| EmaS a întrebat:

Daca ar fi sa muriti la noapte si ati sta in fata lui Dumnezeu, si Dumnezeu v-ar intreba: "De ce ar trebui sa te las sa intri in cerul Meu?" ce I-ati spune?

Răspuns Câştigător
| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Am avut ocazia sa imi marturisesc si eu operatia mea complicata care necesita moartea in 2010.Am fost operata la Bucuresti de coloana.Am avut scolioza idiopatica foarte grava...Am simtit dragostea si iubirea lui Dumnezeu si am vazut chiar intrarea in Rai. Aceea clasica..cu multa verdeata fericire si un Pom in mijloc. Fizionomia fetei mele era inca fericita si calma, chiar daca acestia ma inghetasera ca sa ma poata opera.Cand m-am dezghetat dr mi-au spus ca am stat foarte cuminte si ca eram fericita si alba ca si zapada de afara.Eram linistita. Acuma, va rog sa nu ma credeti o nebuna. Acesta a fost adevarul meu. Stiu cum e sa simti moartea, asa ca mai bine ne-am schimba opinia despre Dumenzeu si l-am privi ca pe un tata adevarat.

125 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru MarioBril):

Ce parere ai tu, nu este prea tarziu atunci?

| EmaS explică (pentru Mădă0611):

Eu stiu ca am avut vise care s-au implinit cu exactitate.

| MarioBril a răspuns (pentru EmaS):

Bineinteles ca este. Insa ortodoxia afirma clar ca oamenii sunt pacatosi si ca putem cel mult spera la iertarea pacatelor facute si nu sa clamam vreun drept la Mantuire.

| EmaS explică:

Nu gasim nicaieri in Biblie ca la Judecata se poate negocia. De aceea Dumnezeu spune:''Astazi, daca auziti Glasul, nu va impietriti inimile ci intoarceti-va la Dumnezeu.,, http://lldordorll.blogspot.ro/......nu-va.html

| Lizzu a răspuns (pentru EmaS):

Nu. Nu cred ca urmeaza o vesnicie.s-ar aglomera pe acolo de suflete.
Cred ca urmeaza reincarnarea, de fapt. E un proces continuu in care te transformi si evoluezi ca spirit, Ema.
Sa zic, daca chiar exista ceva dincolo, tu ca suflet nu poti evolua si nu te poti transforma intr-o singura viata. Ar fi imposibil. Asta cred eu. Ar fi un timp prea scurt sa le faci pe toate, nu crezi?

Eu nu as putea sa Ii spun nimic, pana nu vad ca El chiar ma intreaba acest lucru si i-as spune: Toata viata mea, m-am gandit sa fac bine, sa imi fie cat mai bine si sa ajung in cele din urma ca Tu sa ai in continuare grija de mine, exact cum o faceai pe Pamant happy.

| EmaS explică (pentru Lizzu):

Este timp suficient ca sa iti pregatesti locul unde iti vei petrece vesnicia.

| Lizzu a răspuns:

Si sa presupun totusi ca exista d-zeu si ceva dincolo. De ce ar fi atat de RAU incat daca nu faci tot ce spune el te chinuie? Emaaaa nici un om,cel mai bun si sfant si pur om de pe pamant nu face atata rau si nu pedepseste pe cel care il ia in ras,esti de acord?

Toti marii invatati ai lumii,calugarii din toate religiile lumii te invata si te indeamna sa nu raspunzi cu rau la rau,sa ierti mereu,sa traiesti in pace cu altii,atunci de ce dumnezeu iertator nu face la fel ca oamenii?

Asta mi-e mie neclar si-mi va fi pana descopar un raspuns cat de cat.
D-zeu,daca exista,este inteles total gresit de oameni,sa stii. Este total eronata opinia noastra despre cum va fi, daca va fi.

De ce ar mai fi povestea cu liber arbitru, cu libertatea noastra de a alege? De ce ne-ar fi mintit ca putem alege ce dorim si apoi, daca am ales cumva ceva care nu este in bilbie, atunci la oala cu noi? DE CE?

Eu am experimentat dragostea si iubirea din Rai. Ema are dreptate! Chiar exista Rai. Iadul nu l-am experimentat si nici nu vreau!

| nogomani a răspuns (pentru EmaS):

"Prostutul tau creier te poate duce in iad pentru o eternitate."

Ti se pare corect, ca dupa o amarata de viata de ~70 de ani sa ti se determine un destin etern care consta in placere eterna sau chin etern? Nu pot concepe existenta unei asemenea divinitati diabolice.
Imi pare rau de bunicul tau si de visele lui nebune, dar ar fi trebuit sa stie ca sunt doar vise, nu sa se panicheze atat de tare incat sa isi afecteze sanatatea si sa stea in pat doua saptamani. Cum poate Bunicul tau sa iubeasca pe cineva care are puterea sa ii opreasca suferinta propiei mame, dar nu o face?

Cat despre marturiile oamenilor in moarte clinica, poftim:
http://www.descopera.ro/......r-o-iluzie

| lolium a răspuns:

"pentru ca, doamne, tu stii tot ce am gandit si ce a fost in sufletul meu "

| EmaS explică (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Sa te ajute Dumnezeu nici macar in vis sa nu il vezi!
Sa ne intalnim in rai.

| Nucreeed a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Da ma...Ema are dreptate...i'ar trebui si un premiu nobel.le stie pe toate vad.rolling on the floor tipic crestinilor

| BlackSulphur a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Si poti sa-mi spui si mie cum ai experimentat?

| Lizzu a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Experimentezi doar ce vrei tu, asta e.
Raiul oricine si-ar dori sa-l experimenteze, iadul in schimb toti fug de el, de asta nu experimentezi.

Cum ai experimentat? In vis sau altfel?

| Lizzu a răspuns (pentru nogomani):

"Nu pot concepe existenta unei asemenea divinitati diabolice. "

Nici eu. Pai daca este atat de rau cum se spune atunci mai bine ma duc in iad de buna-voie si gata, fara nici o nevoie de a fi judecata.
Poate in iad nu se intampla atatea maceluri din vina diavolului ca din vina domnului, cum zice in biblie.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Era ceva ce ti-ai dorit, ceva ce era evident ca o sa se intample, sau ceva ce ai facut sa se intample. Cand visezi ceva, incearca apoi sa iti amintesti de unde stii fiecare element din vis, daca iti dai silinta, e posibil sa le recunosti pe toate, deci ele exista in mintea ta, nu e nimic nou.

Slavit sa fie Dumnezeu! El nu ii lasa pe cei care se incred in El de rusine si nici singuri.

Multumesc Emaaaa!:* prima data cand am fuda la tineblushing. Ma simt onorata!:*Pup

| Mădă0611 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

"si am vazut chiar intrarea in Rai. Aceea clasica..cu multa verdeata fericire si un Pom in mijloc." pam pam, nu e nevoie sa zici mai mult.

| dracu14 a răspuns:

''trebuie sa ma las de iarba''

| EmaS explică (pentru Nucreeed):

Dar in Biblie gasesti raspuns la toate intrebarile.Cam ce ai vrea sa stii? laughing

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns (pentru Lizzu):

Nu stii ce spui, crede-ma. Nu stii cata durere e in iad. Asa credeam si eu, cand spuneam asta. apoi am vazut cata mila are Dumnezeu de mine, ca imi da detoate. Uneori, fara sa Ii cer.

Sa nu te rusinezi niciodata sa spui ceea ce ti-a aratat Dumnezeu si sa vorbesti despre experientele tale.Astfel cei ce nu cred ar oputea sa inceapa sa isi puna intrebari si de ce nu, sa Il gaseasca pe Dumnezeu.

| dragos9234 a răspuns:

'"Habar n-am""

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Aduc eu bautura, pot sa intru?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Depinde care dumnezeu ca sunt 2700 de dumnezeii cu iahve ce sa vorbesc daca joaca cs des si doreste sa jucam impreuna, ce as putea spune unui asa zeu diabolic si rau cum e iahve
Dumnezeu a omorat 42 de copii pentru ca au jignit un chelios:

2Imparati 2:23-24~
23De acolo s-a suit la Betel. Si pe cînd mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei îi ziceau:,, Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!``
24El s-a întors sa -i priveasca, si i -a blestemat în Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfîsiat patruzeci si doi din acesti copii.

Dumnezu pedepseste aspru pe omenii curiosi.

1Samuel 6:19-20~
"19Domnul a lovit pe oamenii din Bet-Semes, cînd s'au uitat în chivotul Domnului; a lovit (cincizeci de mii) sapte zeci de oameni din popor. Si poporul a plîns, pentru ca Domnul îl lovise cu o mare urgie.
20Oamenii din Bet-Semes au zis:,, Cine poate sta înaintea Domnului, înaintea acestui Dumnezeu sfînt? Si la cine trebuie sa se suie chivotul, daca se departeaza dela noi?``

Dumnezeu a omorat un om care nu a vrut sa loveasca pe cineva.

1Imparati 20:35-36~
35Unul din fiii proorocilor a zis tovarasului sau, dupa porunca Domnului:,, Loveste-ma, te rog!`` Dar omul acela n-a vrut sa -l loveasca.
36Atunci el i -a zis:,, Pentruca n'ai ascultat de glasul Domnului, iata, cînd vei pleca dela mine, te va omorî un leu. Si cînd a plecat dela el, l -a întîlnit un leu si l -a omorît.

Dumnezeu a omorat un samaritean.

2 Samuel 6:3-7~
3Au pus chivotul lui Dumnezeu într'un car nou, si l-au ridicat din casa lui Abinadab, de pe deal; Uza si Ahio, fiul lui Abinadab, cîrmuiau carul cel nou.
4L-au luat dar din casa lui Abinadab de pe deal; Uza mergea alaturi de chivotul lui Dumnezeu, si Ahio mergea înaintea chivotului.
5David si toata casa lui Israel cîntau înaintea Domnului cu tot felul de instrumente de lemn de chiparos, cu arfe, cu laute, cu timpane, cu fluere si cu timbale.
6Cînd au ajuns la aria lui Nacon, Uza a întins mîna spre chivotul lui Dumnezeu si l -a apucat, pentru ca erau sa -l rastoarne boii.

| GizazCraist a răspuns:

Ema, daraga ce te face sa crezi ca cei care intra in moarte clinica vad viata de apoi?
Daca ai fost atenta la scoala in ora de biologie ar trebui sa stii ca in cazul mortii clinice creierul nu mai primeste cantitatea de oxigen de care are nevoie si din asta pot rezulta niste vise ca... cum sa spun, ciudate

| Exilee a răspuns:

Nu stiu happy. M-as balbai de frica, de rusine.