eu consider ca @Bacemi merita sa fie utilizatorul anului deoarece el mereu a dat sfaturi bune fara a jigni si a-si bate joc de ceilalti utilizatori. este un membru vechi al acestui sait si mereu a incercat sa ajute si majoritatea timpului liber si l-a dedicat acestui sait happy

Ms mult pentru tot, Alexhappy

| aLaLa a răspuns:

Eu consider ca Onutzu ar trebui sa fie utilizatorul anului. E foarte activa si da sfaturi bune. Apreciez la ea ca are un simt al umorului bine dezvoltat (in mod bun).

| Nightfall a răspuns:

Il propun pe Bacemi.
-este activ, cu peste 12. 000 de raspunsuri, din care peste 1300 sunt castigatoare
-raspunsurile lui sunt ample si argumentate, in special cand se cere
-este politicos
-ajuta pe oricine are nevoie, nu face diferenta intre persoane
-cauta sa incurajeze prin raspunsurile sale, chiar daca situatia il defavorizeaza pe cel care are nevoie de ajutor