| Flowerz a întrebat:

De curiozitate, cine nu crede in dumnezeu? Eu nu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.

155 răspunsuri:
| Flowerz explică (pentru NoLoveNoStress):

12 ani! nu cred!

| Flowerz explică (pentru Stir_Fineas_1994):

Nu exista dumnezeu, diavol, satan dracu etc... aceste personaje au fost inventate! iisus hristos a fost un om adevarat care a fost rastagnit pe cruce de catre romani, deoarece a declarat ca el este fiul lui dumnezeu, si de atunci dupa mult timp in urma dupa moartea sa s-a inventat toata povestea!

| Flowerz explică (pentru Xiphyon):

laughing nu cred ca nu exista laughing

| Flowerz explică (pentru tputputpu123):

Nu

| Xiphyon a răspuns (pentru Flowerz):

Atunci crezi in Dumnezeu straight face

| Flowerz explică (pentru Xiphyon):

Nu cred in dumnezeu pentru ca dumnezeu nu exista!

| Toluk19 a răspuns (pentru Flowerz):

Iisus Hristos El si este Dumnezeu!
Oamenii care sufera si sunt nevinovati? Nevinovati? De unde se ia suferinta si toate cele rele? Tot din cauza pacatului si noi toti suntem vinovati pentru ca suntem pacatosi!
Dumnezeu nu crede in ateii!
Nimeni nu va fi ateu dupa moarte, o sa vezi ce se intimpla in clipa mortii, cum i s-a intamplat bunelului meu si sora nanei mele!

| Roxana6900 a răspuns:

De ce nu crezi? eu cred cine crezi ca a creat lumea? apropo te sfatuiesc sa citesti cartea 107 intamplari preferate din biblie draga!

| XxLorenaxX a răspuns:

El exista, Si se vede prin lucrurile create de el

| shippuden a răspuns:

De parca imi pasa daca crezi sau nu

| ZuZuKiSs a răspuns:

Nimeni nu poate fi sigur daca exista sau nu, Dumnezeu.
Eu una cred in Dumnezeu.Desii nu l-am vazut niciodata. Daca nu exista Dumnezeu explicati cum s`a creat pamantu? Cum ne-am creat noi? Cum se intampla unele miracole? multe exista fara ca noi sa de dam seama, dar fiecare e liber sa creada ce vrea...doar suntem intr-o tara democratahee hee.
E adevarat ca in ziua de azi tot mai multi sufera de boli cumplite la varste fragede, multi criminali scapa basma curata, in schimb oameni nevinovati sunt acuzati pentru ceva ce nu au facut, banul este la putere, perversitatea omului a ajuns la orice limita, dar nu pentru ca nu exista Dumnezeu ci pentru ca omul in timp a ajuns foarte pervers, multi nu mai cred in nimic, fac ce`i taie capu... intrebati`va parinti sau bunici si o sa vedeti ca atunci cand ei erau de varsta noatra erau majoritatea mai credinciosi si aveau mai mult respect pentru altii, iar oameni nu erau asa rai... daca nu ai credinta nu ai nimic.Cum poti sa crezi in speranta daca tu spui ca nu crezi in Dumnezeu? Ce vrei sa zici ca ai vazut speranta?laughingoh go on. oricum vai sh amar de viitorul nostru straight face.
Eu atat as mai vrea sa spun : Daca Dumnezeu nu exista si tu crezi il el, ce pierzi? absolut nimic... dar daca Dumnezeu exista si nu crezi, pierzi absolut tot! Mai ales cand sufletul tau va fi judecat!winking

| KusumiKoharu a răspuns:

Cand o sa te calce masina si o sa traiesti fara sa ai vreo zgarietura o sa vezi dupa daca o sa mai zici ca nu mai crezi in Dumnezeu. Roagate si tu zilnic.

| EmaS a răspuns:

Tu pierzi!

| SasukeUchika a răspuns:

Mai bine crezi in ceva decat sa nu o faci, cred ca cei care nu cred in Dumnezeu au sufletu condamnat inca dinainte sa se fi nascut.
E mai bine sa ai o viata cu credinta da voi sunteti la byL(ma refer la cei care nu cred)
Pa.Sa speram ca Dumnezeu va avea mila de tine.

| UnZambetPentruToti a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne...vedeti voi mai tarziu

| Mserrgiu a răspuns:

Uite-o pe aia(CryssuCryssa)! rolling on the floor) mor de ras, in iad! in iad! in iad! o sa ajungi rolling on the floor)))))) ho femeie, ca la cat o blestemi, in acord cu crezul tau in Dumnezeu si cu poruncile lui, o sa ajungi tu inaintea ei rolling on the floor)

| c1o a răspuns:

Dumnezeu exista..intradevar ca entitate omniprezenta si omnipotenta nu. dar stiu o poveste cum ca cineva a ars o icoana cu fecioara Maria..si i-a ars mana totul este real! Daca nu credeti ardeti o icoana si o sa vedeti!

| AnNaa67 a răspuns:

Dragilor, exista!
Si judecata de apoi va veni si vom vedea noi atunci, credeti pentru ca este pacat, treaba voastra!
Si daca nici parintii tai nu cred.De ce te-ai botezat? Sau te-ai botezat macar? De ce ai fost la biserica? Sa te botezi, nu? Atunci ai intrat in biserica si asta se numeste"Casa lui Dumnezeu". Toti acestia vor infunda iadul! Eu incerc sa te ajut!

| SasukeS a răspuns:

Majoritatea lumii si eu credem in dumnezeu.

| iuliamo a răspuns (pentru JellyHeartYOU):

Nu draga, chiar nu e un zeu! Poate pentru unii ca tinehappyoh go on

| Crisucriss a răspuns:

Eu, da

| 1cosmin2001 a răspuns:

Dumnezeu exista si sunt multe lucruru care au dovedit ca El exista. Eu cred in Dumnezeu deoarece El exista!
Pa.Pa

| Flowerz explică:

Oameni destepti, unde sunteti?

| Rapplex a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Din moment ce te proclami religioasa, ar trebui sa stii ce sustii.Mai informeaza-te!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Rapplex):

Bună.
Vrei să spui mai mult? Te-ai trezit sau ce?
Pa, pa.

Religia se bazeaza pe credinta in forte supranaturale, pe ritualuri, pe dogme, in timp ce stiinta se bazeaza pe lucruri demonstrate sau cel putin demonstrabile.Aceste doua ramuri nu au nimic in comun, de aceea religia a incercat sa elimine stiinta inca de la inceput.De unde te-ai trezit tu ca religia e stiinta?! laughing.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Rapplex):

Bună.
Este timpul să te potolești cu râsul ironic și tot tu trebuie să te mai informezi ce înseamnă religie și ce înseamnă știință!
O seară plăcută!
Pa, pa.

Nu e o stiinta, ce nu intelegi?! Nu se bazeaza pe lucruri palpabile, demonstrabile, ci se bazeaza pe presupuneri, pe credinta.„A crede" nu e acelasi lucru cu „A sti". Nu rad ironic, ci mai mult ma afecteaza ca simpatizantii religiei nici macar nu au habar ce sustin, care sunt teoriile si povestea religiei. Din crestini, 90% nu au citit Biblia, dar multi o folosesc pentru a prezenta o dovada. E penibil, chiar si pentru Romania.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru Flowerz):

Chiar si Einstein credea in Dumnezeu. Imi pare rau ca nu am raspuns mai demult. Daca nu exista Dumnezeu, atunci vreau sa stii ca nu exista nici viata dupa ce ai crapat. Gandeste-te ca nu vei mai exista. Nu vei putea gandi, simti, nu vei exista, nu vei mai exista, nimic nu exista dupa moarte, absolut nimic! Impaca-te cu gandul ca nu traiesti pentru ABSOLUT nimic. Eu in locul tau as innebuni stiind ca nu voi mai exista, ca totul se va sfari, mama ta si cu tatal tau nu iti vor tine companie in neant. Bucura-te! Bucura-te!

| GEORGE a răspuns (pentru Vladuthz):

Aa scuze de intarziere... putzica sa ii zici mamei ta nu mie..si nu cred ca ramaneam lat cocalarule care esti sa nu cumva sa fie invers. ce crezi ca mi-e frica de eroi din astia ca tine?
cu din astia ca tine am mai avut de aface oh go on si o sa mai am dar..frica..nici vorba

Întrebări similare