Am avut ocazia sa imi marturisesc si eu operatia mea complicata care necesita moartea in 2010.Am fost operata la Bucuresti de coloana.Am avut scolioza idiopatica foarte grava...Am simtit dragostea si iubirea lui Dumnezeu si am vazut chiar intrarea in Rai. Aceea clasica..cu multa verdeata fericire si un Pom in mijloc. Fizionomia fetei mele era inca fericita si calma, chiar daca acestia ma inghetasera ca sa ma poata opera.Cand m-am dezghetat dr mi-au spus ca am stat foarte cuminte si ca eram fericita si alba ca si zapada de afara.Eram linistita. Acuma, va rog sa nu ma credeti o nebuna. Acesta a fost adevarul meu. Stiu cum e sa simti moartea, asa ca mai bine ne-am schimba opinia despre Dumenzeu si l-am privi ca pe un tata adevarat.
De ce as vrea sa intru in cerul tau? Si de ce as vrea sa traiesc o eterniate? Ar mai avea viata valoare daca este eterna?
Asta este doar o dorinta de a ta, dar nu are nici o legatura cu realitatea. Da sigur, ar fi frumos sa mai traim si dupa ce murim, ar fi frumos ca eu sa fiu miliardar, ar fi frumos sa traiesc intr-o tara dezvoltata, ar fi frumos ca fiecare om sa aiba ce manca, dar nu fac niciodata greseala sa confund dorintele mele personale cu realitatea in care traiesc.
Ema mama, tin sa-ti spun ca mer in pamant, iar suflarea de viata mere la Creator...
Metaforic vorbind, daca ar fi sa intru in scenariul tau, poate ca i-as spune Domnului: "M-am luptat lupta cea buna, mi-am ispravit alergarea...''
Sanatate
Salut! Eu i-as spune ca chiar de am facut nu stiu cate pacate eu cred in El si in puterea lui.Pa,pa.
Presupunand ca are dreptate crestinismul in legatura cu rai si iad, atunci l-as intreba cat e norma unui angajat in iad, sau macar daca angajeaza! It might be more fun than going in heaven! Sau macar nu asa plictisitor, vorba aia, "raul nu-si ia liber"!
De ce sunteti asa siguri ca veti trai vesnic? Eu unu' nu m-am gandit niciodata la asta si nici nu mi-am dorit sa traiesc vesnic...
De ce vreti eternitate?nu pot sa inteleg...eu m-am obisnuit cu ideea ca atunci cand sunt mort, sunt mort si gata..Va este greu sa acceptati ideea asta si d'aia v'ati creat ideea de rai?
"De unde stii ca nu esti tu cel care se inseala?!"
Eu nu ma bazez pe certitudini absolute, asta este treaba religiei, dar atata timp cat creierul meu ma face sa fiu cine sunt, iar dupa ce creierul moare nu am nici un motiv sa cred ca voi trai cumva fara ceea ce ma facea sa fiu cine sunt, fara prostutul meu creier.
Te inseli. Exista viata dupa moarte. Ar fi simplu sa mori si gata.http://www.viatavesnica.ro/......ea-clinica
Prostutul tau creier te poate duce in iad pentru o eternitate.http://www.viatavesnica.ro/......ea-clinica
Dar ce-l face pe dumnezeu sa creada ca eu vreau sa INTRU ( ) in cerul lui? Poate eu vreau sa stau PE cerul lui... Asa, pe norisori Hai, ma Ema, iar incepi cu bazaconii?
Ema, Ema, ti-am mai zis ca experientele din timpul mortii clinice sunt vrajeli. Fiecare vede iadul/raiul asa cum crede ca e, deci e doar sugestie --> autosugestie. Necrestinii, adica cei care nu au auzit de iad/rai ar trebui sa vada iadul, macar 1 din cei care au fost in moarte clinica, dar sunt 100% sigura ca niciunul nu l-a vazut. Oare de ce?
Daca ar fi sa mor la noapte, "doamne ajuta", daca l-as vedea pe dumnezeu ar fi semn ca n-am murit, ci doar visez.
Bunicul meu a vazut iadul si raiul si a vazut-o pe mama lui in iad cum se chinuia. Dupa aceasta experienta a zacut doua saptamani la pat. Apoi s-a pocait el si bunica mea.Erau singurii din sat pocaiti.Acum ei sunt la Domnul. Un coleg de-al sotului meu care radea de el ca s-a pocait a ras si a spus daca exista Dumnezeu sa ma schimbe de pe un picior pe celalalt.A doua zi a avut un accident foarte grav la locul de munca i-a fost prins un picior la masina la care lucra si a fost operat.In timpul operatiei a vezut cerul si iadul si pe Domnul Isus.Cand s-a trezit a cerut o Biblie si de atunci s-a pocait.
Ca nu merit, dar ma rog Lui sa ma ierte ca un Dumnezeu bun si iubitor ce este.
Da, stiu povestea cu buniul tau, si te-am intrebat ceva, dar ca de obicei, n-ai raspuns. Ce parere avea, fiind crestin, despre mama lui? Ti-am zis si o poveste cu un student la teologie care a intrebat un preot sau calugar orb, imi scapa numele, daca fratii lui avortati pot fi mantuiti, el daca o sa viseze ceva cu rai sau iad, o s-o vada pe mama lui in iad, de exemplu.
A 2-a poveste e pura coincidenta, sau pentru ca e crestin, sa fi facut anume, inconstient, asa cum crestinii care se departeaza de dumnezeu se pedepsesc singuri, autosugerandu-si stari negative, de aici toate o sa mearga prost.
SandraEve întreabă:
inteligenta întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: