în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...
Măi copii, voi vă auziți ce spuneți? Cum puteți compara muzica clasică și marii ei compozitori legendari cu Justin Bieber? Cum naiba poate considera ceea ce cântă el muzică? Sincer nu pot să-l sufăr pe acest Justin Biberon, este clar că numai copilele prostuțe de 15-16 ani sunt înnebunite după el. Ce muzică e aia, ce mesaj are? Care este valoarea acelui limbric, și cum poți numi aia muzică bună? Și cum mama naibii te poate plictisi muzica clasică? Cum te pot adormi marile capodopere ale lumii? Înseamnă ca nu ai suflet, numai așa te poți plictisi la Simfonia a V-a de Beethoven sau la Ode to Joy din Simfonia a IX-a, la Rapsodiile lui Enescu, la Anotimpurile lui Vivaldi sau la valsurile lui Strauss și astea sunt doar câteva exemple...ar trebui să apreciați și altă muzică, să vă lărgiți orizonturile. Și ce dacă muzica asta clasică este veche? Adică voi ascultați muzica numai după modă și noutate? Numai snobii ascultă doar de dragul modei...presupun că dacă trece un an după ce apare o melodie, singur nu mai vrei să auzi de ea. Cu atât mai bine că este foarte veche, asta dovedește că are valoare, deoarece s-a păstrat până azi după atâta timp. Și daca tot vorbeai despre muzica ''ViItOrUlUi'', de Justin Bieber deja lumea a început să se cam sature, și nu va mai rezista mult muzica lui, în timp ce și peste 500 de ani se va interpreta muzică clasică, te asigur.
Dupa felul în care ai masacrat limba română și după anafalbetismul tău revoltător mă puteam aștepta să nu-ți placă muzica clasică și să-l adori pe Justin Biberon...vai de steaua ta de copil analfabet și manelist ce ești.
Au trecut 4 ani si supriza, Justin inca mai are succes. -_-
Sincer, stiam doar ca a fost arestat, ca se drogheaza si ca e practic terminat. Nu am mai auzit deloc de muzica lui de cel putin 3 ani, doar de problemele cu legea si cu drogurile. Dar e posibil sa mai exista o mana de oamni care il asculta, nu neg. Insa nici tu nu poti nega ca 99% dintre cei care auzisera in urma cu 4 ani ed el, l-au uitat complet.
Brigaela, uite ca n-ai avut dreptate de data asta ), el acum e printre cei mai populari cantareti din lumea intreaga, cel mai bine imbracat si cel mai bine baiat care e aproape de varsta noastra, de varsta adolescentilor.