| leluc a întrebat:

Cum ti-ai petrece ultima zi alaturi de iubitul tau, daca ai sti ca urmeaza sa plece in strainatate pentru trei ani?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...

519 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Daca Bula (# de persoana care are acest ID!) ar fi intrebat ar raspunde: Ne-am trezit la 5 dimineata, ne-am pupat si am facut sex. Bine dar la ora 6?
Bula: ...Sex. OK toata dimineata dar dupa masa:
Bula: sex
si cind va aflati pe peron si trenul s-a pus in miscare? Nu i strigat dupa ea?
Ba da a spus Bula, am strigat,
- Cind vii acasa sa facem sex?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu exact ce as face daca ar fi sa fie maine. daca ar fi sa fie astazi, as face ce am facut si in trecut.sotul meu a trebuit sa plece in armata, si nu armata pe care o stiti voi, ci armata adevarata cu arme si oameni morti sau raniti. o noapte nebuna de dragoste si restul a fost o zi normala pentru ca am avut incredere in el, grijile au venit dupa cand mi-am dar seama la rece prin ce poate trece sau ce i se poate intampla.si m-am dus dupa el, nu cred ca am rezista despartiti prea mult timp pentru ca suntem dependenti unul fata de celalalt.

mira
| mira a răspuns:

Revin cu o completare, leluc. S-ar putea ca in ziua marilor emotii sa ploua.Pregateste deci si planul B.Selecteaza melodiile pe care sa le ascultati in doi si sa valsati, alege cateva toalete feminine de interior pentru dimineata, pentru dupa-amiaza, pentru seara, stabileste-ti un restaurant pentru masa de pranz. Te sarut, Mira

| sym0nyck a răspuns:

Si eu am plecat in strainatate si iubitul meu a ramas in tara pentru ca nu a vrut sa vina cu mine, dupa o relatie de 2 ani, iar cum relatiile la distanta nu prea tin... nici a noastra nu a mershappy

dar sa raspund la intrebare: am fost impreuna pana in ultima zi, pana in ultimul minut... mana de mana... suflet langa suflet... in ultima seara dupa ce am facut dragoste pentru ultima data. ne.am tinut strans in brate si am plans amandoi ca doi nebuni, spunandu-ne ca va fi bine si vom fi din nou impreuna cand ma voi intoarce eu, dar... nu a fost sa fie :-|

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as intreba daca ma iubeste sincer si as iesi cu el la o seara romantica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faceti bagajele impreuna, si pleaca cu el

| nightluser a răspuns:

Răspunsul ar trebui să fie pe măsura întrebării; dacă îl iubeşti eu sunt de părere că în următoarele 2-3 luni să faci tot posibilul ca să pleci după el, sau să îl convingi că trebuie să rămână cu tine. În principiu bărbaţii sunt mult mai influenţabili decât femeile, care sunt mai hotărâte şi dispuse să sacrifice viaţa sentimentală în favoarea celei profesionale. Bărbaţii sunt ceva mai "comozi" şi în cele din urmă o să "cedeze" rugăminţilor tale.
În altă ordine de idei, trei ani e o perioadă de timp "respectabilă" şi nu cred că o relaţie (oricât de solidă ar fi) ar putea rezista...3 ani înseamnă 94608000 secunde... fără persoana iubită...eu unul nu aş rezista.
Aşă că e important să "defineşti" ce vrei cu adevărat : să rămâi cu el (şi asta presupune să faci pe dracu-n patru ca să fi cât mai aproape de el) sau să aştepţi ca "soarta" să vă aducă din nou împreună după 3 ani. Alegerea e a ta. Şi cred că ar trebui să reflectezi la următoarea frază:

"Iubirea las-o liberă... dacă e a ta, stă lângă tine. Dacă a plecat, înseamnă că nu a fost niciodată a ta"

| mikiella a răspuns:

Înca o zi, o singura zi de fericire cu aroma de ciocolata calda, între doua metrouri. Si apoi sunetul ploii, nebunia orasului, nimic nu ma mai poate atinge. Tu dragul meu vei fi departe, am inceput deja sa numar departarea de tine.
Astazi insa o seara cu vin si muzici ciudate si prieteni, cu toxinfectii alimentare subite care trec repede, cu bomboane Raffaello si pisici. Si înca o cana cu vin, acasa, patul moale si primitor... Urmeaza dragul meu dupa aceasta noapte -ultima noastra noapte...
O dimineata lunga gat 3 ani, când stau si scriu fara sa numar secundele, fara sa simt ca pierd vremea… doar cu cafea tare, sandvisuri calde si banane, si dorinta de a fi iar aici cu mine. Dar azi dragul meu esti inca aici, asa ca...
Înca putin, sa mai trag de dimineata asta, s-o conving sa stea… poate o fotografie m-ar ajuta sa ma conving c-ai fost real. Mi-as surprinde surprinsa luminitele din privireatunci cand ma iubeai si erai aici cu si langa mine, Unele zile sunt atât de frumoase…

Fericirea are gust de savarina, într-o cofetarie mica; ti se strecoara în piele o data cu caldura din aburii unui expresso, îti mângâie mâinile înghetate proaspat scoase din manusi… fericirea arata asa, lumina simpla din spatele unor ochi prea obositi, ce mai conteaza de când n-am dormit… fericirea se insinueaza la primele ceasuri ale diminetii prin camere de hotel cu perdele albastre, îti zâmbeste suav si înselator, se amesteca cu asteptari si muzici si glasuri de prieteni, cu miros de proaspat… fericirea cauta pasii facuti intentionat în zig-zag pe neaua moale… si nu te lasa sa scapi… fericirea se serveste în portii mici, la amiaza, în aceeasi cofetarie uitata dintr-un orasel mic si nins… cu clinchetul cristalin al lingurii mici, când o lovesti de farfurioara mica din cofetaria mica… toate par atât de mici în amintire, mai putin proportiile dezastrului. Peste o zi pleci -locul tau va fi cuprins de gol de rece de singuratate.- Cel mai frumos pe care l-as fi putut trai vreodata, cu ochii translucizi de oboseala a fost ultima noastra zi petrecuta impreuna, ziua in care ne-am contopit unul in altul sa ne ajunga amintirea pentru lunga despartire. te iubesc dragul meu, acum te iubesc mult, mult de tot.
De undeva de departe in minte aud un citat celebru,, ochii care nu se vad se uita. (poate la altii).
Dar nu este cazul meu, eu dragul meu am sa incerc sa traiesc acesti 3 ani, din amintirile iubirii noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as impacheta hainele si as pleca si eu, 3 ani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alaturi de el, jumatate de zi in locul nostru si cealalta jumatate de zi in pat.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, chiar daca am 9 ani as zice : -sa iesiti impreuna in oras, sa va mai sarutati din cand in cand sa va scrieti poezii de dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga leluc,
Este o intrebare destul de grea, dar nu imposibila...
In primul rand ii poti demonstra inca odata ca-l iubesti (prin orice mijloace doriti amandoi - te poti inspira din raspunsurile primite pana acum) apoi sa stati de vorba la modul serios cum va decurge acest timp pentru amandoi.
Stiu ca unele sfaturi primite de la prietenii TPU sunt foarte utile si amuzante uneori, de aceea nu vreau sa repet cu cuvintele mele ce au spus altii, ci numai sa luati AMANDOI o decizie in ceea ce va priveste. Cantariti absolut totul si ajungeti singuri la un consens (a nu se intelege compromis).
Iti urez mult succes si multa intelepciune in luarea unei decizii in ceea ce va priveste pe amandoi, indiferent care ar fi ea!
Lasa-ti inima sa vorbeasca si gandeste pozitiv! Ai sa gasesti astfel solutia cea mai buna!
Sunt alaturi de tine, si daca vreodata vei dori sa iesim la o cafea imi poti scrie un mesaj si iti voi raspunde in mod sigur!
Daniela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteptand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sta toata ziua impreuna lenevind in pat, uitandu-ne la filme, l-as rasfata dimineata cu micul dejun la pat, seara cu o cada spumanta...

Dar ce as face in perspectiva: as pleca dupa el! Vad eu cum ma descurc cu job-ul si cazarea important e sa fim impreun!

| white a răspuns:

II demonstrezi ca il iubesti, ii dedici acea zi in totalitate, incearca sa ii indeplineste cat mai multe dorinte si placeri pe care sti ca si le doreste si cred ca nu te va uita foarte usor!

| hashe86 a răspuns:

E ziua dinaintea plecarii, nu ultima zi, asa suna prea sumbru. oricum nicaieri nu e prea departe, cand vine vorba de persoana iubita, asa ca acesti 3 ani nu trebuie sa fie petrecuti in totalitate departe unul d altul.
dar in aceasta zi DINAINTEA plecarii, ne am trezi, am face dragoste, apoi un mic dejun in pat, la desert un cocktail de saruturi. apoi vom face bagajul impreuna(evident eu mai mult as incurca si as face din asta o joaca). mai departe vom face ültimul" dus impreuna si la plimbare in parc, acolo unde mergem adesea, alintandu ne mereu si demonstrandu i afectiunea mea, sa si aminteasca 10 ani, nu 3 de acum incolo. apoi vom lua masa in oras, in restaurantul preferat, savurand mancarea favorita si traind aceste clipe la maximum.
deja e seara! mergem acasasi avem parte de ültima noapte de dragoste", ca maine dimineata deja pleaca.sad. cu promisiunea ca in vacanta mea voi decola spre "örasul de departe unde e iubita mea".

| jasmina a răspuns:

Daca te-ar iubi cu adevarat n-ar pleca, nici daca ari fi vorba de viitorul vostru din punct de vedere al sigurantei financiare, deci eu mi-as petrece ultima zi ca ultima zi al relatiei noastre, adica nicicum.

| coolewiczowna a răspuns:

Eu una m-as duce cu el prin toate locurile prin care ne-a placut cel mai mult...in special locul in care ne-am cunoscut...as incerca sa imi amintesc impreuna cu el de toate clipele frumoase petrecute impreuna incercand sa il fac sa nu uite niciodata acele clipe...deci intr-un cuvant as face tot ceea ce ne aduce fericire amandurora...este esential sa il faci sa isi aminteasca in continuare in orice clipa de tine chiar daca se afla departe de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sincer nu stiu daca mias mai petreceo k ar fi cea mai trsista din viata nu crezi?

| Andreea_8014 a răspuns:

As traii fiecare clipa intens..si nu mi-ar pasa de nimeni si de nimic...doar de el as fi fericita ca mai avem o zi impreuna si mi-as trai fiecare clipa din acea zi intens

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ultima zii alaturi de persoana iubita as petreceo la fel ca si celelalte, pentru ca o iubesc si ai voi fii alaturi moment de moment. Nu trebuie sa devii melancolica daca pleasca. Ci trebuie sa fii melancolica daca nu va face nimic pentru a te chema in vizita sau pentru a tine legatura cu tine.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si casatoria pe cand?

| adfela a răspuns:

As sta cu el zi de zi si nu mas dezlipi de el sau as veni cu el in strainatate

| Diva a răspuns:

As organiza o cina romantica in 2, la plecare i-as aduce aminte cat de mult il iubesc si l-as conduce la aeroport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ramai singura 3 ani? Hmm...

| mihaela_5361 a răspuns:

Desigura că i-aş dedica o zi întreagă. Nu ştiu dacă sunteţi firi romantice sau de cât timp sunteţi împreună, însă bănuiesc că vă leagă foarte multe lucruri sau locuri. Cred că aş organiza o "evadare" într-un loc unde să ne placă la amândoi (de preferabil undeva unde nu aţi mai fost şi aţi vrut să mergeţi), plimbări, vizite prin împrejurimi... o zi petrecută în doi (fără telefoane!) în care să vă reconfirmaţi dragostea (dacă mai era nevoie), o zi în care contaţi numai voi doi. Şi nu vă faceţi planuri pe viitor, lăsaţi destinul să vă poarte prin viaţă, iar această "despărţire" priviţi-o ca pe un nou început, o aventură în necunoscut, o încercare a vieţii. Vă doresc să vă iubiţi sincer, mult noroc în viaţă şi să auzim numai de bine!

| Sory a răspuns:

Daca eu as fi in aceasta situatie mi-as petrece ultima zi alaturi de iubitul meu intr-o calatorie cu vaporul pe mare, iar seara sa privim apusul ascultand o melodie de dragoste, ar fi un moment de neuitat big grin

| andreiolariu a răspuns:

In cel mai frumos mod posibil... vom face ceva special pentru ca iubirea dintre noi sa nu dispara niciodata... i-as face un cadou drag care sa-l faca sa nu ma uite niciodata.

| Sara2 a răspuns:

As petrece o zi cu plimbari si ne-am saruta exact ca in afolescenta

| piticu21 a răspuns:

Va fi o zi obisnuita si aia si cele ce vor urma, atat timp cat exista niste canale de comunicare si solutii sigur nu ii vei simti lista. deci, nimic special.