Orice organism are nevoie de o perioada de crestere ca exemplu o broasca testoasa aia traieste 115 ani cum naiba sa observi 2/3 generati daca tu mori inainte de a se naste prima? nu suna a sf
Nu,dar din cate ai spus tu ar fi trebuit sa am adn de fuluture, maimuta, pisica deci trebuia sa cresc tot ca ele in 1-3 ani sa fiu de 30 ani minim, explica-mi de ce nu am crescut asa repede ca animalele doar am adn comun cu ele.
Depinde de organism asa cum uni la 12 arata ca de 20 vrei exemple
Sasi explic logic eu cu tine facem un copil e o genratie copilu nostru se muta la alt mediu crezi ca va supravetui?
Vorba Emei! Încurci borcanele. Creația e creație, iar evoluția e evoluție. Dar mai nou, chiar și noile teorii ale evoluției au început să-și pună serios întrebarea " Cine stă în spatele tuturor cauzelor? "
Câteva concluzii evoluționiste deschise dezbaterilor:
Ipoteza că originea vieții a fost un eveniment programat, de către o inteligență superioară omului.
Ipoteza că evoluția speciilor spre inteligență a fost un proces informațional bine calculat din afară de către o entitate etc. Evoluția nu este o teorie demonstrabilă cap coadă. Din cauza marilor erori, s-au născut și aceste ipoteze, pentru a încerca s-o încadreze într-un climat rațional. Toate teoriile posibile ale evoluției pornesc de la Big Bang, ignorând voit, momentul zero. Chiar și cei mai mari atei au declarat: Este extraordinar faptul că există ceva. Noțiuni precum Big Bang-ul, selecția naturală și evoluția care explică modul în care ar putea avea loc mecanismul schimbării. Însă evoluția nu explică modul în care existența izvorăște din nimic. Șmecheria nu e să schimbi un lucru într-un alt lucru. Șmecheria e să creezi ceva din absolut nimic! Pentru a înțelege mai bine, voi prezenta o scurtă anecdotă: Un grup de oameni de știință au decis că ființele umane au avansat mult și nu mai au nevoie de Dumnezeu. Ei au ales un reprezentant care să-i spună Lui Dumnezeu că nu mai au nevoie de El. Cel Ales, s-a dus la Dumnezeu și i-a spus: Doamne ne descurcăm singuri. Știm cum a început viața. Știm secretul cum să o clonăm. Știm cum să o duplicăm. Ne descurcăm și fără Tine. Dumnezeu a ascultat cu răbdare și a spus: În regulă. Ce-ai zice să facem un concurs de a crea un om? Omul de știință a spus: Bine. Super. O să facem un concurs. Dumnezeu a spus: Vom proceda la fel cum am procedat Eu cu Adam în vechime. Omul de știință a spus: Sigur nicio problemă și s-a aplecat și a luat o mână de țărână, iar Dumnezeu a spus: Nu, nu, nu. Du-te și adu-ți propria țărână. Ai prins ideea Creației?
Nu7 stiu ca eu nu as face un copil cu un mos nici daca m-ar plati
"Un caz interesant de argument invocat in sprijinul teoriei evolutiei speciilor este cel al speciei de fluturi Biston betularia. La acest fluture existau doua tipuri de populatii: unul de culoare deschisa, altul de culoare inchisa. La inceputul secolului XIX predominau fluturii de culoare deschisa. Treptat, odata cu schimbarea conditiilor de mediu datorita industrializarii, s-a ajuns la situatia de azi, cand fluturii de culoare inchisa au devenit predominanti. In acest caz, "evolutia" nu a constat nici macar in aparitia unei rase noi, ci numai in modificarea raportului numeric dintre doua populatii care existau deja (cea de culoare mai deschisa, cea mai inchisa), ceea ce nu poate fi considerat in nici un caz ca un proces de evolutie." "Lucrările evoluţioniste citează adesea fluturele ce poartă denumirea ştiinţifică de biston betularia‚ foarte răspîndit în insulele britanice‚ drept un caz exemplar de evoluţie în desfăşurare.
Ce s-a întîmplat pînă la urmă cu biston betularia? La început‚ varietatea mai deschisă la culoare a acestui fluture a fost mai răspîndită decît cea mai închisă. Şi întrucît culoarea acestui tip mai deschis este mai apropiată de culoarea deschisă a trunchilor de mesteacăn‚ aceşti fluturi erau mai bine protejaţi împotriva păsărilor. Dar în regiunile industriale‚ după ani de poluare‚ trunchii copacilor s-au înnegrit. Culoarea deschisă a acestui fluture devenise astfel un dezavantaj pentru el‚ deoarece putea să cadă uşor pradă păsărilor. În consecinţă‚ varietatea de culoare mai închisă‚ despre care se spune că ar fi un mutant‚ a supravieţuit mult mai bine‚ datorită faptului că păsărilor le venea din ce în ce mai greu să o distingă pe trunchiurile înnegrite de funingine. Această varietate mai întunecată a devenit repede tipul predominant.
Dar a evoluat oare biston betularia pînă acolo încît să se transforme în alt tip de insectă? Nu. Ea a rămas aceeaşi biston betularia‚ dar avînd o culoare diferită. De altfel‚ o revistă medicală engleză (On Call) califică de „tristă celebritate" utilizarea acestui exemplu pentru încercarea de a dovedi evoluţia. Ea spune: „Aceasta este o excelentă demonstraţie a rolului mimetismului‚ dar de la început şi pînă la sfîrşit‚ este vorba tot de un fluture şi nu asistăm nicidecum la formarea vreunei noi specii astfel că aceasta nu este cîtuşi de puţin o dovadă în favoarea evoluţiei."
Afirmaţia eronată conform căreia fluturele biston betularia evoluează nu este singura de acest fel. De pildă‚ întrucît unii germeni patogeni s-au dovedit rezistenţi la antibiotice‚ se pretinde că avem aici de a face cu fenomenul evoluţiei. Însă germenii patogeni rezistenţi sînt de acelaşi tip şi nu evoluează pentru a se transforma în germeni diferiţi. De altfel‚ se admite că schimbarea s-ar fi datorat nu mutaţiilor‚ ci faptului că unii germeni ar fi fost rezistenţi de la început. Aceştia s-au înmulţit şi au devenit predominanţi pe cînd ceilalţi au fost distruşi de medicamente. În acest sens‚ Hoyle şi Wickramasinghe‚ autorii cărţii Evolution From Space‚ spun şi ei: „Ne îndoim însă că în acest caz ar fi în cauză altceva decît selecţia genelor deja existente."
Aceeaşi trebuie să fi fost situaţia şi cu anumite insecte devenite imune la insecticide. Otrăvurile utilizate fie că au ucis efectiv acele insecte‚ fie că s-au dovedit ineficace. Insectele moarte nu au putut‚ evident‚ să cîştige o rezistenţă la aceste otrăvuri. Supravieţuirea altora s-ar putea explica prin aceea că ele au fost imune de la bun început. Această imunitate este un caracter genetic prezent la anumite insecte‚ dar inexistent la altele. În orice caz‚ insectele sînt totdeauna de aceeaşi specie; ele nu evoluează pentru a da naştere unui nou tip..."
Intre stramosii nostri de care vorbesti tu stii ca de fapt lipsesc verigi de legatura oare de ce lipsesc aceste verigi de legatura, de ce nu au fost descoperite inca doar au trecut milioane de ani singurele descoperiri arheologice coincid cu locuriile in care s-a oprit corabia lui Noe daca eu nu stiu teoria evolutie omului te rog sa mi-o expui tu, apoi eu te voi contrazice sau nu.Astept sa-mi expui teoria evolutiei omului si sa imi demonstrezi ca exista verigi lipsa iar eu iti voi demonstra ca ele exista, bine.
Intre stramosii nostri de care vorbesti tu stii ca de fapt lipsesc verigi de legatura oare de ce lipsesc aceste verigi de legatura, de ce nu au fost descoperite inca doar au trecut milioane de ani singurele descoperiri arheologice coincid cu locuriile in care s-a oprit corabia lui Noe daca eu nu stiu teoria evolutie omului te rog sa mi-o expui tu, apoi eu te voi contrazice sau nu.Astept sa-mi expui teoria evolutiei omului si sa imi demonstrezi ca nu exista verigi lipsa iar eu iti voi demonstra ca ele exista, bine.
Cand imi vei expune de la inceput pana la sfarsit teoria evolutiei si imi vei demonstra ca nu exista verigi lipsa atunci te voi crede i, daca imi gasesti verigile lipsa din lantul teoriei evolutiei omului de la primi hominizi pana in prezent eu te voi crede ca am evoluat din maimuta asadar fugi ia harteul si fa sapaturi arheologice pentru a-i demonstra ca nu am dreptate trebuie sa descoperi verigile lipsa, va trebui sa decoperi ceea ce nu au reusit sa descopere arheologii in toti anii care s-au scurs si eu te voi crede, pa
Spune-ne si tu cum s-a creat dumnezeu isi vom spune si noi?
Ah, ce bine, ai înţeles prima propoziţie! Felicitări!
Tu ai spus prostii, cum că omul s-ar trage direct din maimuţă, cum că n-am evoluat şi ar trebui să trăim cam 1-3 ani, de unde reise că nu ştii teoria. N-am să stau să ţi-o prezint pe toată, nici măcar nu cred că sunt în măsură să o prezint pe toată(mai ales în aşa fel în cât să înţelegi şi tu ceva).
Ma rog, restul răspunsului nu l-ai mai înţeles...deci trebuie să mă repet.
'Ce-i drept, lipsesc câteva verigi, dar oricum se leagă.' Înţelegi ce zic, duduie?
Multe din asa zisele verigi lipsa au fost demascate ulterior ca falsuri sau greseli.Henry Gee,autorul principal pe teme de stiinta scrie:,, A lua un sir de fosile si a pretinde ca acestea descind unele din altele nu este o ipoteza stiintifica testabila, ci o afirmatie la fel de valida ca un basm pentru adormit copii.Nu numai ca dovezile fosile nu sunt adecvate pentru a stabili relatii ancestrale dar,in lumina a ceea ce stim despre complexitatea ireductibila a sistemelor biologice,dovezile fosile sunt de-a dreptul irelevante pentru acest lucru. Exista goluri uriase intre vestigiile fosile, deci stiinta afirma prin credinta ca verigile lipsa exista, dar ele nu au fost descoperite inca.
Ma voi documenta si iti voi oferi un raspuns solid ar trebui sa faci si tu acelasi lucru, demonstreaza-mi ca nu exista verigi lipsa in teoria evolutiei omului ca intre primi hominizi aparuti si noi, oameni nu exista verigi de legatura care lipsesc.Astept raspunsul.
Bine ok orice padure are si uscaciuni dar dumnezeu cum s-a creat?
Dumnezeu nu a inceput sa existe.Nimeni nu L-a facut pe Dumnezeu.El este necreat.Ca fiinta eterna Dumnezeu nu a avut un inceput.El este din vesnicie in vesnicie.El este creatorul tuturor lucrurilor .Acest sistem deosebit de frumos format din soare ,planete si comete a putut aparea doar prin sfatul si stapanirea unei fiinte inteligente si puternice.Omul ,o fiinta atat de minunata si de complexa,creata dupa chipul si asemanarea Lui.
DeProfundis99 întreabă: