în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...
Ma daca nu va place.de ce mai lasati mesaje?
Nu vedeti ce scrie sus? straight face[cei care vor sa rasp:cine mai e si asta sau cine se crede pustiul.]. Daca nu va place nu comentatistraight face
Iar tu Brigaela.de unde sti tu ca justin canta fals? laughing)Cumva canti? laughing Iti spun eu ca nu canta falswinking
Tu sti ce inseamna sa canti fals?!? Mai documenteaza'
mel lui sunt chiar ft bune ...si pustiu e talentat si ft dragut...
In primul rand in privinta majusculelor de la inceputul propozitiei am momente in care le pun si altele in care nu le pun la fel si in frivinta virgulelor(pe internet nu le pun.In caiete, la scoala sau altundeva unde e mult mai important le trec pe toate, dar nu pe net). Eu am numai 10 pe linie ala scoala(@Brigaela)si stiu sa apreciez muzica buna.Am si eu o varsta sa zicem... apropiata de a lui Justin Bieber si afac lectii avansate de canto.La orele de muzica am nu note de 10 am note de 10+. In privinta muzicienilor de muzica clasica nu i-am "atacat". Mi-am spus parerea.(momentan am probleme cu tastatura deoarece nu sunt la mine acasa si ama chinui foarte tare sa scriu pentru ca e stricata si am probleme cu litera "A" si litera "D")Asa.Cum spuneam, in privinta muzicienilor de muzica clasica...sincer,eu am o problema cu ei.Adorm de fiecare data cand mama pune muzica lui Mozard sau nu stiu cum ii zice. Pur si simplu eu am aparut la multe concursuri internationale la Palatul National al Copiilor din Bucuresti la acare am luat nu numai locul 1, de ce sa mint, cat si locurile 2 si 3.Si,sincer imi permit sa spun, nu aca sunt buna la muzica, ci doar ca ma pricep si imi pot da cu parerea.Si decat sa imi stric toata ziua(de obicei ma uit aici doar dimineata)prefer sa nu mai primesc comentarii acare ma deranjeaza, avand in vedere ca am avut minunata sansa de a-l cunoaste pe Justin Bieber deoarece am castigat locul 1 la un concurs mondial unde, am castigat o excursie in Canada si doua bilete la concertul lui Justin Bieber, dar din pacate, am fost informata prea tarziu, cand deja biletele nu mai erau valabile.Ma deranjeaza foarte tare atat cei care comenteaza:"E groaznic";"Canta fals", etc., cat si cei care voteaza la astfel de comentarii "Inteligent"sau"Amuzant". Eu stiu cum este muzica falsa si cea adevarat si nu vreau sa va supar, dar unii dintre voi, nu sunteti, sincer in masura sa spuneti ca "E muzica afalsa"pentru ca eu va spun ca nu este. Daca vreti sa credeti, bine, daca nu, iarasi bine.In privinta"ViItOrUlUi", acare am obsertvat ca multi dintre voi ati fost deranjati de modul meu de a scrie acest cuvant si probabil si altele. Le-am scris asa doar pentru ca am vrut sa accentuez acele cuvinte. Sper ca am lamurit toate problemele. Daca nu, am sa ma amai uit eu amai tarziu sa verific.Inca o data repet ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni sau sa nu-i las sa-si spuna opiniile, dar v-am spus ca am niste probleme pur si simplu ma enervez foarte repede si din momentul in care eu ma enervez, nu maia am dispozitia necesara sa mai comunic cu alate persoane si le deranjez si pe ele.Nu stiu cum se scriu numele muzicieniilor acelora deoarece nu le-am acordat prea amare importanata.Stiu cum se pronunta si nu aam avut nvoie sa le scriu numele pana acum.Si,sincer i-am evitat si o sa-i evit in continuare.Si,daca o sa trebuiasca vreodata sa le scriu numele, o sa intreb.Eu stiu ca se scriu:Mozart si Bethoveen. Daca nu, asta e. Poate le-am gresit eu mai sus, nu stiu. Pur si simplu mie mi se pare o muzica plictisitoare, care ma adoarme.Imi pare rau daca deajamagesc pe cineva cu acest raspuns care nu intereseaza pe nimeni. sper ca am lamurit toate inconvenientele voastrea.
Ancutzzza, gramatica faci la scoala ca sa o folosesti in fiecare zi a vietii tale, in fiecare text sau conversatie, nu ca sa o pastrezi in caietul de scoala.
Iar daca tu nu auzi falsitatile in melodiile lui Justin Bieber (observa ca eu stiu sa-i scriu numele, chiar daca nu il admir) inseamna ca lectiile alea de canto nu-ti prea folosesc.
Nici mie nu imi place muzica clasica, dar imi place de Justin pentru ca este simpatic
Si eu pot sa dorm pe muzica clasica. Dar in cazul meu o melodie pe care adorm e o melodie buna. Nu cred ca am sa pot adormi pe JB vreodata. Pur si simplu nu ma pot relaxa. Si eu cred ca asta e unul din lucrurile importante pe care le face muzica: te relaxeaza, te face sa te simti bine (de exemplu: albumul Orice E Posibil m-a ajutat intr-o singura seara sa trec peste niste lucruri triste din viata mea, JB n-ar putea face asta niciodata).
In al doilea rand, nu ca ma dau mare cunoscator, dar am ceva cunostinte de productie muzicala (nu ca as fi produs, nici n-am echipament pentru asa ceva, doar un laptop cu FL Studio) si despre inregistrare si in general cam despre ce inseamna muzica (pentru ca muzica inseamna mult pentru mine). Si iti spun ca JB nu are cine stie ce voce. Sa zicem ca are, dar nu una extraordinara. Oricate concursuri ai castiga, nu poti sa zici daca cineva are voce sau nu doar uitandu-te pe Youtube la el.
Cat despre virgule: o virgula in plus sau in minus poate schimba radical felul in care e inteleasa o propozitie. Pana prin clasa a 7-a (deci relativ nu cu mult timp in urma) eram si eu la fel cu virgulele, dar atunci am realizat cata putere au de fapt.
@Brigaela: ma gandeam si eu la faza aia cu "stiu cum sa-i scriu numele";)) In general am respect pentru numele cuiva, si daca nu-s in stare sal scriu, il dau cu copy/paste. Nu-i asa greu.
Cat despre faptul ca esti tu nervoasa sau mai stiu eu cum: NU-I PROBLEMA NOASTRA. Tu ai cerut o opinie. Noi ti-o dam. Ce rost are sa intrebi "ce parere ai despre x?" daca toate raspunsurile o sa fie "tare"? Eu zic sa citesti putin http://motivonti.ro/feedback-negativ-ce-fac-cu-el.html Poate intelegi ceva.
Bah ia mai taceti...baiatul ala esti si frumos si talentat...
cand o sa ajungeti voi ca si el, atunci sa comentati, ok?
acum parerea mea:
el este cel mai frumos si vocea lui este super
ce bine ca la descoperit Usher(daca asa il cheama)
cred ca inainte sa fil celebru toate fetele care il vedeau erau topite dupa el
Chiar e nevoie de atata scandal? Nu stiu ce varste aveti voi, dar cred ca aveti suficienta minte sa va dati seama ca nu trebuie certati pe asemenea subiecte.
Fiecare aude muzica altfel, poate unora li se pare fals, in timp ce altora li se pare chiar o muzica buna. Stiu ca cei care asculta muzica clasica s-au simtit jigniti, dar nu trebuie. Ancutzzza doar a spus ca ei nu-i place muzica clasica si ca nu ar vrea sa auda chestiuni rautacioase la adresa lui Justin Bieber. Deacord cu ea !
J. B. mi se pare un baiat extraordinar...Nu stiu cum este el ca persoana, dar din filmuletele vazute cu el mi se pare chiar super ... Mi-as dori sa-l intalnesc si sa vad exact cum este. Nu cred ca ma insel in privinta lui. Daca nu iti place muzica lui, cum canta, e logic sa nu te relaxezi sau sa ti se para aiurea, asa cum unora li se pare aiurea alta muzica.
Nu spun ca Justin este viitorul, dar in niciun caz peste 2-3 ani nu se va mai auzii de el. Fiti siguri ca se va auzi!
Fiti si voi seriosi si numai criticati unde nu este cazul. Baiatul asta a reusit sa ajunga unde e cu propria lui munca. A fost un baiat simplu si poate chiar este, chiar daca voi credeti ca este un rasfatat sau mai stiu eu cum . Tine`ti cont de unele lucruri!
Bay astia care NU ascultati justin bieber de ce mai intrati p site-uri cu el daca n va place muzica lui? sau sunteti doar invidiosi.INVIDIOSILOR nu stiti ce e aia muzica buna. n zc ca n mai asc si alta muzica, da` mie imi plc la nebunie d JB.
pentru ca el e:un dragut, canta f f f bine(si n knta fals, da la orice videoclip se modifik putin vocea. daca vreti sa vdeti cum canta live asqltati l si apoi comentati despre el.)deci daca vrei parerea mea sa stii ca JUSTIN BIEBER e cel mai bun din toate timpurile!(si fata asta a zis sa n lasati comentarii aiurea gen "nu mi place" si asa mai departe. n mai lasati comentarii daca nu stiti cde e aia muzica adevarata. voi daca ati asc o mel si inseamna ca n va place trebuie sa intrti p tot felul d site-uri si sa ziceti ca n va place.nici macar nu il stiti p el ca pers si va luati d el.mai bine n mai intrati p site-uri din astea sa lasati comentarii din astea.hai pa si. JUSTIN BIEBER chiar e muzica ViItOrUlUi. te sustin dn plin:*:*
Deci Brigaela, esti cumva vreo cantareata fantoma, si noi inca nu am aflat de tine? Ar fi bine ca parererile despre Justin sa le ti pentru tine. Pentru ca nu cred ca el a adaugat vreo fraza rea asupra ta. Avand in vedere ca el este in top in America, nu cred ca tuh ar trebui sa il jignesti. Esti cumva geloasa?! Ca Justin, la 16 ani este o mare vedeta in intreaga lume?! Arata bine fizic (stiind ca e un doar un copil de 16 ani), are o voce splendita, canta foarte bine, si are niste mel de nota 10+.
Imi place foarte mult Justin Biber, este foarte dragut, stiu ca nu-l cunosc dar dupa interviurile pe care le-am vazut eu mi se pare un baiat COOL, si asi dori sa-l intalnesc nu cred ca este posibil dar, pot spera macar...am citit in revista BRAVO ca sar sutea sa si piarda vocea,, nu ma pot gandi la asta"
Ma fetitelor, si baieteilor. Va zic asa pentru ca nu cred ca aveti mai mult de 15 ani. Daca intr-adevar aveti mai mult de 15 ani, Dumnezeu sa ne ajute. CUM, CUM puteti sa comparati 2 giganti ai muzicii, BEETHOVEN si MOZART ( Da, am scris corect, spre deosebire de tine si multi alti fani analfabeti ai lui Justin Bieber) cu un pustan care abia a atins pubertatea? Inteleg, nu iti place muzica clasica, dar orice om ar trebui sa o respecte. O sa va maturizati mai devreme sau mai tarziu ( probabil ca mai tarziu ) si o sa va dati seama ca acest Justin Bieber, impreuna cu 90% din cantaretii de pop actuali vor fi uitati in urmatorii ani, din cauza muzicii lor comerciale si fara substanta. Mi se rupe sufletul cand stiu ca sunt atatea si atatea formatii si atati cantareti adevarati, si voi nu stiti nimic altceva in afara de Justin Bieber, Lady Gaga, Tokio Hotel.
Sincer sa fiu, nu am nimic cu ei in sine, daca nu ar fi muzica ca a lor nu ar mai fi apreciata cu adevarat muzica buna. Dar, cand va vad pe voi, fanii, scriind cu greseli, cu Y in loc de i, cu K in loc de c, etc, nu pot sa-mi stapanesc sentimentul de repulsie fata de voi. Sfatul meu, ascultati in continuare justin bieber, lady gaga, si tot ce vreti voi, dar incercati sa ascultati si muzica adevarata, si, poate ( un mare poate ), cu timpul, va vezi maturiza si veti ajunge sa apreciati muzica adevarata. Si nu vorbesc numai despre muzica clasica, ci si despre alte genuri muzicale. Queen? Michael Jackson? Led Zeppelin? Robbie Williams? Chris Rea? Si MULTI, MULTI, altii.
Este cel frumos cantaret sh ore o voce cuceritore din cate se vede ca sunt multi sau fulte fane sau fani! Mie imi place Justin Bieber desi am doar o melodie pe telefonul meu de-a lui toti inainte ma intrebau cine canta si mereu trebuia sa activez bututul si sa le-o trimit mereu ma copiau(puneau aceleas muzica la apel)dar incet incet nu maumai copiat pentru se uitau la dysney si le placeau de selena; mylei(hanah montana); jonas; demi etc. pacat ca nu au ramas pe muzica lui justin bieber!
Deci, ma apuca nervi cu toti copilasii astia, in primul rand descrierea lui Justin Bieber ar fi: idolul tuturor fetelor de 13-15 ani care nu stiu ce e ala un baiat adevarat; un baiat rasfatat, cu vocea modificata pe calculator
ce ma enerveaza: multe "fane" zic ca e de treaba, frate nici nu il cunoasteti si deja stiti cum se poarta etc; altele ca e mega dragut si ca arata super bine; are parul destul de lung pentru un baiat, seamana mai mult cu o fata, cat despre corp, pai cand o sa arate el ca Eminem, ii fac statuie; uitati-va in clipul de la 3 A. M. a lui Eminem sa vedeti acolo corp la 37-38 de ani, pai pustiu asta nu e nici pe jumatate
asa, altii."king of pop". frate nu stiu, dar de Michael Jackson voi nu ati auzit? adica a scos si el 3-4 melodii si e cel mai bun? pai sunt cantareti/formatii care au niste discografii de asculti ore intregi fara sa repeti o melodie, lui Justin Bieber ii termini discografia in 10 minute
nu mai spuneti ca e cel mai bun cantaret, ca ii uitati pe : Eminem, Michael Jackson, Pink Floyd, Bon Jovi, Mr.President, George Michael, Voltaj, Linkin Park, Limp Bizkit, Animal X, Prodigy, Parazitii, Madonna si lista ar putea continua...asa ca ascultati muzica buna, nu "ini mini"; daca Justin Bieber e viitorul, viitorul e negru
dar, mai bine sa lasam "pitzipoancele" de 13-15 ani sa il pupe pe justin bieber unde ne doare pe noi de el