| Meme10Memu a întrebat:

Multi se simt frustrati la gandul ca in cer nu vor mai putea avea relatii intime mai ales daca imprejurarile (probleme de sanatate, razboaie, etc) nu le-au permis sa se bucure in aceasta viata de relatii intime cu persoane de sex opus si astfel Dumnezeu e batjocorit crezand ca El ii va lipsi de acest dar minunat al relatiilor intime pe multi oameni necajiti. Multi spera sa ajunga in cer dupa moarte insa omit faptul ca Adam a fost creat ca sa traiasca in rai pe pamant. Acestia asociaza gresit relatiile intime cu pacatul. Omul e creat ca sa traiasca vesnic pe pamant si nu in cer si acesta este planul de mantuire al Lui Dumnezeu Tatal. E o forma de necredinta mascata aceasta aspiratie de a trai in cer dupa moarte?

158 răspunsuri:
| Meme10Memu explică (pentru anonim_4396):

Pamantul e loc de relatii intime pentru ingeri? Vezi ca am pus recent o intrebare.

Blestemul e clarificat la Apocalipsa adica Satan poreclit sarpe de demult i se va strivi capul adica va fi ucis. Lui Iisus i s-a strivit calcaiul fiind jertfit pe pamant de romani. Strivirea calcaiului nu inseamna moarte precum strivirea capului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Nu, îngerii nu întretin relatii sexuale! ai cazut în capcana ereziilor.

Citeste aici:https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matei+22%3A24-30&version=NTLR

anonim_4396

Da, i se va strivi capul în duh, doamnee ce prostii spui pe gura. Tu o dai pe marijuanna, cand vorbesti de un sarpe fizic cand de unul spiritual.
Banuiesc ca si acum înca se mai "târă" un duh pe pamant!

Pe pamant se tara serpii. Combinatie nu inseamna fuziune completa.

De ce au organe ingerii cand se materializeaza? Dumnezeu le-a creat degeaba?

anonim_4396

Da, se târă, dar nu vorbesc, nu primesc o oarecare semnificatie profetica, nu li se strivesc capul, si sunt separati de diavolul!

E ca nul tot blestemul daca Diavolul nu e blestemat ci doar reptila "pe jumatate".
Daca citim în Apocalipsa putin despre sarpe, vom afla ca diavolul nu mai are nimic în comun cu aceasta.
Noi vorbim de repiliana noastra în carne si oase, nu de o alta reptila de pe Marte.

Dupa cum vezi, nu se pupa nimic din ce spui, se pupa daca Sarpele a fost un simbol între realitate si profetie, si nu o reptila care pe deasupa mai e si siret ca vulpea.Comparatia "ca" se atribuie simbolismului în marea majoritate a cazurilor.

Stii ce inseamna porecla?

anonim_4396

Nu exista organe sexuale la îngeri.Ti-am zis ca Adam si Eva nu aveau organe sexuale pana la cadere, organele au aparut dupa ce ei au cazut în pacat, sau mai bine zis, au fost acoperite organele sexuale de slava pe care o îmbrăcau.

https://www.bible.com/ro/bible/126/REV.3.18.NTR

Toti vor sex, dragoste niciodata!

anonim_4396

Sarpele nu e porecla, e nume daca te referi la reptila.Si daca primesti porecla unui sarpe, atunci nu ai fost sarpe fizic si punct.

Oamenii si ingerii sunt specii diferite. Nu e bine ca omul sa fie singur. Adam avea organ de cand a fost creat.

Ingerii au organ cand se materializeaza. Adam si Eva erau goi si li se vedea organele.

Cand se materializeaza ingerii au organe inclusiv Iisus cand era cu Toma sau cand manca peste. Dumnezeu cand a creat aceasta posibilitate la El nu e jumatate de masura daca seamana cu omul cand se materializeaza seamana 100% insa rolul ingerilor cand se materializeaza e sa transmita mesaje divine si nu sa aiba relatii cu oamenii. Impartasania nu se refera la relatii intime orale ci e o chestie simbolica o relatie intima in sens spiritual ce nu implica organe pentru ca ingerii cand se dematerializeaza nu au organe.

Sarpele e porecla lui Satan.

anonim_4396

Nu, nu are rost cu tine, ma las păgubaș.

Mai studiaza Biblia ca ai niste goluri.

| Mosotti a răspuns:

Ete, si daca nu mai au relatii intime ce? Exista atatea placeri si chestii placute de care sa ne bucuram.

Ca sa zicem ca, cred in iluzia cu dumnezeu, daca e sa o iei asa e adevarat ca dumnezeu i-a privat de relatii intime, ca daca e asa bun si puternic cum il ridica astia in slava cerului, ar trebui sa nu permita sa fie razboaie, probleme de sanatate si altele, si sa nu permita ca oamenii sa nu se bucure de relatii intime, deci ei cred bine.

anonim_4396

În primul rând este Domnul Isus pentru tine, pentru că nu ești tu la înălțimea Lui să te tragi de mânecă cu El. Până vei fi declarat neprihănit mai durează, până atunci este Domnul tău, dar am o impresie că și după ce vom fi mântuiți tot va trebui să-L numim Domn.
În al doilea rând cred că ai greșit user-ul: "La tine oamenii vor fi mereu pacatosi ca sa fie necesara vesnic preotia? La tine oamenii vor dispare ca specie si vor fi doar ingeri?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu vezi ce tâmpenii spune ista aici.
Ca îngerii(duhurile) au organe sexuale.rolling on the floor
Ca Adam si Eva erau doar un apa si un pamant, cand ei traiau vesnic înainte de caderea în pacat si cand carnea putrezea demult rolling on the floor
Ca sarpele(reptila noastra) este Diavolul si nu e simbol.(mai ales ca nu doar sarpele e "siret" dar si vulpea) rolling on the floor
etc.
Hai sa ne batem cu serpii, ei sunt de vina, pentru ca i-a ispitit pe Adam si Eva rolling on the floor

Cei care au un strop de inteligenta înteleg ce e simbol si ce nu, ce e real ce e ireal.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

E, lasa-l si pe el sa viseze iluzii.

In primul rand sa o luam logic:
Daca dumniezo ala bunu (cum zic ei ca este) proiecta oamenii incepand cu adam ala si eva aia, ii facea sa nu cada in pacat, ca atunci cand programezi ceva de la zero stii sa ii faci ce vrei tu sa faca si sa nu faca, si tendinte, si tot, atunci aia n-ar mai fi cazut in pacat ca apoi tot el creatorul sa-i pedepseasca, dupa ca e totul o iluzie, nici in povestea iluzorie nu da logica.
Insa multi nu vad asta, nu stiu de ce.

Adica cum, ma supar pe propria creatie?! E absurd. Daca a facut, a facut special asa, si deci s-a jucat.

| Meme10Memu explică (pentru Mosotti):

Cei 144000 nu vor fi supusi testului final si de aceea asupra lor moartea a doua nu are efect.

Tu cu teoria evolutiei nu ajungi nicaieri. Iti faci iluzii doar pentru viata asta.

Nu am spus nicaieri ca sarpele = Satan ci ca Satan e poreclit "sarpele cel vechi". Bagi calomnii din burta ca penticostalul ala Pustan din Beius.

anonim_4396

"ca atunci cand programezi ceva de la zero stii sa ii faci ce vrei tu sa faca si sa nu faca"
Pentru a înțelege cum au putut oamenii devia de la caracterul(asemănarea) lui Dumnezeu trebuie să înțelegi ce este aia ființă conștientă, ceea ce tu nu ai înțeles.

Daca tu nu primesti citesc altii nestematele scrise de mine pe aici.

anonim_4396

"citesc altii nestematele scrise de mine pe aici" ai o învățătură foarte bună și nici mândru nu ești, bravo! Satana e mândru de tine. laughing

anonim_4396

Cine draga e sarpele daca nu e Diavolul?

"Unde vezi tu simbol in cuvintele gradina ( Eden incadrata geografic ), pomi?"

De aici ce reiese? Nu ca sarpele(reptila) nu e simbol si e Diavolul? Si daca nu e simbol, nu e reptila? Si reptila cine ai zis ca e aici: "în Apocalipsa sarpele cel vechi e identificat cu Satan"?

Tu nu intelegi, o fiinta constienta face ce ii zici tu sa faca, uite la noi! instinctele te cam conduc, atractia, nu tu alegi ce-ti place ca partener de sex opus, o sa-ti placa anumit tip de figura si aia e, alegi in functie de asta, nu tu alegi ca-ti place sa mananci, nu tu alegi multe. Rautatea e o cheste evolutionista care a ajutat in trecut la supravietuire, simti ca vrei sa fi asa.
Nu tu alegi ce nivel de inteligenta ai, tu doar folosesti ce ai.

Asa ca mai invata si tu despre evolutionism totusi, sau daca zice cineva care stie, baga la cap, ca si eu la inceput nu stiam, dar cand mi s-a spus si am vazut ca se verifica, a fost okey.

anonim_4396

Normal un om programat nu are constiinta binelui si raului, si chiar daca ar avea, ar fi constiinta ta creata implementata. ex.robotul Sofia este un robot care functioneaza pe baza unor memorii ale unor oameni.Raspunsurile dar si întrebarile robotului functioneaza la anumiti parametri, nu ale liberului arbitru.Asa se explica de ce Adam si Eva au fost creati liberi cu tendinta sa greseasca.Yin Yang este liberul arbitru, nu stiu cum a fost creat, si nici nu îmi pot închipui, dar e cel mai interesant lucru din natura umana, la o adica faci ce vrei tu, poti sa omori un om, poti sa îl minti, poti sa îl iubesti etc.

Ba da, are constiinta binelui si a raului, ca e programat sa aiba, suntem roboti extrem de evoluati, stai tu linistit ca se programeaza sa simti ce trebuie sa simti.
Pai bun cu tendinta sa greseasca, dar in ce ramura?! Ca putea gresi intr-una, si nu in alta, depinde.

Nu prea ai liberul aribitru! Sa-ti mai enumar? Ca celuilalt i-am enumerat!

| Meme10Memu explică (pentru Mosotti):

Numai Dumnezeu stie cat e libertate de alegere si cat nu e libertate de alegere.

| Mosotti a răspuns (pentru Meme10Memu):

Ete cucu, care dumnezeu mai? Chiar nu realizezi? Tu stii cum a aparut religia si de ce? Si cine a facut-o? Ca daca ai sti, nu ai mai zice.
Eu zic cum e mecanismu, ca pana la dumnezeu spun eu. Depinde de soft, cum a programat sau cum am evoluat, in functie de asta alegem, de fapt nici nu prea ai libertatea de alegere.
Sa mai continui lista:

Nu alegi ce haine sa-ti placa, iti place cutare si aleg din ele ce-ti place.
Nu iti alegi cariera daca e sa faci ceva ce-ti place, alegi din carierele care-ti plac in functie de avantaje, dar si aia depinde de personalitate adica ce te int mai mult, banii sau afectivul ori timpul liber, sau echilibru intre ele.
Daca nu te atrage nu faci, aia e.
Iti place la munte sau la mare, nu alegi tu ce sa-ti placa, te duci unde simti ca-ti place.

Bine astea nu neaparat sunt programate, unele-s si de la personalitatea care ai mostenit-o sau ai dobandit-o in copilarie in functie de mediu.

anonim_4396

E programat sa aiba, dar nu simte.El functioneaza pe baza unor date, memorii încarcate de niste oameni.
El o ia la stanga fiindca asa e programat de om, o ia la dreapta si tot asa.
El nu se poate raporta la lume si viata decat prin întrebari, raspunsuri si violenta programata.

Luam scenariul urmator:
Daca îi zici unui robot ca e prost, el o sa zica programat "De ce?"
Daca îi zici ca e cel mai prost, el nu o sa mai zica nimic si o sa recurga la violenta (asta fiindca a fost programat de un om diabolic.)

Daca îi zici unui om ca e prost, el o sa zica: De ce? Cum asa? Explica-mi de ce? Sunt! Te iubesc.
Daca îi zici unui om ca e cel mai prost, el poate sa recurga la violenta sau nu sau sa te iubeasca sau sa își vada de treaba lui etc. (un robot actioneaza la una din doua probabilitati programate de tine)