Il votez pe Bacemi pentru ca ne invata pe multi lectii de viata si pentru suportul pe care la aratat raspunzand la intrebari si si chair punand intrebari cu scop informativ.
Eu cred ca uitilizatorul Bacemi ar trebui sa fie userul anului, deoarece este o un baiat cu bun simt si ajuta neconditionat!
Il votez pe Bacemi deoarece:
1. Da cele mai bune sfaturi posibile! Si este cea mai activa persoana de pe TPU!
2. E o persoana deosebita si gata sa iti sara in ajutor cu tot ce ii sta in putina pentru ca cel aflat in diferite situatii sa urmeze o cale dreapta!
3. E dispus intotdeauna sa vorbeasca cu persoanele care i-au cerut ajutorul!
4.Intotdeauna da sfaturi prin prisma experientei lui de viata!
5.Intotdeauna ipotezele lui s-au reflectat in viitor!
6.Este un om capabil sa faca fata orcarui tip de intrebare!
7.Este un om capabil sa isi asume un sfat gresit daca s-a intamplat vreodata sa greseasca![e ca si cum Dumnezeu a creat Pamantul dintr'o greseala]!
8. E genul de persoana care ii pasa de cei din jur si de tot ce se intampla chiar si cu simple cunostinte!
9. E capabil sa trensforme toate cunostintele care merita in prieteni!
10. E persoana pur si simplu potrivita sa te ajute de cate ori ai nevoie, si nu te judeca pentru ceea ce ai facut!
Sunt 10 motive, stiu sunt putine, mai sunt multe altele!
Fie ca cel mai bun sa castige![Bacemi]
Eu una, il nominalizez pe Bacemi. S-a ocupat mereu de problemele Tpu-ului.este un baiat sensibil, care a muncit mult pe acest site.Nu stiu, pur si simplu cred ca merita sa fie utilizatorul anului.( parerea mea). acum, fiecare cu pararea lui.
Bacemi cu siguranta.
-Da sfaturi destul de bune si nu se implica fara motiv atunci cand nu stie.
-Un baiat sensibil ceea ce rar mai vezi asa persoane ma refer la specia genului masculin.
-Pare a fii matur si a lua intrebariile cu seriozitate si da dovada de bun simt si de o cultura impresionanta.
Merita fiindca are de ce
Votez pentru utilizatoru Bacemi pentru ca:
1. Sfaturile sale sunt mereu utile si niciodata nu ia in ras problemele pe care unii dintre noi chiar le au.
2. Mereu este dornic sa ajute fara sa astepte in schimb fundite sau alte recompense.
3. E destul de activ si pasionat de site si ocupa un loc foarte bun in top .
Avand in vedere si luand in consderatie regulile puse pentru alegere, nu am voie sa o aleg pe StelaTPUro pentru ca nu are raspunsuri si intrebari destule, o sa o aleg pe NOname.
Sunt doua persoane care au meritat acest titlu, una este Bacemi si a doua este NOname. Am aleso pe NOname din caza ca este, cum si titlul spune, User-ul care in acest an a muncit cel mai mult in spiritul TPU-ului. Bacemi, un tanar care este un exemplu nu numai pentru toti tineri din Romania, ci si pentru cei mai invarsta prin felul lui de gandire si buna crestere, ar fi meritat cel putin la fel de mult acest titlu.
Calmant, Kongeriket, eu a doua oara doctorita nu ma mai fac Ca o sa ies la pensie de pe bancile facultatii.
Il votez pe BAcemi pentru ca e o persoana care te ajuta la nevoie.sau cel putin incearca sa te ajute chiar daca poate nu intotdeauna reuseste! macar isi da interesul
As vota NoName pentru ca ne ajuta cu lucrurie mereu mie de exemplu mi-a raspuns la 5-6 intrebari iar eu consider ca merita titlul de "Hall of fame"
Hey buna as vrea eu consider ca i-as pune reguli mici pentru ca am vazut com urat si chiar nu e frumos succes la alegere :*
@Kronstadt: ai si tu putina rabdare, ca, poate o sa iasa ceva, pana la urma. Presupun ca, la sfarsitul perioadei de propuneri, o sa se faca o lista mai "pieptanata" din care vor disparea cei de genul "eu, ca-s bashtan" si, atunci, o sa avem o imagine mai clara asupra lucrurilor.
Scuzati-mi tampenia de a nu da argumente, ii multumesc lui Bacemi pentru atentionare!
Deci @Bacemi as vrea sa fie Userul Anului 2010 deoarece :
-e activ pe site
-are o vechime pe site
-da raspunsuri inteligente, nu copy-paste de pe net cu 1 raspuns de ti-e lene sa-l citesti.
- si multe altele...
O nominalizez pe roxanacostea2000 pentru. ca da raspunsuri bune si folositoare.Va rog vot pentru. mine. :
roxanacostea2000
Consider ca NOname ar trebui sa fie utilizatorul anului pentru ca este inteligenta si da raspunsuri folositoare, niciodata rautacioase .
N0name sa fie userul anului ca zice niste raspunsuri uimitoare despre ce intreaba Lumea
NOName pentru tot ce a facut, pentru bun simt si pentru prietenia de care da dovada.
Am sa il nominalizez pe Bacemi, pentru ca:
~Intodeauna a stiut cum sa se exprime.
~Este unul dintre utilizatorii care sunt contant pe site.
~Incearaca sa ajute mereu indiferent de situatie.
~Este prietenos cu toata lumea.
Succes, Bacemi!
Votez pe Bacemi pentru ca e o persoana deosebita. Adica mie asa mi-a dat de inteles si asa zic toti cei care il cunosc, din ce au vorbit. Nu trebuie motivele mele sa le spun pe toate. Cei care l-au ales le stiu mai bine.
@ Bacemi. - votul meu il primeste el pentru ca are niste raspunsuri foarte bune si cu rabdarea lui.
Succes
SatanaInIzmene întreabă: