NOName.
PT. ca in ultima perioada a fost foarte activ, si intr`adevar. a dat raspunsuri necesare.
Eu sunt de părere că NOname merită acest titlu. Ajută pe toată lumea, e amabilă cu toţi si dă răspunsuri folositoare celor care cer ajutorul. Felicitări NOname.
Am votat 2 useri si se pare ca nu e valabil raspunsul asa ca voi raspunde inca o data la intrebare.
il nominalizez pe Bacemi pentru ca da cele mai folositoare raspunsuri si nu raspunde in bataie de joc.
Mi-au placut raspunsurile lui NoName! si a fost destul de activ! Votez cu NoName!
Noname am observat ca are foarte mul succes eu cred cai fata dupa poza ori cum o votez ca da sfaturi utile nu le ia dupa google ca asa or cine poate cauta pe google
Stela tu ai facut site-ul asta sa stii ca te apreciez f mult iti multumesc ca ai creat asfel de site pe noi ultirizatori TPU neai ajutat sa gasim raspunsurile inrebarilor noastre e minunat site-ul felicitari dc nu faci si o reclama la tv sa afle mai multa lume despre acest site cunosc lume care nu a a aflase inainte sa le spun eu de TPU mult succes cu acest site
Noname... deoarece da raspunsri foarte bune, folositoare si inteligente.
Nu cred ca este una dintre persoanele care ajuta alti membrii doar pentru funda sau voturi.
Consider ca ea este cea mai potrivita sa fie Utilizatorul Anului 2010.
Nu exista niciun criteriu? Putem fi oricat de subiectivi?
Psiholoaga, Hep, Cretaker.
Eu il/o votez pe NOname deoarece m-a uimit cu raspunsurile lui/ei, acestea fiind foarte bune, ajutand foarte multe persoane!
Felicitari NOname!
Eu o votez pe LolaKissTheGirl, pentru ca:
1. e de gasca si amuzanta
2.nu se ia de nimeni de rost
3.nu jigneste sau injura
4.nu cerseste funde si voturi la raspunsuri
5.stie cand e de gluma si cand nu
Deci, Lola rullz!
Pai:
Eu as avea doi utilizatori care votez pentru ei! ei sunt NOname si brigaela deoarece:
1.mereu dau raspunsuri utile
2.sunt ff intelepte si vor sa ajute oamenii deoarece stau pana noaptea sa dea raspunsuri
3.Nu folosesc expresile va fi bine si atat ci le spun oamenilor ceva practic care se poate pune in aplicatie
4.Nu injura
5.Nu intra in conflicte!
O nominalizez pe NOname deoarece este amuzanta si tot timpul plina de energie
Aproape la orice intrebare ma ajuta si are nitje raspunsuri amuzante si in acelasi timp FOLOSITOARE
Imi place mult de ea pentru ca e isteata, inteleapta si intodeauna sta pana noaptea ca sa ajute alti oameni sa-si rezolve problemele
Imi e draga deoarece nu se da in vant dupa funditse si in niciun dar absolut in niciun raspuns nu a cerut vreo funda isa a primit-o
Toate intrebarile ei au logica si nu pune intrebari deaiurea cum pun alti!
O mai nomilanizez pe Brigaela deoarece imi place ca atatea fete isi inselala prietenele sau fac altceva insa ea are rabdare si explica usor fara nervi
Se ocupa ff mult de santatea oamenilor ma ajutat ff mult si pe mine aveam o problema personala raspunsul ei a fost foarte bun iar asta e putin spus
La fel ca NOname nu se da in vant dupa funditse si niciodata nu le cere
Imi place si de ea mult! Cred ca ar trebui sa se faca doctor!
Eu una cred ca toti cei care au ajutat oameni, au dat raspunsuri folositoare fara a cere ceva in shimb ar merita sa fie useri al anului, dar din pacate nu se poate!
In schimb vreau sa le spun celor avertizati ca nu ar trebui sa incerce sa se nominalizeze deoarece ceva rau au facut! Au injurat, au intrat in conflicte, si-au facut temele pe site iar aceia nu merita sa fie Useri Anului2010!
Si cam asta e parerea mea LA MULTI ANI TPU! multa santate si numai bine
Eu zic ca NoName a fost foarte activa, da sfaturi foarte utile care ne ajuta.(tocmai acesta este rolul site`ului nu? sa ne ajutam unii pe altii, sa dam sfaturi utile)
Deci dupa cum v-am mai spus Votez cu " NoName "
Hmm... m-am gandit la 4 utilizatori:
Legiuitoarea...
constantaproca...
Eliana...
NoName...
Motivele sunt evidente
Ce sa mai nominalizez, precizez doar atat, daca mai este cazul:
FELICITARI @NoName, ESTI UTILIZATORUL ANULUI 2010!
Pentru Calmant: "Imi place si de ea mult! Cred ca ar trebui sa se faca doctor!" (referindu-te la Brigaela)
Ca tine cred că au votat jumătate din turma care o nominalizează prin definiţie pe NoName.
Cel puţin jumătate din cei care au nominalizat-o pe NoName nu ştiu că este o "ea", nu au citit mai mult de 3 răspunsuri de-ale ei, sau sunt utilizatori frecvenţi ai categoriilor pe care le frecventează de asemenea şi NoName.
La fel şi tu, o nominalizezi pe Brigaela fără să ştii, printre altele, că ea e deja medic!
Cum oare să fie corectă votarea dacă unii utilizatori când votează iau în considerare doar ultimele 2-3 luni (de când sunt ei pe-aici sau de când sunt mai activi) şi doar răspunsurile de la unele categorii.
Exemplul clar e vizibil aici: Bacemi în ultimele două luni a fost mai puţin activ din cauza unor probleme personale, exact în perioada în care NoName a răspuns tuturor întrebărilor puştilor.
Într-adevăr, pe lângă criteriul de activitate, ar mai trebui pus şi un criteriu pentru votanţi să aibă măcar 5 luni de activitate sau 6... căci e incorect ca un user cu 3 luni de activitate să voteze utilizatorul întregului ultim an el nevăzând nici măcar jumătate din activitatea userilor activi din ultimul an.
SatanaInIzmene întreabă: