| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

Eu il votez pe Bacemi. El ia mereu lucrurile in serios, da raspunsuri foarte bune si nu duce lipsa de umorul inteligent.

| AndreeA9120 a răspuns:

Ursulika deoare ea stie sa imbine placutul cu utilul.

| JustLauren a răspuns:

Il nominalizez pe utilizatorul Bacemi

Motivele:

-el chiar vrea sa ajute oamenii, nu ca alti(uni dau raspunsuri doar pentru. fundite;

-daca stie raspunsul la o intrebare ajuta acel om cu siguranta;

-este rational si nu da doar un copy si un paste;

- nu se cearta din orice prostie;

-vorbeste decent;

Si multe altelewinking

Succes!

| SleepyAngel a răspuns:

Bacemi e singurul fidel acestei comunitati toti pentru unul, el e cel ce merita premiat pentru tot ajutorul acordat celor ce au avut nevoie... e unul din cei mai buni prieteni ai mei si il cunosc destul incat sa spun ca MERITA

| OfficialFallingStar a răspuns:

Buna!
Mai are rost sa votam? Deja stim ca NOname a fost de cele mai multe ori nominalizata, deci propun ca sa spunem StopVot!

| Minalore a răspuns:

CutZuu - are foarte multe raspunsuri folositoare si va spun pentru ca sunt in clasa cu ea, sa stiti ca e in clasa a IV - a. kawaii - si aceasta fata ar fi o alegere buna... m-a ajutat si pe mine si am vazut ca are raspunsuri foarte folositoare. Singurul defect este ca nu a mai intrat de mult. aℓγήa ツ - are in jur de 40 de raspunsuri castigatoare si este o fata de treaba.Nu am prea vazut-o vorbind urat sau ceva.Sunt o gramada de utilizatori care merita sa fie alesi insa acesti utilizatori mi-au venit prima oara in minte. Stiu ca sunt o gramada care sunt mai buni decat acestia, insa, cum am spus si mai de vreme: utilizatori care i-am mentionat mi-au venit prima oara in minte... Sper sa alegeti utilizatorul potrivit si sa aveti dreptate cand il alegeti pe acela.Pa! happy

| Minalore a răspuns:

Vreau sa adaug ca si NOname merita ales - imediat cand am vazut cati utilizatori voteaza pentru el / ea am vrut sa ii vad profilul si am observat ca are in jur de 1000 de fundite si chiar merita ales can va ganditi ca a facut rost de aceste fundite din Aprilie 2010 pana acum(un timp foarte scurt dupa parerea mea). Prin urmare...Hai NOname! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NO`name

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu...Eu...Eu intru mereu,,, ajut oamenii,,,, fac tot ce este posibil,,, intreu mereu pe site,,,, sunt buna,,,, nu injur, cert,,,,, si vreau euuusa castig

| Alle15 a răspuns:

Ok daca nu pot sa ma nominalizez o aleg pe Noname

| Merilynne a răspuns:

O nominalizez pe mumoasa deoarece stie sa dea sfaturi si cum sa ajute oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am razgandit Stela! ce fac acum? sad am intrat in turma si trebuie sa votez si eu ca ei.
Raspunsurile in primul rand ar trebui analizate de useri competenti, dreptul de vot e un privilegiu pe site avand in vedere ca majoritatea celor care au votat nu au mai mult de 3-4 luni pe site. S-a trezit un copchil sa strige Noname si restul l-au urmat orbeste, nici macar sa dea un click pe profil nu s-au obosit. Ok, bacemi scrie poezii, era de inteles de ce majoritatea pustoaicelor il adora, si-a facut un targhet prin continutul versurilor... dar noname!?
Eu nu o cunosc pe @psiholoaga dar i-am citit raspunsurile de 2 ani, va invit si pe voi sa le cititi! dar nu printre randuri, poate putem indrepta porcaria asta de vot ce a inceput stramb.
Noname stai linistit! pentru mine nu conteaza cine va castiga, dar macar sa o facem ca la carte si sa fie un vot corect.
S-a inteles, da? @psiholoaga.

| Buterflydana a răspuns:

NOname deoarece mi se pare o persoana de treaba, intelegatoare, cumsecade

| OMarmotaO a răspuns:

Il nominalizez pe @Noname e foarte activ(a), nu jigneste onameni, nu face sondaje aiurea si nu se implica in conflicte!

| Libelle a răspuns:

Deci faza cu NOname userul anului... mi se pare exagerata.De curand am avut-o expert TPU.
Ok, m-am bucurat pentru ea.Si merita sa fie si userul anului, dar anul viitor.Anul asta sunt utilizatori ca Abh, Bacemi, Legiutoarea, Elianna si multi multi altii care merita titlul de user al anului 2010.
Eu votez Abh, este o persoana matura, cu multe cunostinte in ginecologie, ceea ce rezolva multe probleme de la dragoste si sex, si nu numai.

| Razvan a răspuns:

Eu il nominalizez pe Nony. E o persoana care o admir foarte mult si care a reusit sa-mi castige increderea in scurt timp. El contine un amestec "letal" de umor si inteligenta.In intrebarile si raspunsurile lui se vede clar ca transmite un mesaj pe care insa putini il inteleg
Un adevarat suflet de campion! Felicitari Nonybig grin

| elena a răspuns:

Ce sa mai nominalizez, precizez doar atat, daca mai este cazul:

FELICITARI @NoName, ESTI UTILIZATORUL ANULUI 2010!

Argumente:

- sunt prietena acestui utilizator si asta este o onoare pentru mine;

- da dovada de tenacitate - numai in 7 luni are 978 de raspunsuri castigatoare din 6253, asta inseamna, ca ii si place ceea ce face, adica sa ajute oamenii;

- seriozitate/chiar prea multa, ceea ce pe mine nu ma caracterizeaza/, in raspunsuri, care sunt documentate, rationale, concrete, intr-adevar inteligente si folositoare;

- si nu in ultimul rand, scrie corect romaneste, ceea ce mi-a bucurat ochii mereu.

Sa ai BAFTA!

| Shery a răspuns:

@kongeriket: se vede ca nu am mai intrat demult, pe vremea mea nu prea se dadeau stupizi... nu la raspunsuri pertinente, cel putin. Si totusi, de cand este o gluma stupida? Ori e amuzanta, ori nu e si nu dai nimic laughing

| anna_8174 a răspuns:

Il votez pe Bacemi pentru. ca m-a ajutat de fiecare data, mi-a dat raspunsuri pline de...tot ce aveam nevoie, nu acel gen de raspunsuri date doar de dragul de a fi date! De aceea ii multumeschappy!

| Florin_6544 a răspuns:

Nu cunosc toate persoanele care utilizează TPU.ro dar consider că este normal să dăm întîietate persoanelor de sex feminin.

| ladygaga a răspuns:

Il votez pe Bacemi happy pentru ca da raspunsuri folositoare mereu si are intrebari utile la profil fata de ceilalti.+ca e f. activ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu il votez cu siguranta pe Bacemi pentru ca el ma ajutat pe mine si pe toti care au avut nevoie de ajutor

| BiancaGeorgya a răspuns:

MileyCyrus are 67 raspunsuri, 8 castigatoare si 18 intrebari.

| Daria a răspuns:

Eu o nominaliz pe "Psiholoaga". Motivele cred ca se subanteleg.

| VζŠё ¢ΦLô®α†€ a răspuns:

NOnamewinking
pentru ca : - este foarte activa
-este de treaba
-te poti baza pe ea oricand

ar fi doar cateva motive pentru a o alege pe NOname daca le-am insira pe toate ar dura toata ziuahee hee

| Roxana_2583 a răspuns:

Eu il votez pe Bacemi pentru ca este cel mai bun, are raspunsuri la subiect, stie sa ajute, sa vorbeasca si sa fie prieten cu toata lumea... mie una mi-a dat cekle mai multe raspunsuri care chiar mi-au fost de ajutor iar el merita sa fie userul 2010 pentru ca E CEL MAI TARE DINTRE TOTI

Bacemi
Bacemi
Bacemi
Bacemi
Bacemi
Bacemi
Bacemi
Bacemi
Bacemi

| ooOOMrDibbsOOoo a răspuns:

NoName

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il nominalizez pe Bacemi deoarece este activ oricand, iar raspunsurile lui sunt folositoare!

| Ysha a răspuns:

O nominalizez pe Antonia.Pentru ca:
-In fiecare zi da minim 7 raspunsuri
-este foarte activa
-a urcat foarte mult in rank intr-un timp foarte scurt
-ajuta multa lume

| Nicolelenaa a răspuns:

NoName cred ca ar fi cea mai potrivita ptc. i-am citit majoritatea raspunsurilor si m-au ajutat foarte mult
toate raspunsurile ei sunt foarte folositoare
nu stiu de ce mai incerc sa argumentez
ea ar fi perfecta pentru. titlul acesta
(sau el )