| StelaTPUro a întrebat:

Cine vrei să fie Utilizatorul Anului 2010 pe TPU.ro?
Te invităm să nominalizezi cel mai bun utilizator TPU din 2010 şi să îţi motivezi alegerea.
Citeşte mai multe detalii http://www.tpu.ro/blog/?p=1571

960 răspunsuri:
| Andreea_1745 a răspuns:

NoName.

| Gumitsăă a răspuns:

Eu consider ca NOname... da raspunsuri bune si este si expert TPU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cantitate+calitate=onutzu.
Mult noroc, Oana! laughing

| GabiGabrielle a răspuns:

Eu as vrea sa fie Bacemi deoarece da raspunsuri folositoare si nu face badjocura happy

| Anileda a răspuns:

Mai frate ce nesimtire, pe mine nimeni ma?
Chiar asa?laughing
Lasand gluma la o parte!
As vota pentru bacemi, pentru ca are niste raspunsuri super folositoare si te face sa intelegi anumite lucruri, Noname, pentru ca este o persoana care nu se oboseste sa scrie si sa dea un raspuns folositor la orice intrebare fiind si foarte activa pe site!
La revederehappy

| PastilutzaColorata a răspuns:

puneti-l pe Arthur uitati ce bun este :)http://www.tpu.ro/utilizator/cgki

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NoName cu siguranta happy

| SmileIsForFree a răspuns:

Eu votez pentru NoName deoarece este activa si inteligenta. In plus, raspunsurile sunt folositoare si stie sa isi faca prieteni!

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Cre ca sunt buna de userul anuluihappy Dau sfaturi bune si cred ca ajuta persoanele respective chiar daca la unele nu am fundita, poate raspunsul castigator este foarte bun si poate aceea persoana i-a si putin din sfatul meu!
UN MINUNAT CADOU DE CRACIUN AS DORII!
MULTUMESC ANTICIPAT!happy
pa, pa

| Asasinnnn a răspuns:

Petre12

| JustMe_8472 a răspuns:

Andrushka pentru ca ajuta multi oameni si a dat multe raspunsuri

| madalicious a răspuns:

O nominalizez pe @NoName, pentru ca merita si am vazut ca este foarte activa, si nu este raspuns pe care sa-l fi ratat eatongue

Răspuns utilizator avertizat
| CrazySunshine a răspuns:

Legiuitoarea

| groby1 a răspuns:

Eu votez pe groby1 fratele meu pentru ca raspunsurile au fost prea folositore si implus l-am ajutat sa gaseasca chestii pe site

| xXandreyXx a răspuns:

Eu vreau sa-l(sau sa o) votez pe NOname... deoarece da niste raspunsuri utile si in acelasi timp si amuzante BFT NONAME SUNTEM ALATURI DE TINE X:X:

| AGoofi a răspuns:

Ma aleg pe minee laughing, glumeam laughing
Cea mai corecta alegere? m...
NoName deci... NoName happy

| Anileda a răspuns:

Scuzati-mi prostia!
Am nominalizat doi utilizatori!
Bacemi!
Da raspunsuri folositoare, e destept si nu mai am nimic de comentat!
O zi buna

| alexeanca a răspuns:

Bacemi cu siguranta! Sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului! NOName poate fi la anul fara suparare.Bacemi insa este printre cei mai inteligenti si apreciati pe acest site.Are raspunsuri foarte inteligente, profunde si cu mult bun simt.Mult succes Bacemi! happy

| Gybylan a răspuns:

Gybylan utilizatorul anului 2010
Sa moara Gybylan

| Creamy a răspuns:

Salut
EU ma votez pe Mine dc?
Pt ca sunt comic, inteligent, asculatator, cuminte big grin si pentru ca am, un tic cu " nu stiu" laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Bacemi blushing. Pentru activitatea lui si sinceritatea raspunsurilor.

| FlaviuZz a răspuns:

Votez NoName
Tot ce s-a spus despre el in acest "topic" este adevarat!
nu m-a ajutat personal dar am vazut multe din raspunsurile lui si chiar "PUNE SUFLET"
Bafta!

| Kanghu a răspuns:

NOName! are trebuii sa fie utilizatorul anului:

- este activ(a)
- ajuta mereu
- nu injura
- etc.

| Romancutza a răspuns:

No mane. ea chiar merita acest postwinking

-In primul rand pentru ca este expert TPU si dupa asta se vede ca da raspunsuri inteligente
-in al 2-lea rand, raspunsurile ei sunt cu respect, fara jigniri la adresa cuiva.

| Romancutza a răspuns:

No name scuzatiwhistling

| EvangelineDS a răspuns:

Yoana adica eu

| Lαααα a răspuns:

Paul27! De ce? Pentru ca are niste raspunsuri extraordinarelaughing

| ExtraSakadat a răspuns:

NoNAME!
Ea da raspunsuri amuzante si inteligente!
Este de treabawinking!

| cOnTexT a răspuns:

Sincer nu am observat pe nimeni in mod special...si sunt destul de activ happy, am vazut fiecare intrebare chiar daca nu am raspuns la toate, am citit fiecare raspuns happy! Eu consider ca toti cei care au ajutat merita sa fie Utilizatorii Anului 2010, pentru ca acela care va lua acest titlu pana la urma este nimic fara noi, restul!

Dar, am observat ca NoName are rabdarea care nu o am eu sa raspunde pana si la cele mai banale intrebari, puse de copii de 11 ani sau chiar de 30... deci Votez NoName!