| Flowerz a întrebat:

De curiozitate, cine nu crede in dumnezeu? Eu nu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.

155 răspunsuri:
| ateuNEGATIV a răspuns:

Nici eu

| Rockart a răspuns (pentru CrissuCristina):

Măi, ce comportament şi vocabular avem. Ce mai...
Eşti un model desăvârşit de persoană creştină. O să mergi în rai şi-o să faci băiţă numai în lapte şi miere. love struck

| GEORGE a răspuns (pentru Vladuthz):

Si daca eu sunt oaia societatii tu esti un retard nenorocit care suge **** peste tot pe la lume. credeti ca intereseaza pe cineva ca nu credeti voi in Dumnezeu? nu intereseaza pe nimeni, de ce tot insistati cu asta? nu intereseaza ma pe nimeni, ba char unii oameni ca si mine de altfel, sunt enervati de tupeul vostru jegos. hai salut ca nu ma cert cu tine

| Flowerz explică (pentru Rockart):

Haha laughing

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru mgtow):

Sa vezi ce o sa arda alti zeii ca iai ignorat

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Flowerz):

Ce bine gandesti ma bucur ca sunt pers ca tine

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru xXGaBiXx):

Sti ca windowsul tau a fost creat de un ateu?

| Rapplex a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Religia nu este o stiinta.

| Flowerz explică (pentru ateuNEGATIV):

Am 12 ani laughing si eu ma bucur ca cunosc persoane ca tine happy

| PigsCanFly a răspuns:

Niciodata! devil

| CrissuCristina a răspuns (pentru Rockart):

Da' ce te intereseaza?

| Tynnna a răspuns:

Te-ai surprins vreodata exprimand la nervi "Doamne, ce nervi am" sau "Doamne, ce enervanta e fiinta aia"? Sau vazand ceva foarte frumos spunand " Doamne, ce adorabil e"? Simplulm fapt ca ii rostesti numele e dovada ca stii ca exista chiar daca te incapatanezi sa nu crezi. asta m-a invatat profu' de religie care era si preot. Si inca o intrebare: cand te vei casatori, o vei face si la biserica?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Flowerz):

Tu esti in avatar?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Andrei7520152):

Bună.
Mai studiază și tu ca apoi să vorbim, bine?
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Rapplex):

Bună.
Și atunci ce este?
Pa, pa.

| Flowerz explică (pentru ateuNEGATIV):

Da happy de ce?

| Flowerz explică (pentru Tynnna):

Nu ma voi casatori niciodata, nu trebuie sa te casatoresti pentru a iubi pe cineva.

| Rockart a răspuns (pentru CrissuCristina):

Nu mă interesează. Dar având în vedere cât de proşti sunt toţi pe lângă tine, din partea unei intelectuale ca tine aveam pretenţii. Mă aşteptam să ai un vocabular mai elevat sau să ştii să discuţi despre un anumit subiect fără să te dai cu capul de pereţi, să te enervezi şi să urlii în stânga şi dreapta că ai dreptate.

| CrissuCristina a răspuns (pentru Flowerz):

Ce razi fa?

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Nu sti despre ce vorbesti, am dreptate? M-am gandit eu...

| Allrc24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai linistit oricum nu dadeam 2 bani pe comentariul tau. e problema ta daca te mandresti ca esti urmasul unei maimute.(bineinteles conform teroiei voastre tampite promovate de darwin masonul).
nu ma simt ofensat, ma poti si injura, imi poti da ignorr...asta e.

fericirea 9:"Fericiţi veţi fi voi când va vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri."
numai bine

| Andrei7520152 a răspuns (pentru Allrc24):

Esti foarte amuzant/a. Ce am face fara tine? big grin

| Allrc24 a răspuns (pentru Flowerz):

Mai fata draga da vad ca iti place sa dai copy-pastelaughing unde e inteligenta voastra superioara? ai ramas la stadiul de copy-paste.nu stii sa vb de la tine? eu stiu sa vb de la mine despre religie.
te vei convinge dar va fi prea tarziu pentru tine.

| iuliamo a răspuns:

Doamne Fereste...Atunci in cine crezi? ...In zei..idoli?oh go onoh go on Vorbesti aiureaoh go onlaughingI-auzi..nu credlaughing

| Allrc24 a răspuns (pentru Flowerz):

Fetito... mai ai de invatat. nici nu iti inchipui cat de usor te poti schimba. de pe o zi pe alta...

| Alexandra145 a răspuns:

La intrebarea ta :daca exista dumnezeu atunci de ce sufara atatia oameni nevinovati?
Raspunsul meu este : Sufera deoarece Dumnezeu ii pune la incercare sa vada daca cu adevarat cred in El. Eu una cred in Dumnezeu. Si nu sunt de acord cu tine. Sper ca pe parcurs o sa iti schimbi parerea despre intrebarea ta. happy Pupici. :*

| Alexandra145 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Corect! Biserica este adevarat.Religia si mie mi se pare stiiinta.

| Vladuthz a răspuns (pentru GEORGE):

In ce vreau eu, dar nu in dumnezeul crestin care este o minciuna. Cred in univers si in realitate, in fortele universului, cred in energia cinetica si potentiala, cred in atractiile dintre atomii ionici, cred in orice altceva, dar nu in dumnezeul crestin, care ii prosteste pe foarte multi, si ii aduci in ultimul hal de manipulare. Degeaba crezi tu in dumnezeu, daca asa le vorbesti tu celor care nu cred. Cei care ii judeca pe ceilalti dupa culoare, rasa, religie, sex nu sunt decat niste molii ale societatii care nu merita sa respire aer.

| Vladuthz a răspuns (pentru GEORGE):

Pai da, normal ca s-a intamplat ceva. Lumea incepe sa deschida ochii, si sa vada prin iluzia si minciuna creata de religie, de aia nu se mai respecta nici o credinta asa cum zici tu. Dar daca cineva crede sau nu crede in ceva, asta trebuie sa i-o respecti, nu sa-l trimiti dracului, cum faci tu.

| Rockart a răspuns (pentru iuliamo):

Trebuie neapărat să crezi în ceva? Eu cred în mine, de exemplu. Nu ajunge?

Întrebări similare