| ♥ JB ♥ a întrebat:

Cine stie cand vine Justin Bieber in Romania?big grin

702 răspunsuri:
| DevilAnny a răspuns:

O sa vina pe 21.12. 2012. E un virus pentru umanitate, "fani" ai lui Justin Shitber! >.>

| AnnaMrr a răspuns:

Daca va place asa de mult Justin Bieber de ce nu va duceti voi in alta tara sa-l vedeti? peace sign

| MihaelaaC a răspuns:

Am auzit ca...in 2012 are concert in europa.concertul se desfasoara din luna martie pana pe 14 aprilie.nu stiu sigur cand vine la noi, dar sth k vine sigur! app: JBlove struck

| Antimanele104 a răspuns:

Va veni cand Pamantul se va rupe in doua, noi vom fi pe jumatatea de Est, iar el pe cea de Vest.

| Andreea_Daniela_Simiz_1994 a răspuns:

Nu stiu dar cred ca vine in Aprilie crede-ma ca sunt o mare fana si sigur o sa merg la concert

| MihaellaaMikky a răspuns:

Nu pot intelege de ce unii se baga singuri in seama. Daca nu iti place JB frate, nu te mai baga in discutie doar de dragul de a deveni popular.Trebuie sa existe intotdeauna raspunsuri de genul:"Impusca-te"sau altele.Si apropo, sa mai speram ca o sa vinalove strucklove strucklove struck!

| zubby05 a răspuns:

Vine pe 17 martie 2013! la arena nationala, Bucuresti

| Beghean_Claudia_1979 a răspuns:

Sant cel mai mare fan
si te plac justin biener

| 8mariastar a răspuns:

Se spune ca va veni anul viitor dar nu e sigur inca e in plan sa discute cu magerul lui chesti din astea se speculeaza ca ar veni vara in 2014

| XoxoGosippGirloxoX a răspuns:

Daca nu va place jb atunci dc va puneti sa raspundeti? Doamne daca nu ca place cand vedeti o intrebare ce are legatura cu el ingnorati-le. Nu va mai bagati sa-l injurati sa toate de genu asta ca nu pateti interesantiwinking

| andreutzaRBD a răspuns:

Justin vine in Bucureşti pe 14 august pe grandiosul stadion din Regie.
http://www.cespun.eu/isterie-justin-bieber-concerteaza-la-bucuresti-august/

| syd2 a răspuns:

Bea agheasma, cred ca esti posedata.

Întrebări similare