Cum se face ca, copiii cei mai ai lui Iosif nu au fost mostenitori?
Mostenitori la CE, tu nu ai citit nimic din Biblie dar faci tot felul de comentarii din burta. Hai ca devi obositor cu intrebari fara sens. Vor fi si fratii lui Hristos mostenitori (vezi apostolul Iacov care a fost fratele vitreg al lui Hristos) dar odata cu restul omenirii, toate rudele lui Hristos sunt la ODIHNA (adica moarte) si asteapta reaniverea.
Cum sa reinvii? Daca se putea sa reinvie careva, o facea.Dar cum reinvii tu un corp putrezit?
DACA nu citesti Biblia ce sa fac eu, sa-ti dau mura in gura? Nu eu o fac ci Dumnezeu o face cu fiecare.
'Ti-am dat la pate' cu niste versete, dar ai zis ca nu sunt din noul testament, si nu se pun
Să înțeleg că te tăvăleși pe jos de rîs de la afirmațiile tale cu arheologii care au descoperit că Iosif fusese căsătorit anterior și că Maria n-a avut copii cu Iosif?
" DOAR ce-ti spune de la regat? " - Regatul a fost tema principală a învățăturii lui Isus. Și În Biblie scrie despre regat, nu de la regat.
"Să înțeleg că te tăvăleși pe jos de rîs de la afirmațiile tale cu arheologii care au descoperit că Iosif fusese căsătorit anterior și că Maria n-a avut copii cu Iosif?"
Nu dragule, pentru asta nu trebuiau arheologi ci doar consultate (de cei care au acces) la cronicile evreiesti de sub Zidul care a mai ramas din Templul de la Ierusalim. Dar da, adventistii au arheologi si care au lucrat in Ierusalim multi ani, eu cunosc unul dintre ei care a sapat 15 ani in Ierusalim. Este real, daca te faci adventi stigur il vei cunoaste si tu, la ora actuala preda la Universitatea Adventista din Bucuresti (Cernica).
Serios, ia sa vedem daca un copil se uita la filme de groaza sau de actiune, ori joaca jocuri pe pc cu violenta cum ar ajunge acel copil
O astfel de petitie se semneaza poate prin Coreea de Nord, stat cu conducere atee de extrema stanga si lipsit de dezvoltare, intr-un stat democratic nici pomeneala
Aș vrea să mai gîndești barem puțin cu capul, nu să îndrugi prostii!
"EL ESTE DUMNEZEU " - să înțeleg că în sfîrșit ești în stare să răspunzi dacă este cineva mai mare în cadrul "trinității" pe care o promovezi, sunt toți fără început si care sunt relațiile în treime?
De dovedi Biblice nu mai zic, deja am văzut că n-ai.
Dar culmea, susții că ați fi găsit ceva care să dovedească că Iosif ar fi fost căsătorit anterior,(ceea ce este o minciună) dar dovada (care nici nu trebuie căutată căci nu e ascunsă ci disponibilă pentru toți) că textul pe care te bazezi este apocrif (1 ioan 5:7 (Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul* şi Duhul Sfânt, şi** aceşti trei una sunt.), (culmea, sunt luate în paranteze deoarece e recunoscut faptul că nu sunt autentice) adăugat de un susținător al trinității ca și tine - n-o vezi! Halal.
Ca sa nu o mai mentolim ca sunteti obositori si obtuzi in intelegere:
Textus Receptus varianta latina
1 Ioan 5, 5:7 Quoniam tres sunt, qui testimonium dant in cælo: Pater, Verbum, et Spiritus Sanctus: et hi tres unum sunt.
Textus Receptus varianta greaca
1 Ioan 5, 7 5:7 ὅτι τρεῖς εἰσιν οἱ μaρτυροῦντες ἐν τῷ οὐρaνῷ ὁ πaτὴρ ὁ λόγος, κaὶ τὸ ἅγιον πνεῦμa κaὶ οὗτοι οἱ τρεῖς ἕν εἰσιν
Textus Receptus varianta King James
1 Ioan 5, 5:7 For there are three that bear record in heaven, the Father, the Word, and the Holy Ghost: and these three are one.
"(culmea, sunt luate în paranteze deoarece e recunoscut faptul că nu sunt autentice) adăugat de un susținător al trinității ca și tine - n-o vezi! Halal.:
UNDE VEZI TU PARANTEZE gicule?
Adevarul ca voi nu veti vedea cerul niciodata daca continuati cu asa ceva, nu o spun eu ci chiar Dumnezeu. Pocaiestete si lasa-i pe demonizatii ce folosesc numele Domnului ca toti vor ajunge in Focul Vesnic.
"1Ioan 5,7. Cãci trei sunt care mãrturisesc în cer: Tatãl, Cuvântul si Duhul Sfânt si acesti trei una sunt."
Pentru mintea ta (?) ceea ce ti-am relatat eu se intelege Duhovniceste, lucru la care tu in esenta nu poti ajunge deoarece "nu esti dotat" cu acest spectru al cunoasteri. Pentru tine este ca si cum ai dori sa vezi in specrul undelor radio fara utilaje specializate. Pentru a intelege aceste lucruri ar trebui sa faci niste schimbari radicale in viata ta lucru care eu nu cred ca ar fi posibil.
Vrei sa iti dau si eu citate din 'Dracula'?'Dracula' e un fel de biblie
DeProfundis99 întreabă: