Daca ar fi vorba despre mine... S-a spus deja cam tot ce s-ar putea face in ultima zi impreuna - excursii, jocuri, dragoste, mese romantice, picnicuri. Este greu sa te gandesti ca trebuie sa indesi in ultima zi toate amintirile sa le ia cu el. Sunt convinsa ca amintirile il vor urmari si fara aceasta ultima zi. Iubirea noastra va avea un greu hop de trecut. S-ar putea sa nu reziste acestui test. S-ar putea ca aceasta ultima zi petrecuta impreuna sa fie ultima fericita, sau ultima impreuna ca si cuplu. Timpul este un inamic incredibil, iar distanta un altul. Deci sunt doi inamici care ar lupta contra noastra si a dragostei dintre noi. Este, desigur, foarte usor sa comunici, exista net, telefonie fixa si mobila - se ajunge usor dintr-un capat de lume intr-altul, daca sunt bani, dar toate presupun multa munca, sacrificii, frustrari. Poate ca n-as stii sa-mi aleg cel mai bine ultimele cuvinte si mi-ar parea rau, daca relatia s-ar termina, tocmai din cauza ca nu am rostit altele, ca nu am tacut cand eram nervoasa, ca nu am putut sa fiu langa el cand avea indoieli. Ochii care nu se vad se uita... Sau depinde cat de intensa este privirea lor?
Din pacate, desi cred sincer ca noi am fi perechea care ar reusi sa treaca peste acest obstacol, am si cateva exemple dintre prietenii nostri care au reusit sa amane inevitabilul aproape 3 ani ca apoi sa se desparta, fiecare urmand un alt curs al vietii. Probabil ca se iubesc, sau ca s-au iubit foarte mult, dar la nevoie nu au putut fi unul langa altul si incetul cu incetul s-au distantat unul de altul si sufleteste, nu doar geografic. El a gasit pe altcineva de care s-a atasat, care a avut nevoie de el...
Asta ar fi motivul pentru care eu, desi as privi cat mai senina si optimista problema si as incerca sa raman cat mai calma, totusi in suflet as privi aceasta zi ca pe ultima zi fericita. Daca as stii ca maine vine sfarsitul lumii ce as face? M-as distra la greu, as iubi profund, privind in ochii dragi, as pregati cele mai bune mancaruri si as asculta muzica de dragoste pentru ca de maine oricum nu mi-ar pasa sau n-as mai simti nimic. Nu inseamna ca as pune cruce relatiei, dar cred ca as simti ca ating o culme - iar dupa culme urmeaza o panta de coborare. Desigur ca exista si drumuri cu mai multe culmi si mai multe pante - depinde cat rezisti sa le strabati fara sa obosesti, fara sa te apuce dorul de un popas linistit, de un camin impreuna cu cineva. Mai exista si alt aspect - daca timpul este stabilit - ca e doar 3 ani inca este bine, dar odata ajuns si obisnuit cu viata acolo poate va vrea sa ramana acolo. Atunci s-ar pune problema daca suntem sau nu impreuna... Daca ma iubeste ar face tot ce poate sa fim impreuna si eu, desi mi-ar fi foarte greu, as accepta sa-l urmez. Asta, cred eu, ar fi singura rezolvare.
Poate ca nu ti-am raspuns la intrebare - m-as distra, as incerca sa disimulez ce simt, as rade si mi-as face planuri razand, as pune masa, as verifica daca sunt toate lucrurile in bagaje, as lacrima putin atunci cand el nu vede, as incerca sa fiu curajoasa si sa privesc optimist zicand ca mi-a trecut aproape jumate din viata si nici n-am simtit-o, deci cei trei ani vor fi floare la ureche... As face multe, multe poze... ca sa-i prind toate reactiile. As fi extrem de ingrijorata de ce ii se poate intampla pe drum, dar as avea grija sa nu-l obosesc cu asta, ca tot nu-l ajuta la nimic... M-as simti incredibil de singura si parasita cand as vedea geamantanele pregatite si pe el gata de drum. Si mi-as pastra marea majoritate a lacrimilor pentru cand va fi plecat...
I-as face o mare surpriza... l-as duce intr-o zona de camp si i-as scrie pe cer te iubesc cu ajutorul unui avion(nu eu ci pilotul)... apoi l-as duce intr-un restaurant sau intr-un club ...sau i-as face o petrecere surpriza acasa...
Ti-am citit intrebarea si m-a pus pe ganduri, pentru. ca e o intrebare cu 1000 de raspunsuri.Imi pot inchipui prin ce treci.DEZAMAGIRE.DRAGOSTE,NOSTALGIE, INCERTITUDINE, si multe altele care se adauga de la minut la minut. E o cumpana peste care ai sa treci, pentru ca e in firea lucrurilor.Ma pun in situatia ta :Am dormi goi, invelti unul cu celalalt, sa-i simt pielea calda si fina, si visele sa-mi inunde sufletul, aducandu-mi aminte ca e ultima zi, m-as trezi, as saruta-o usor pe buze cat o atigere. Nu vreau s-o trezesc, vreau s-o pastrez in gandul meu asa dormind, pentru. ca daca ar fi treaza nu m-ar lasa sa-i iau amintirea in suflet.As petrece aceea zi cu gandul ca va reveni si noi doi vom fi impreuna pentru totdeauna. In mod sigur dragostea la distanta nu e recomandata pentru suflet, ea cauta in timp pansamente pentru un suflet ranit, pentru o dragoste care nu sa concretizat cu un legamant in fata lui D-zeu.Plimbativa prin parc, auziti ciripitul pasarelelor, un ras de copil, faceti-va planuri impreuna chiar daca sti ca poate nu se vor concretiza niciodata, si traiti acele momente.Probabil distanta dintre voi doi te va face pe tine sa uiti de el cand vei cunoaste o alta persoana, el va cunoaste la randul lui pe altcineva, va vetiinti unul pe altul ca totul e bine, si cat de mult va iubiti stiind ca voi sunteti suflete pereche, peste 2 ani(nu 3 ca nu va rezista pe criza asta el va reveni va veti reintalni intamplator si vei simti acele batai ale inimii ca atunci cand l-ai sarutat prima oara. Veti uita trecutul timpului pierdut, si va veti regasi unul in bratele celuilalt.VIATA E FRUMOASA, TRAIESTE CLIPA CA SI CUM AR FI ULTIMUL MINUT DINT-O CLIPA DE LIBERTATE.SA FI IUBITA...
Pai mai Ioana.Prietenul tau nu merita nimic pentru ca daca el te-ar iubi mult te-ar lua si pe tine cu el.Asa ca invata-l minte lasandu-l balta in ultima zi.
Daca va iubiti cu adevarat 3 ani nu sunt o problema! am sarbatori evenimentul intr-un cadru romantic si am face planuri despre cum am putea sa ne intalnim mai des in acesti 3 ani
Leluc, am fost si eu in situatia ta si te inteleg. In ultima zi ar fi bine sa mergeti doar voi doi intr-o mica escapada, intr-un loc unde v-ati dorit sa mergeti, dar nu ati apucat. Nu o sa iti spun unde am mers noi, pentru ca nu vreau sa te influentez, dar la intoarcere am trecut pe la manastirea Cernica si ne-am rugat. Ne-am rugat pentru noi. Cand a plecat, m-am despartit de albumul meu foto numai ca sa i-l dau lui sa nu ma uite. Si eu m-am temut pentru relatia noastra. El spunea ca se uita mereu la poze si i se face dor de mine si ma suna cam la 2-3 zile. Cand s-a intors, am decis ca nu putem sta departe unul de altul si ne-am casatorit. Va doresc sa va bucurati de ziua aceea la maxim. Nu uita ca relatia depinde doar de voi si ca, daca este indeajuns de puternica, iubirea invinge totul.
c_roxxana1981@yahoo.de
Asta este ce mi s-a intamplat mie si ti-as sugera si tie este bestial. Succes!
O noapte SUPER ROMANTICA la un hotel de 5 stele - Vis sau Realitate?
Trec in fuga peste momentele prozaice: cazarea la hotel - rapida, personalul serviabil si amabil - de la receptioner la baiatul cu bagajele, uite-l si pe manager, venit in intampinarea noastra ( iubitul meu si cu mine ). Cat mi se prezinta parterul, restaurantul, piscina, iubitul meu este deja in apartamentul matrimonial.
Sunt in fata usii apartamentului, o deschid si…
plonjez adanc in Romantismul cel mai adevarat, cel mai pur - o chintesenta greu de uitat…
Camera este invaluita de un clarobscur dat de cararuia spre camera de baie, tivita pe ambele parti de lumanari parfumate aprinse, de o multitudine de culori si de variate esente. Intre cele doua margini sunt presarate pe covorul de persan gros, petale si fire de flori, acoperandu-l. Ma descalt si ma desbrac pana ajung goala si totusi atat de plina de senzatii din ce in ce mai tari: dragostea iubitului meu care, ca intotdeauna ma copleseste cu iubirea lui, exprimata atat de variat si completandu-se in mod minunat; masajul de nedescris a talpilor dat prin calcarea peste covorul de flori si, concomitent, afundarea in covorul de Buhara; mirosul dulce-acrisor al petalelor strivite, amestecat cu aromele lumanarilor, mirosuri ce se schimba cu fiecare pas pe care il fac, inaintand lin spre baie. Deja sunt pe sfert ametita de aromele combinate ce imi intarata simturile, senzatiile din talpi tot urca pe picioare in sus… Am ajuns la usa baii. O deschid cu curiozitate, usor excitata de pre- preludiul tactilo-olfactiv de pana atunci. Si inca nu intrase in actiunea propriu zisa iubitul meu…
Baia este luminata doar de lumanaririle ce garnisesc ca un chenar cada cu spuma multicolora a caror bule stralucesc feeric. Corpul gol al iubitului meu care sta in picioare se profileaza sculptural, avand ca fundal scena deja descrisa. Dupa o asa vizualizare, ma excit si mai tare… Iubitul meu intervine prompt, plusand prin stoarcerea unei piersici mari si foarte coapte peste pieptul meu. Freamat toata cand el incepe sa linga flamand… ( partea aceasta o pastrez pentru mine )
Dupa imbaierea aproape ritualica, asezonata cu alte dulci harjoneli si cu sampanie, placut ametita, sunt purtata in brate - de parca plutesc, apoi asezata pe pat cu o delicatete, de care am avut parte toata seara si noaptea aceea si nu numai, punctata cu interventii viguroase, energice, in forta, la momentele oportune, cand extazul va ajunge la cote maxime, inimaginabile. Simt mangaierea calda, catifelata, plina de dragoste a iubitului meu, simt cearsaful de matase ce-mi suplimenteaza placerea, fosnetul lui. Coctailul imbietor de mirosuri ma inconjoara, penetrand adanc in mine, inainte de mult asteptata, binevenita patrundere, dupa un super preludiu - marca nepatentata a iubitului meu. Dar o sa ma opresc din descrierea minunatei nopti de dragoste, cand diafana, cand salbatica, cand strengareasca - nici nu mai am epitete sa relatez ce si cat de intens am trait si voi retrai toata viata acea noapte de VIS. Si care, in mod sigur, nu va fi singurul…
Real : In mod normal ultima zi e cu totul si cu totul extenuanta, bagaje, vizite de ultim moment, reverificare verificarilor, nu cunmva sa uiti ceva acasa si indiferent ce faci timp de lucruri deosebite nu prea ai (in cel mai buncaz ai timp de un ceai si un film).
Ideal : In acest caz toate pregatirile sunt terminate cu o zi inainte si nu mai ai nimic de facut, deci ai timp de lucruri mai speciale. Eu unu as petrece aceasta zi in doi, doar in doi, asa cum nu am mai petrecut de la inceputul relatiei cand totul era roz si uitam de ceas.
Eu cred ca as incerca sa ma mint singura ca nu se va schimba nimic, ca va fi plecat cateva zile cum se intampla cand pleaca la vreo noua deschidere. as incerca sa-i fac ziua frumoasa, dar nu prea frumoasa sa nu regrete decizia pe care a luat-o ca banuiesc ca nu a luat decizia respectiva singur...pentru ca daca doar te-a informat de acest lucru atunci mai bine:move on! si as incerca sa nu ma simt singura decat cand o sa simt patul gol sau nevoia de el este de natura sinucigasa :-s. oricum cred ca numai o femeie foarte puternica ar putea sa stea 3 ani fara barbatul pe care il iubeste! iar optimismul ...ar trebui sa fie cel mai bun prieten al ei.
Buna! banuiesc ca este vorba despre o relatie bazata pe dragoste 100%asadar in cazul acesta as pregati impreuna cu el bagajele si tot ce ai trebuie inainte de ultima zi, vizitarea rudelor si a prietenilor tot in penultima zi, iar ultima zi as pastrao doar pentru noi doi.am merge impreuna de seara undeva intr-o locatie care ne place f mult la amandoi de ex o zona de munte frumoasa dimineata ne-am trezi acolo la hotel am lua micul dejun in camera, apoi am pleca si ne-am plimba pe unde ne face placere, am sta lipiti unul de altul privindu-ne in ochi si sarutandune cu patima, ne-am sopti vorbe dulci, spunandu-ne cat de mult ne iubim, amm face multe poze sa raamnem cu amintiri din acea zi... apoi seara am merge la un restaurant dragut, dupa aceia in camera facand o baie cu spuma si lumanari parfumate, apoi dragoste nebuna toata noaptea... dimineata l-as conduce la aeroport ne-am lua ramas bun... apoi as pleca la el cat mai curand facandui o surpriza placuta si astfel dovedindui cat de mult il iubesc si ca nu pot sta departe de el mult timp!
Bineinteles ca o sa incerc pe cat posibil sa fiu snob sau ipocrit. Vad ca foarte multe femei dau variante pe cat de fanteziste pe atat de hilare. Daca as fi in locul tau as cumpara pentru amadoi un "pachet" de sarituri cu parasuta, pentru ca adrenalina sa zburde in celule. Apoi as alege un oras unic din Romania in care sa imi petrec restul zilei(Sibiu sau Sighisoara); seara bineinteles o cina pe undeca pe la vreun restaurant select.
In ultima zi alaturi de persona iubita as merge undeva la iarba verde pe un camp unde sa nu fie aglomerat... as lua o carte de dragoste si as citi alaturi de persoana iubita asa cum am facut cand relatia mea s-a destramat. pot sa zic ca ziua acea nu am sa o uit niciodata. o zi cu soare si o carte buna este tot ce ai nevoie.
As petrece-o intr-un mod cat mai placut.
As incepe cu micul dejun la pat, apoi as merge cu el la locul unde ne-am cunoscut si am depana amintirile acelei zile.Si seara cea mai perfecta cred ca ar fi aceea in care nu ar cuprinde televizorul nici o clipa in schimb o baitza impreuna cu dezmierdari si vorbe frumoase incat sa nu ma uite niciodata.Si ramane de vazut daca dupa 3 ani inima lui te va cauta.
Nu pot merge cu el?
Daca nu pot, atunci cred ca nu m-as gandi ca e ultima zi. l-as rasfata putin mai mult decat de obicei. l-as duce in locuri care inseamna ceva pentru noi. primul loc din Bucuresti in care am fost amandoi. am sta pe banci, am mai povesti si i-as face o lista cu ce trebuie sa vada in locul unde merge, ca sa le gaseasca si sa ma duca si pe mine, cand ma duc la el in vizita. si cu tehnologia asta moderna, putem fi mai aproape unu de altu.
Pai... s-o luam logic, 3 ani unul fara celalat e prea mult si-n plus "ochii care nu se vad se uita". Da bine, in prima faza va sunati des, va spune-ti dulcegarii la telefon...insa in a doua faza, totul e mai transparent. Tu incepi sa iesi mai mult cu prietenii sa te distrezi...si-ti dai seama ca iti place si e bine si fara el... dar insa tot te mai gandesti la ce-o face cu cine e. Si-ti zic eu ca singur nu va sta atata timp. In a treia faza si cea determinatorie vei afla ca esti inselata...si aici u decizi.
Asa ca petrece-ti acea zi cu el ca si cum ar fi ultima , fa ceva ce nu ai mai facut ca sa-ti aduci aminte cu placere. Exemple: drumetie pe marginea unui lac in spate padurea pe lac lebede si voi jucand prinsa goi... timpu va permite. Deci petrece-o facand lucruri neobisnuite, pentru tine! Bafta!
Personal eu i-as oferi persoanei iubite o zi intreaga doar ei. Incepand de dimineata i-as face mancarica i-as duce la pat... i-as oferi un desert dulce... pe mine si as alinta-o cu petale de trandafirii, cu o baita calda cu spuma. Dupa aceea intreaga zi i-as face toate poftele mergand cu ea la shopuri iar mai spre dupa amiaza am urcat la munte unde am si innopta. Aici m-as juca cu ea in zapada, as iubi-o seara in patul nostru la munte... as multumi-o enorm impreuna cu o cina romantica cu muzica lenta si lumanari... sampanie. Dupa cina i-as oferi un lantisor cu o jumatate de inimioara cealalta jumatate fiind la lantisorul meu. si astfel sa stim ca orice s-ar intampla suntem sortiti unul altuita mereu!
noaptea s-ar sfarsi cu joculete indecente in patut... pentru a-i demonstra cat o iubesc...
Ei bine asta depinde si unde lucrezi tu si unde lucreaza el, daca nu poti merge cu el in strainatate...atunci uite cam ce ar trebui sa faci: Trezeste-te devreme si pregateste-i micul dejun preferat, ca doar ar trebuie sa stii ce-i place la micul dejun, apoi adu-i micul dejun in pat. Dupa ce s-a imbracat pune-i o banda la ochi si du-l in locul unde v-ati intalnit prima data. Daca v-ati intalnit altundeva atunci organizeaza un picnic si dai cadou un album plin cu fotografii cu voi doi.La picnic pune niste mancare care va place la amandoi(ma gandesc ca-i plac aripile de pui si minipizza, dupa ce ati terminat petreceti toata ziua cu el(du-l la un film, relaxati-va facand o plimbare), iar seara cand isi face bagajul cand nu se uita pune ceva care sa-i aminteasca de tine(cum ar fi o fotografie, o bratara sau chiar albumul cu fotografii sau fotografia lui preferata cu voi, sau taie-ti o suvita de par si pune-o intr-un/o pachetel sau...in protofelul lui si pune-l in bagajul sau, iar cand dormiti impreuna... nu mai stiu, uitati-va impreuna la un film pe DVD sau daca nu la TV...si spune-i ca-l iubesti Cam atat pot sa-ti propun.
As iesi cu persoana iubita la o pensiune linistita din zona, unde sa fim doar noi doi... tot ce s-ar intampla ar fi: dragoste cat cuprinde, cina romantica, cateva sticle de vin vechi si o atmosfera care sa nu o pot uita cel putin trei ani.
Ultima zi, presupun ca pentru 3 ani, nu peste trei ani. In fine, cred ca as incerca sa fac despartirea mai putin dureroasa, am merge undeva sa fimdoar noi doi, poate sa fac o ultima nebunie, sa ne urcam in primul tren si sa il lasam sa ne duca unde vrea el, sa ne intoarcem seara obositi si fericiti, chiar daca a doua zi ar urma sa plece. Am merge poate la mare si ne-am plimba pe plaja de mana, am aduna scoici si ne-am intinde pe nisip sa vorbim tot felul de tampenii, sa ne facem planuri de viitor sau pur si simplu sa filosofam ca doi adulti ce se iubesc si urmeaza sa nu se ai vada o perioada lunga de timp. Sau, daca trenul ne-ar duce la munte ne-am urca pana intr-o poienita frumoasa, singuratica. Am lua cu noi niste senvisuri si vin, si am petrece ziua acolo, vorbind, razand, jucandu-ne. In orice caz, trebuie sa fie o zi frumoasa, de neuitat, sa ramana in minte pentru mult mult timp, avand in vedere distanta si timpul lung in care nu ne vom vedea...
Am fost intr-o situatie asemanatoare. Prietenul meu a pelcat in strainatate pentru 3 luni si desi am incercat sa evit sa imi petrec ultima zi alaturi de el pentru ca imi era fria de despartire, nu am rezistat... Si nu regret.Am iesit in oras, ne-am plimbat, ne-am luat in brate si ne-am promis unul altuia ca nu ne vom uita. Poate relatia se va raci sau poate se va lega mai bine, dar macar imi voi aminti de ultimele clipe petrecute alaturi de el.
3 ani?! o vesnicie... dar chiar si trei zile iti pot parea la fel daca-l iubesti.important e motivul pentru care pleaca... daca-l ajuta cu ceva pe el, daca va ajuta cu ceva pe voi.gandeste-te bine-daca e pentru voi, lasa-l sa plece si fa si tu ceva aici...pentru voi. daca e pentru el, lasa-l sa plece...trebuie sa-si gaseasca drumul, sa-si implineasca visele.nici unul dintre aceste motive? lasa-l sa plece...pentru totdeauna!
e ultima zi inaintea plecarii, nu va feriti privirile, dar nici nu va faceti juraminte inutile. vorbiti deschis, cu sinceritate...doar va iubiti cu adevarat, nu? nu faceti tot felul de lucruri ca si cum le faceti pentru ultima oara.ASTA inseamna despartire, asta face sa doara!
Ultima zi alaturi de iubitul meu ar fi o zi foarte importanta pentru mine si totodata trista, asa ca, as incerca sa ii fac pe plac toata ziua cat e ea de luga. Mi-as anula toate programarile din ziua respectiva, m-as pregati pentru intalnirea cu el atat sentimental cat fizic. As imbraca cele mai frumoase haine, as incalta cei frumosi pantofi si in cele din urma mi-as aranja parul si machiaul cum stiu eu ca-i place cel mai mult. Dis de dimineata, l-as trezi cu un sarut dezmierdator pe buze, si i-as ura un cald " buna dimineata dragostea mea". As pregati un mic de jun pe gustul lui si imediat dupa l-as duce la locul unde dragostea noastra a incoltit si a inflorit, la malul marii adriatice. Acolo ne-am aseza pe nisipul usor incalzit de soarele care incearca sa rasara si sa incalzeasca corpurile noastre ramase reci de peste noapte. Asezati pe plaja, am depana amintiri si patane prin care am trecut, am rade copios si ne-am strange in brate ca in prima zi. I-as declara dragostea mea, si cat de mandra sunt ca el imi este sortit sa-mi fie iubit. Cu siguranta as varsa lacricri de gheata ( simbol pentru durere si suparare )iar soarele le-ar topi, cum timpul topeste sentimentele aceseta de dor, de stristete acumulate in suflet odata cu plecarea iubitului). Dar totusi nu este sfarsitul pamantului, ci o noua etapa a vietii, asa ca l-as incurja si i-as jura dragoste eterna. La pranz l-as duce la un restaurant cu specific, acolo am ordona mancaruri la care nici nu am visat ca le vom incerca vreo data, am bea vin alb racorit, si ne-am uita unul la altul pentru a ne aminti zametul, privirea, etc(caracteristicile fizice) celuilalt, i-as atinge mana pentru a-i simti caldura corpului si mangaiala lui care ma va ajuta sa dorm noaptea si sa imi inlature gandul ca el nu este langa mine. Dupa-amiaza, pentru a nu fi egoista am merge undeva ca el sa se odihneasca. In timp ce el doarme adanc eu il mangai incet pe chipul lui de inger, imi trecor mana prin parul lui brunet si imi sprijin capul pe pieptul lui pentru a-i asculta bataile inimii. Constienta fiind ca acea inima bate numai pentru mine. Dupa cele 2-3 ore in care corpurile noastre s-au odihnit, urmeaza dusul de revigorare care garanteaza trezirea maxima a tuturor simturilor noastre. Pentru ca o relatie de durata nu se mentine numai cu sarutari si atingeri dragoastea corporala nu a incetat sa apara. Atfel dusul devenind un loc sacru de exprimare al dragostei. Pentru incheierea zilei cum se cuvine nu ar putea lipsi cina romantica. In care ne-am declarat dragoste, am dansat, si ne-am distrat toata noapte. A doua zi l-as acompania la aeroport unde mi-as lipi buzele de buzele lui, si as insista ca el sa nu plece. Dar in final mi-as lua ramas bun si bineinteles as plange pe ascuns ( sa nu-l intristez). In acest fel mi-as petrece ultima zi impreuna cu iubitul meu.
Daca ar fi vorba despre iubitul meu si despre mine ...eu fiind o fiinta patimasa care pun suflet in orice fac m-as stradui din toate puterile sa-mi petrec toate orele ramase impreuna cu iubitul meu.as amesteca sentimentul dureros al despartirii cu bucuria de a sti ca inca nu a plecat si ca mai suntem inca impreuna. dis de dimineata am servi micul dejun am bea cafeaua si pe urma as alege un loc frumos in natura pentru un picnic ...cu gratar cu o patura cu niste carti de joc un remi...Am fi plini de bucurie si hotarati sa stoarcem tot ce se poate din timpul petrecut impreuna ...ne-am privi indelung, am discuta despre cum o sa fie despre cat de repede o sa treaca timpul pana cand vom fi iar impreuna. ...cum apoi nu vom mai permite nimanui sa ne desparta...nici unui job...nici unei situatii... vom fi plini de bucurie si plini de tristete in acelasi timp...constienti ca insasi viata este astfel...resemnati si rabdatori cu destinul, costienti ca viata este un sir de intalniri si despartiri... bucurosi ca totusi ne avem unul pe altul...Si cand se va lasa seara ne vom duce acasa, ne vom imbraca frumos si vom merge la un restaurant elegant unde vom lua cea mai romantica cina ...la lumina lumanarilor.Noaptea vom adormi unul in bratele celuilalt, iar dimineata il voi conduce curajoasa la aeroport cu zambetul pe buze si lacrimi in ochi...il voi saruta lung ...il voi imbratisa strans ca sa-i ajunga multa vreme... voi privi cum avionul decoleaza...si imi voi face curaj amintindu-mi cat de mult ne iubim si ce insemnam unul pentru celalalt...si voi astepta...ca iubirea noastra sa se implineasca...
As sta cu el toata ziua incercand sa-i fac cea mai fericita zi din viata lui. I-as face face un super cadou, i-as zice"spune-mi ce vrei de la mine in ultima zi" si orice ar vrea i-as indeplini dorinta. Cu toate ca inima mi-ar fi sfasiata l-as mai intreba daca mai vrea sa tinem legatura... daca mai vrea sa mai fim impreuna si la distanta... l-as duce la un hotel si mi-as petrece si noaptea impreuna cu el oferindu-i ceva de care nu o sa uite niciodata si dimineata m-as trezi oferindu-i ultimul mic dejun din partea mea
In primul rand...nu va fi ultima zi, deoarece este iubitul meu si asa va ramane mereu! Dimineata...incepand de la noptiera lui de langa pat...as pune cate o bomboana din preferatele lui...de pe noptiera.cate una.cate una...cate una...cate una... pana ar ajunge la un loc special din cuibusorul nostru de nebunii... iar ajuns la acel loc va descoperi o scurta scrisorica de la mine in care va scrie "eu a trebuit sa merg la o ruda grav bolnava...stiu ca e ultima zi a ta in tara... dar iti promit ca ne vom petrece seara impreuna. Dimineata m-a sunat prietenul tau cel mai bun si mi-a spus ca te asteapta la el sa va petreceti un pic timpul impreuna." El se va supara un pic. dar va merge sa se intalneasca cu prietenul sau... isi va petrece ziua cu el. El va incerca sa dea de tine. dar tu vei fi intr-o zona fara semnal, asa ca vei avea telefonul inchis. Dupa o ultima zi in tara care trebuia sa o petreaca de fapt cu tine si a petrecut`o cu prietenul sau... el se indreapta spre aeroport. La intrare in aroport... zareste din nou acelasi tip de bomboane... ca cele de dimineata... una cate una... prin aeroport. astfel el le aduna. pana ajunge la ultima bomboana... si cea mai dulce. adica iubita lui... care il asteapta in aeroport. cu biletul de avion in mana. care ii spune ca nu si-ar putea imagina atata timp fara el...si ca va pleca impreuna cu el in "mica excursie"