Omorarea copiilor, femeilor, vrajitoarelor, etc.Lasa cele 10 porunci.
Arata-mi si mie aceea lege desfiintata. Unde scrie ca a desfiintat?
In VT sunt DOUA legi, Prima SCRISA DE Dumnezeu, cele 10 porunci si alta scrisa de Moise, sub indrumarea lui Dumnezeu, Legea Ceremoniala in care se PREFIGURA venirea lui Hristos (Mesia). Odata cu IMPLINIREA Legi prin sacrificiul Lui Dumnezeu aceasta lege a fost DESFINTATA, a doua. Cea scrisa de Dumnezeu ESTE VESNICA.
Matei 27, 50. Isus a strigat iarãsi cu glas tare, si si-a dat duhul.
51. Si îndatã perdeaua dinlãuntrul Templului s-a rupt în douã, de sus pânã jos, pãmântul s-a cutremurat, stâncile s-au despicat,
52. mormintele s-au deschis si multe trupuri ale sfintilor care muriserã, au înviat.
Cand perdeau din templu s-a rupt sa descoperit Sfanta Sfintelor unde Doar Marele Preot intra oadata pe an acolo fiint Duhul lui Dumnezeu. Prin disparitia acelei Legi Dumnezeu a distrus perdeaua din Templu aratand ca EL NU MAI ESTE ACOLO, deci Legea care arata in spre moartea lui Hristosa fost desfintata. Apopos, perdeaua avea sute de kg si era numai din materiale grele si aur, nu o putea rupe un om sau chiar mai multi.
"Omorarea copiilor, femeilor, vrajitoarelor, etc"
Ar fi fost un lucru folositor si astazi dar Dumnezeu a desfintat acea lege.
"Lasa cele 10 porunci."
Ai citit Legile? Ai vazut ca sistemul juridic are incluse ultimile 6 legi, primele fiind pentru Dumnezeu si pentru respect fata de CREATOR.
Vezi sa nu invieze.Dar milioanele de oameni ucisi de evrei in razboaie, homosexuali, 'vrajitoare, atei, etc.Si astia au inviat?
S-au numarat cca 500 de oameni care au inviat, restul la Judecata Finala.
La o prostie mai mare nu te puteai gindi? As propune o lege prin care toate exemplarele in libera circulatie sa aiba un disclaimer care sa zica clar ca e o lucrare DE FICTIUNE. Aoleu, danut, cartea barbosului... fiindca scrie in ea, nu? Ce rationament circular misto.
Nu mai are sens oricum nu prea o mai cumpără nimeni în afara de creștini înfocați născuți într-un mediu de creștini înfocați.
Tinerii de astăzi sunt în majoritate neatinsi de creștinism iar dacă vor spirtiualitate apelează la cu totul alte surse non creștine.
Nu "toti" se iau dupa ea. E suficient sa mai citesti doua-trei carti pe linga ea si sa gindesti logic. Plus de asta, poti sa iei doar chestiile bune de acolo si tot esti un pic cistigat. Gen sa nu furi, ca restul poruncilor sunt cam de cacao.
Oricat m-as chinui eu sa te fac sa intelegi daca nu pui mana sa studiezi tot nestiutor vei ramane sau poate chiar "gica contra" daca stam bine sa judecam. Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Dumnezeu Duhul Sfant sunt UNA in GANDIRE, nu ca fiinte fizice. Dumnezeu Tatal si Dumnezeu Duhul Sfant sunt Duhuri sau folosind un limbaj mai vechi Fiinte Fluide, Dumnezeu Fiul are acum trup uman NEMURITOR dar cat a fost pe pamant a avut doar trup uman muritor. Tot ce am scris eu este Biblic.
Dumnezeu Fiul cand A RENUNTAT la prerogativa de Dumnezeu INTRUPANDU-SE ca om se ruga Dumnezeului Tata pentru al ajuta fiindca El nu mai avea puteri de Dumnezeu ci era doar un om normal. Si inca ceva, pune mana si studiaza ca parca sti sa citesti.
Eu nu-mi permit sa "bag" ceva caci imi compromit viitorul, nu ai inteles inca asta?
Asta cu crezutu e de la cei ce nu stiu sa citeasca, tu crezi sau citesti?
Eu sunt ateu, dar ar fi un haos total fara cartea aia, chiar daca nu e adevarat ce scrie in ea
DeProfundis99 întreabă: