în legătură cu muzicaa klasikă te susțin.nici mie numi place.deloc. în skhimb îmi place si mie cum kintă justin bieber.am o părere foarte buna despre el. e kel may fayn kîntăreț pe care îl stiu...
Ma fetitelor, si baieteilor. Va zic asa pentru ca nu cred ca aveti mai mult de 15 ani. Daca intr-adevar aveti mai mult de 15 ani, Dumnezeu sa ne ajute. CUM, CUM puteti sa comparati 2 giganti ai muzicii, BEETHOVEN si MOZART ( Da, am scris corect, spre deosebire de tine si multi alti fani analfabeti ai lui Justin Bieber) cu un pustan care abia a atins pubertatea? Inteleg, nu iti place muzica clasica, dar orice om ar trebui sa o respecte. O sa va maturizati mai devreme sau mai tarziu ( probabil ca mai tarziu ) si o sa va dati seama ca acest Justin Bieber, impreuna cu 90% din cantaretii de pop actuali vor fi uitati in urmatorii ani, din cauza muzicii lor comerciale si fara substanta. Mi se rupe sufletul cand stiu ca sunt atatea si atatea formatii si atati cantareti adevarati, si voi nu stiti nimic altceva in afara de Justin Bieber, Lady Gaga, Tokio Hotel.
Sincer sa fiu, nu am nimic cu ei in sine, daca nu ar fi muzica ca a lor nu ar mai fi apreciata cu adevarat muzica buna. Dar, cand va vad pe voi, fanii, scriind cu greseli, cu Y in loc de i, cu K in loc de c, etc, nu pot sa-mi stapanesc sentimentul de repulsie fata de voi. Sfatul meu, ascultati in continuare justin bieber, lady gaga, si tot ce vreti voi, dar incercati sa ascultati si muzica adevarata, si, poate ( un mare poate ), cu timpul, va vezi maturiza si veti ajunge sa apreciati muzica adevarata. Si nu vorbesc numai despre muzica clasica, ci si despre alte genuri muzicale. Queen? Michael Jackson? Led Zeppelin? Robbie Williams? Chris Rea? Si MULTI, MULTI, altii.
Este cel frumos cantaret sh ore o voce cuceritore din cate se vede ca sunt multi sau fulte fane sau fani! Mie imi place Justin Bieber desi am doar o melodie pe telefonul meu de-a lui toti inainte ma intrebau cine canta si mereu trebuia sa activez bututul si sa le-o trimit mereu ma copiau(puneau aceleas muzica la apel)dar incet incet nu maumai copiat pentru se uitau la dysney si le placeau de selena; mylei(hanah montana); jonas; demi etc. pacat ca nu au ramas pe muzica lui justin bieber!
Deci, ma apuca nervi cu toti copilasii astia, in primul rand descrierea lui Justin Bieber ar fi: idolul tuturor fetelor de 13-15 ani care nu stiu ce e ala un baiat adevarat; un baiat rasfatat, cu vocea modificata pe calculator
ce ma enerveaza: multe "fane" zic ca e de treaba, frate nici nu il cunoasteti si deja stiti cum se poarta etc; altele ca e mega dragut si ca arata super bine; are parul destul de lung pentru un baiat, seamana mai mult cu o fata, cat despre corp, pai cand o sa arate el ca Eminem, ii fac statuie; uitati-va in clipul de la 3 A. M. a lui Eminem sa vedeti acolo corp la 37-38 de ani, pai pustiu asta nu e nici pe jumatate
asa, altii."king of pop". frate nu stiu, dar de Michael Jackson voi nu ati auzit? adica a scos si el 3-4 melodii si e cel mai bun? pai sunt cantareti/formatii care au niste discografii de asculti ore intregi fara sa repeti o melodie, lui Justin Bieber ii termini discografia in 10 minute
nu mai spuneti ca e cel mai bun cantaret, ca ii uitati pe : Eminem, Michael Jackson, Pink Floyd, Bon Jovi, Mr.President, George Michael, Voltaj, Linkin Park, Limp Bizkit, Animal X, Prodigy, Parazitii, Madonna si lista ar putea continua...asa ca ascultati muzica buna, nu "ini mini"; daca Justin Bieber e viitorul, viitorul e negru
dar, mai bine sa lasam "pitzipoancele" de 13-15 ani sa il pupe pe justin bieber unde ne doare pe noi de el
Ai dreptate si mie imi place de Justin Bieber, il ador. Eu sunt indragostita de el. Ma bucur sa cunosc o persoana care il admira ca si eu. Justin e cel mai dragut, simpatic baiat de pe univers. Are cantece superbe si o voce super tare. As da tot de pe lumea asta daca ar veni in Romania. Is inebunita dupa el.
E cel mai tare mie imi place foarte mult il ador e super tare.Arata bine canta bine mai ales live si are o freza super. I love Justin Bieber... app cei care il judecati ganditi-va la voi mai intai care sunt defectele voastre si apoi spuneti-le pe ale altora, nu v-ati nascut sa judecati! Ii apreciez foarte mult pe cei care sunt fanii lui justin bieber
Parerea mea?!? Il urasc! Zbiara ca o pisica in chinuri, disperata! Si macar stii si tu ce e aia scoala?!? Ba nu cred! Justin Bieber viitorul, eu: Madonna! Auzi?! Ia nu mai pune atatea conditii! Mie una nu-mi place il urasc! Manelisti? Bine, lasa-mi gusturile invechite in pace si fii tu de partea ViltOrUlUi! (Nici nu stii sa scrii, crede-ma!).