| Meme10Memu a întrebat:

Multi se simt frustrati la gandul ca in cer nu vor mai putea avea relatii intime mai ales daca imprejurarile (probleme de sanatate, razboaie, etc) nu le-au permis sa se bucure in aceasta viata de relatii intime cu persoane de sex opus si astfel Dumnezeu e batjocorit crezand ca El ii va lipsi de acest dar minunat al relatiilor intime pe multi oameni necajiti. Multi spera sa ajunga in cer dupa moarte insa omit faptul ca Adam a fost creat ca sa traiasca in rai pe pamant. Acestia asociaza gresit relatiile intime cu pacatul. Omul e creat ca sa traiasca vesnic pe pamant si nu in cer si acesta este planul de mantuire al Lui Dumnezeu Tatal. E o forma de necredinta mascata aceasta aspiratie de a trai in cer dupa moarte?

158 răspunsuri:
| Meme10Memu explică (pentru anonim_4396):

Dumnezeu e singurul care nu are inceput. Intrebarea nu-si are sensul.

Nu-mi da nici o lectie nici el nici tu. Nu aveti cu ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Mandria si prostia nu lasa loc de lectii.winking

Poti sa zici ce vrei ca nu ai dreptate. Tu nu esti crestin. Nu cunosti ce scrie in Biblie.

In plus ai un prieten ateu. Daca ai fii crestin nu ai alege un astfel de prieten sau macar nu l-ai numi prieten.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Meme10Memu):

Daca zici tu. Prefer totusi sa ma iau dupa ce zice Dumnezeu si nu amatori pe TPU

| Meme10Memu explică (pentru CostinAlamariu):

Tu nu stii ce zice Dumnezeu. Eu am prezentat ce zice Dumnezeu.

| Xena20 a răspuns:

Daca oamenii sunt făcuți să trăiască veșnic pe pământ atunci de ce murim?

| Xena20 a răspuns:

Mi se pare o aberație ce zici, după moarte oamenii ajung in cer.