Ce s-a intamplat cu ideea ca TPU este o echipa si nu un singur utilizator?Imi vine sa rad cand vad ca va agitati sa dati premii unei persoane care isi face treaba daca e asa ar trebui sa fim toti platiti.Eu nominalizez toti utilizatorii TPU, cu rasp inteligente sau nu, mai mult sau mai putin folositoare, mai mult sau mai putin aroganti pentru ca e o.comunitate nu-i asa? Deci puneti in practica chestia asta daca tot sta scrisa peste tot pe site ul asta.
Votez NoName[ Motive:
- este printre, poate cel mai altruist utilizator
- este ExpertTpu, ceea ce arata cat de activa, de incredere si poate putin... obsedat(a), dar in sensul bun!
- raspunsurile ei sunt de mare folos
- comunitatea TPU are nevoie de unul/una ca ea
Cu totii ar trebui sa votam pentru acest utilizator bun si altruist. Sper chiar sa se faca o statuie dupa ea! [ ]
Toti pentru... NoName, NoName a fost pentru noi si inca sa mai fie!
Noname pentru ca mi se pare ca a dat foarte multe raspunsuri care au ajutat pe cei care le-au adresat
Va mai zic iar si iar NOname ar trebui sa castige!
1. este activa pe site.
2. este expert TPU
3. nu foloseste tactica "copy", "paste" de pe google;-)
4. El/ea este foarte creativ/a.
deci...NOname!
Nu stiu seee sa lun.sunt fte emotion.nu stiu plincer.lun pe suma taaata rooomaan pe suma taaata tlurc.doo dupla ulu.cat flace? el lu pliu.merciiiiiii,lovvvelebouy45
Votez pe Onutzu pentru raspunsurile inteligente, concise si haioase, pentru ca este un adevarat OM. Mai sunt cativa useri asemenea dar nici unul nu intrece pe Onutzu. Onutzu e userul intelept, perseverent si rabdator. Merita sa fie utilizatorulul anului 2010!
Eu vreau sa ma votez pe mine deoarece eu consider ca am dat sfaturi utile, sunt activa si fac parte din familia TPU
Forta NONAME! Nu mai are rost sa zic de ce, deja s-a zis tot ce era de zis de el/ea.
Forta NONAME! Nu mai are rost sa zic de ce, deja s-a zis tot ce era de zis de el/ea. Dar o sa mai zic si eu ceva ca sa nu zica cineva ca... n-am argumentat raspunsul:
NOName, de ce?
-raspunsuri MULTE si UTILE
-e politicos/oasa in raspunsuri (spre deosebire de unii din voi)
-raspunde pentru ca vrea sa ajute, nu pentru fundite sau mai stiu eu ce.
-raspunde cu raspunsuri folositoare, nu face spam.
-el/ea a fost printre primii mei prieteni aici pe TPU, cand eram mai novice.
-nu se baga in seama unde nu stie sa raspunda (ca sa-l induca in eroare pe respectivul, cum fac multi altii )
-e expert TPU, ceea ce arat putin valoarea lui/ei de utilizator TPU.
NOname ar trebui sa fie Userul anului, pentru ca toate raspunsurile care le-a dat au fost folositoare, da sfaturi si este foarte activ(a). Votez NOname
Eu cred că utilizatorul Bacemi ar trebui să fie utilizatorrul anului 2010 deoarece :
- Nu jignește niciodată, vorbesc des cu el pe messenger și este la fel ca pe site;
- Răspunde corect, puteți să vă uitați și în galeria lui;
- Se comportă corect;
- Respectă regulile de la întrebări și răspunsuri.
Sper ca alegerea mea să vă ajute într-un fel sau altul.
SatanaInIzmene întreabă: