Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.
Ma bucur ca nu-s singur, si ca mai exista oameni care vad realitatea, am impresia ca pentru unii si realitatea e greu de vazut. Una paici zicea, atunci in ce crezi. Eu intreb unde scrie ca trebuie sa crezi in ceva. Stii toti zic, eu cred, da daca ii intrebi de ce habar nau sa-ti zica, o sa zica cv de genu, am avut numa necazuri si cu ajutoru lu dumnezeu am scapat de ele, sau dumnezeu m-a ajutat in viata sa ajung cine sunt azi. Pentru aia care cred asa, sa afle ca si eu sunt cineva azi si nu m-a ajutat niomeni. Inca odata mersi ca ajunsesem sa par eu nebunul si restul oameni normali
Parerea mea ca te zbati degeaba, si eu am incercat sa fac un bun crestin ca astia care te fac in tot felul macar sa-si puna un semn de intrebare, nu neaparat sa-l fac sa nu mai creada, da ce am realizat e ca sunt foarte siguri ca exista. Asa ca nu mai le raspunde la niciun, ca te chinui degeaba.