în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...
E cel mai tare mie imi place foarte mult il ador e super tare.Arata bine canta bine mai ales live si are o freza super. I love Justin Bieber... app cei care il judecati ganditi-va la voi mai intai care sunt defectele voastre si apoi spuneti-le pe ale altora, nu v-ati nascut sa judecati! Ii apreciez foarte mult pe cei care sunt fanii lui justin bieber
Parerea mea?!? Il urasc! Zbiara ca o pisica in chinuri, disperata! Si macar stii si tu ce e aia scoala?!? Ba nu cred! Justin Bieber viitorul, eu: Madonna! Auzi?! Ia nu mai pune atatea conditii! Mie una nu-mi place il urasc! Manelisti? Bine, lasa-mi gusturile invechite in pace si fii tu de partea ViltOrUlUi! (Nici nu stii sa scrii, crede-ma!).
Buna! Am venit si eu pe aici ca sa va spun ca nu stiu de ce e nevoie de atata scandal... In primul rand muzica lui JB este o muzica buna in playback, dar in life e alta mancare de peste. http://www.youtube.com/watch?v=tMryQlJtZRk&feature=related
Sa fim seriosi... Si pisica canta mai bine! Vocea dumnealui a fost modificiata prin intermediul Auto-Tune EVO. Pentru cei ce nu au auzit pana acum, AU EVO este un software care ridica sau coboara vocalizele, pana le face perfecte. Am 14 ani, dar sunt un informatician excelent. Se mai poate modifica vocea si cu software-ul Adobe Audition 3. 0 cu optiunea "Pitch Correction"!
Eu stiu sa apreciez muzica buna. Muzica este un lucru foarte important pentru mine, nu voi da atentie criticilor destructive ale adolescentelor suparate ca le-am insultat idolul. Sa fim seriosi, fetelor, nu il placeti findca e cantaret, ci pentru. ca voua vi se pare ca e dragut. @ancutzzza10 : Asteapta-te si la critici destructive.
Eu nu sunt un fan JB, desi ascult muzica lui findca vocea lui suna bine pe fundalul care se vede, apropo, ca e o voce modificata.
Sper ca v-am lamurit.
Nu sunt de acord cu tine. in legatura cu muzica clasica, poate nu mai este la moda dar a lasat o amprenta in trecut care nu va fi uitata niciodata, cat despre Justin, pare un pusti plin de figuri si care nu stie sa faca o muzica de calitate, ca sa fiu mai explicit nu a invatat la scoala la fel ca majoritatea dintre fanele care adora muzica "VIiTorUluI". care sunt sub 14 ani toate si asculta manele cand nu ii vad prietenii, ca dom'ne se fac de ras.
Incearca sa asculti niste melodii care iti trimit si un mesaj daca asculti versurile, asa ca o recomandare Vescan
Imi place muzica clasica dar imi place si putin din,, muzica vitorului". Imi place Justin Bieber dar nu stiu ce sa maicred dupa ce am vazut asta: http://www.youtube.com/watch?v=dzldhl qLaU:(
Justin este votat micutul Mickel Jackson, este adevarat are o voce de aur, este frumos, destept, dar totusi este si un pampalau.Cum o fata ca Selena, ar vrea sa iasa cu un mitocan ca si Drew, oricum Bieber daca vrea sa iasa cu alta fata imediat scapa de Selena sau orice alta vedeta\fata.Pentru el fetele sunt doar o joaca.Ca si cum n-ar fi fost de ajuns sau si sarutat. Dar Destiny Hope Cyrus(Miley Cyrus) i-a transmis un mesaj lui Selena Marie Gomez ca sa-l lase in pace pe Justin Drew Bieber ca altfel v-a avea probleme
mari.
Il adoooooooooooor pe justin bieber.sunt mare fana si ai dreptate cu muzicaa clasika ...nu prea sunt cu muzicaa asta de moda veche
Eu l`am vazut in realitate si am vorbit cu el cand am fost in america in statford xD! e super tare! e ff glumets.:-s
Esti culmea...uh ne ceri parerea, dar daca nu`i una buna sa nu tio dam? de parca doar justin canta genul asta de muzica daca nu vrei parerea mea att nu ti`o dau, dar cred ca deja te-ai prins . tipu`i o gluma proasta
Vikusea si multi altii. Va roaga un biet ascultator de muzica buna sa invatati putina romana, bine? Disper cand vad cum scrieti. A, da, ancutzzza10, imi place cum scrii "viitorului", mda da foarte frumos, ce legatura are chestia aia cu viitorul? Sau da, ai dreptate, vom deveni o tara plina de cocalari ascultatori de Justin Bieber ala. Trezeste-te! Ai auzit de Nimeni Altu', Bon Jovi, Ombladon, si multi altii? Sigur ca nu, televizorul e invadat de Justin Bieber ala.
Decat sa ascult Justin Bieber pe retardatul ala mai bine ascult Beethoven macar mai invat ceva si ma calmez nu ascult un poponar
Ok...observati ardoarea cu care micutele striga "TE IUBESC JUSTIN!"? Mi se pare numai jenant sa citesc o intrebare de genu.In primul randar fi hilar sa comparam un Justin Bieber cu Mozart sau indeosebi cu Beethoven,nu au absolut nimic in comun,de la imbracaminte la numarul de carti citite(inclinati balanta spre ce parte vreti), sa compari doi colosi ai muzicii cu un baiat de cincisprezece ani, arata deja a subiect SF.
In al doilea rand... observa cineva ca toate micutele sunt maxim de 15 ani(undeva la 97% din fane), apoi un 2% fane, si accentuez FANE peste 15 ani, si un procent infim de 1% baieti(ce naiba cauta astia acolo?).Ma rog chestia e ca,baiatu nu e frumos, sa fim seriosi, pentru domnisoara ancutzzza10(oare 10 reflecta varsta domisoarei?)iti pot zice oricand barbati, da, BARBATI care daca ar avea corpul pustiului ar merge sub un pod si s-ar agata de balustrada...arata bine,corp,ce corp? La o inaltime ca a lui
Acum vocea,dupa atatea modificari si vocea mea ar suna ca a unui ingerascrede-ma.L-ati vazut live, nu? nici eu, asa ca dupa ce il vedeti spuneti-mi ca e cel mai tare cantaret.TRAIASCA GREEN DAY si muzica adevarata.Respect pentru toti ANTI-BIEBER!
Pai pustiu asta n-are voce deloc (parerea mea), a facut 2, 3 melodii cu ajutorul aparatelor...in fine.bineinteles fetelor ca va place melodiile lui.ati vrea sa stati cu el.are banii.e dragut(parerea voastra ) in 2, 3 ani n-o sa mai stie nimeni d el.e un pusti fitos.atat!
Nu va ajunge niciodata ca: eminem, 50 cent, florida etc sau ceva de genu...n-are treaba cu mizic.o sa se lase si o sa dea pe reclame. poate acolo se pricepe mai bine.
Justin bieber este cel mai dragut cantaret. Cei care il urasc sa nu mai komenteze si sa isi vada de treba.
Tu ceri pareri (teoretic, pot fi 50%pozitive, 50%negative). Daca vrei pareri, le accepti pe toate, fie ca iti plac, fie ca nu, ca doar de aia ne-a dat statul creier, sa gandim cu el. Daca vrei pareri numai pozitive atunci intrii pe forumuri pro-justin beaver [am scris intentionat beaver=castor] si il ridici in slavi acolo. Personal prefer remixurile in varianta death metal, pe care totusi le evit. Dar tot sunt mai bune ca originalele.
Si dai dovada de foarte multa incultura daca pe Beethoven il faci bethoven, si pe Mozart il faci mozard. Nu imi place foarte mult nici mie, recunosc, dar respecta-i pe cei carora le place.
Si aminteste-ti: Justin Castor nu face muzica buna.