| Flowerz a întrebat:

De curiozitate, cine nu crede in dumnezeu? Eu nu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.

155 răspunsuri:
| Flowerz explică (pentru CrissuCristina):

Da. sa vedeti adevarul! cel care crede in dumnezeu vorbeste asa! laughing

Macar e adevarat!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Flowerz):

Uite cum sta treaba, cum am spus mai sus cred oarecum, dar sunt genu care sa exagereze cu rugaciunile, sa mearga la biserica sau sa-i streseze pe alti care nu cred! Vrei argumente? Cum nici tu nu poti sa-mi dai un argument logic si ceredul ca nu exista, asa nici eu nu pot sa-ti dau ca exista! Bibiblia zici ca este cel mai prost reper? Posibil sa ai drepate, asa pot sa sciru si eu o carte si sa-i zic triplie, o gaseste cineva peste 1000 de ani si in final vor crede toti ce e scris...In incheire, nici crestini si nici atei n-au argumente logice sa-si sustina opinile!

| CrissuCristina a răspuns (pentru Flowerz):

Ce e adevarat? Prostia scrisa pe acel site tampit? Eu nu cred ce spune ala, eu cred in D-zeu. Oricum nu ma inteleg cu tine, orice as spune pentru ca esti o proasta necredincioasa! In iad o sa ajungi si o sa-ti placa sigur pentru ca o sa semene cu casa ta.

| corny04 a răspuns:

Toti oamenii cred in ceva anume, si imi vine greu sa cred ca tu nu crezi in nimic.
Si sa ne gandim putin:
cred ca tu crezi numai in stiinte bazate pe cercetari...etc dar tu stii proverbul "Crede si nu cerceta?"
Ei bine ti`l zic eu acum happy

| chelstone a răspuns (pentru Flowerz):

''Nu văd de ce mi se tot cer argumente când spun că nu există dumnezeu''
Pentru ca prostii nu stiu ca demonstratiile se fac la modul afirmativ si nu la infirmativ.
Apoi, biblia nu reprezinta un argument, ideea e sa demonstrezi ce scrie in biblie, nu sa se dea citate care au valoare de propozitie nedeterminata si care pentru a avea valoare de adevar trebuie demonstrate.

| Jameson a răspuns:

Cum poti sa spui asa ceva "ca nu crezi in Dumnezeu". Ai sa vezi dincolo de moarte ca exista rai si iad, Dumnezeu si satana. Dar in satana crezi? daca in Dumnezeu zici ca nu crezi.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Ba da are acest drept happy de ce nu? pentru ca fiecare are dreptul sa creada in ce doreste. asa cum tu crezi ca religia X e adevarata, ea are dreptul sa creada ca e o prostie. internetul e free for all. fiecare cu alegerea lui big grin

| Aquafairybezelesiunicorni a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu orice ar fi si cate minciuni s-ar spune eu cred pana o sa mor happy Chiar si dupa moarte.Cine a facut lumea atunci daca nu exista Dumnezeu asa cum spui tu? Or fi facut savantii draga mea lumea si nu stii tu! Cand o sa crezi intr-o zii o sa fie prea prea tarziu!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru CrissuCristina):

Nu e cazu sa ne certam, fie care liber sa creada ce vrea, dar sunt cate unii care n-au argumente sa-si sutina opina! Si atunci ce face? Da copy/paste dupa diverse site-uri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Flowerz):

Cu omul indobitocit de religie nu prea ai ce discuta sau argumenta, te va bate ori cum cu experienta.

| wforweirdo a răspuns:

Nici eu nu cred.

| Vladuthz a răspuns (pentru GEORGE):

Frumos limbaj, sunt sigur ca asta ar vrea dumnezeu, sa ne vorbiti asa, sa ne dati dracul. Din cate stiam eu, bunatatea omului nu se cunoaste din credinta lui in dumnezeu, ci din faptele pe care le face, sau nu-i asa?

Unde e iadul?

| Flowerz explică (pentru Jameson):

Unde e raiul si iadul? pe luna?

Dc ii faci prosti pe cei care nu cred? Vezi masoara-ti cuvintele ca nu esti deloc in masura de a vorbi, nu esti decat o oaie a societii manipulata...asta este rezultatul, felul in care vorbesti.

| CrissuCristina a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca esti mai prost/prosta decat ea! Si nu am chef sa ma cert cu tine.Deci nu mai comenta!

Pun pariu ca n-ai deschis o biblie in viata ta, cu toate ca tu crezi in dumnezeu. Deschide biblia la deuteronom 13:6 si citeste acolo, si daca o mai rasfoiesti, pe langa aia, mai gasesti si pedeapsa cu moartea pentru fetele care nu mai sunt virgine. Eu dupa ce am studiat biblia m-am convins ca totul este o minciuna.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Nu'i treaba ei sa aduca argumente ca ceva nu exista. E treaba ta sa aduci argumente ca exista. Dupa care, ar fi treaba ei sa raspunda la acele argumente.

De ex, un X spune ca poate vorbi cu alieni da? Evident, X trebuie sa demonstreze ca spune adevaraul, nu e treaba lui A B C D E F G ...etc sa aduca argumente contra, pentru X afirma o treaba, nu restul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CrissuCristina):

Cred ca m-am facut inteles din primul post, cei ofensati sa sufere in liniste, nu aici, acest loc este pentru opinii nu pentru cacaturile ce ti le-au impus tie parintii.

| Flowerz explică (pentru Vladuthz):

Cel mai inteligent raspuns pe care l'am vazut vreodata!

| Rockart a răspuns (pentru CrissuCristina):

Fii inteligentă şi dă-ţi logout.

| Alex a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ateii cred in stiinta.

| temugin a răspuns:

Acum, nu stiu cat de adevarat e ce zici tu! de obicei oamenii zic asta cand au o depresie! nu e nimeni obligat sa creada in ceva sau cineva anume, insa noi avem inoculata ideea asta inca de la nastere!
Tu esti intr-o perioada cand vrei sa negi existenta lui, asa cum toti facem la un moment dat!
Dumnezeu nu trebuie sa fie cineva anume, Dumnezeu e un ansamblu de idei in care suntem indemnati sa credem! (sper ca am dat un raspuns pe masura calificarii mele rolling on the floor )

| CrissuCristina a răspuns (pentru Flowerz):

In ****. Du-te si cauta-l!

| Jameson a răspuns (pentru Flowerz):

Iadul se zice ca e in centrul pamantului. Raiul il vezi privind in sus spre cer. Orisicum o sa vezi unde e iadul cand vei ajunge acolo daca nu te pocaiesti.

| Flowerz explică:

Din toate raspunsurile astea macar am descoperit persoane ca : azetka Rigel wforweirdo Vladuthz, care gandesc! multumesc ca mi'ati raspuns la intrebare!

| Flowerz explică (pentru Jameson):

Si tu vei ajunge in rai? laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Andrei7520152):

Total gresit, si mi-am dat seama ca discutia nu prea are rost cand am vazut ca da copy/paste dupa diverse site-uri! Singurul ei argument este ca nu existalaughingnu e in syare sa-si sustina nici opinile care oricum n-au nici un sens! Daca puneam o intrebare de genu era treba mea sa-mi sustin cele spuse, dar cum a fost intrebarea pusa de ea, trebuia sa-si sustina cele spuse! Cum spuneam mai sus, sunt cate unii care vorbesc mult si prost, sa nu mai zic de cei care se baga in seama aiurea...

| GEORGE a răspuns (pentru Vladuthz):

Eu sunt ala care crede in dumnezeu, dar ramane doar cu credinta. nu tin post, nu merg la biserica dar cu toate astea cred si ma repet: ceva s-a intamplat ca nu se mai respecta nici o credinta daca nu se intampla cv. intelegi? daca nu credeti in Dumnezeu, in "dracul" credeti?

Întrebări similare