O sa vina pe 21.12. 2012. E un virus pentru umanitate, "fani" ai lui Justin Shitber! >.>
Daca va place asa de mult Justin Bieber de ce nu va duceti voi in alta tara sa-l vedeti?
Am auzit ca...in 2012 are concert in europa.concertul se desfasoara din luna martie pana pe 14 aprilie.nu stiu sigur cand vine la noi, dar sth k vine sigur! app: JB
Va veni cand Pamantul se va rupe in doua, noi vom fi pe jumatatea de Est, iar el pe cea de Vest.
Nu stiu dar cred ca vine in Aprilie crede-ma ca sunt o mare fana si sigur o sa merg la concert
Nu pot intelege de ce unii se baga singuri in seama. Daca nu iti place JB frate, nu te mai baga in discutie doar de dragul de a deveni popular.Trebuie sa existe intotdeauna raspunsuri de genul:"Impusca-te"sau altele.Si apropo, sa mai speram ca o sa vina!
Se spune ca va veni anul viitor dar nu e sigur inca e in plan sa discute cu magerul lui chesti din astea se speculeaza ca ar veni vara in 2014
Daca nu va place jb atunci dc va puneti sa raspundeti? Doamne daca nu ca place cand vedeti o intrebare ce are legatura cu el ingnorati-le. Nu va mai bagati sa-l injurati sa toate de genu asta ca nu pateti interesanti
Justin vine in Bucureşti pe 14 august pe grandiosul stadion din Regie.
http://www.cespun.eu/isterie-justin-bieber-concerteaza-la-bucuresti-august/
62mariaelena întreabă:
dennylovesjustinbieber întreabă: