| EmaS a întrebat:

Daca ar fi sa muriti la noapte si ati sta in fata lui Dumnezeu, si Dumnezeu v-ar intreba: "De ce ar trebui sa te las sa intri in cerul Meu?" ce I-ati spune?

Răspuns Câştigător
| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns:

Am avut ocazia sa imi marturisesc si eu operatia mea complicata care necesita moartea in 2010.Am fost operata la Bucuresti de coloana.Am avut scolioza idiopatica foarte grava...Am simtit dragostea si iubirea lui Dumnezeu si am vazut chiar intrarea in Rai. Aceea clasica..cu multa verdeata fericire si un Pom in mijloc. Fizionomia fetei mele era inca fericita si calma, chiar daca acestia ma inghetasera ca sa ma poata opera.Cand m-am dezghetat dr mi-au spus ca am stat foarte cuminte si ca eram fericita si alba ca si zapada de afara.Eram linistita. Acuma, va rog sa nu ma credeti o nebuna. Acesta a fost adevarul meu. Stiu cum e sa simti moartea, asa ca mai bine ne-am schimba opinia despre Dumenzeu si l-am privi ca pe un tata adevarat.

125 răspunsuri:
| StaicuEdy a răspuns (pentru EmaS):

Moartea este doar trecerea intr-o alta etapa a vietii

| opreamircea a răspuns:

Mai bine te intrebi " Ce pot face ca sa ajung in cer? ", decat sa te straduiesti sa gasesti raspunsul pe care nu-l ai atunci cand vei fi in fata lui Dumnezeu.

| Ancutza12 a răspuns:

Deoarece sunt un om care se lasa in voia Lui si sa ma ierte pentru toate pacatele pe care le-am facut. happy

| robby212 a răspuns:

I-as Spune Lui:Imparate, Puternice, iarta-ma, caci mult am pacatuit, si in fiecare zi te-am rastignit cu pacatele mele. Iarta-ma Imparate Preabunule.

Stiti vorba unui mare om:"Omul daca ar trai o zi pe Pamant, nu ar fi fara de pacat".

Numai bine, Dumnezeu sa ne ierte pe toti.

| ErrorFound a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Era un cosmar, trezeste-te! Totul s-a intamplat in subconstientul tau, n-a fost nimic "magic".