| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
| bl00ndutza_9824 a răspuns:

De mica happy mi-a placut intotdeauna dar si acum inca invat lucruri noi in ale gatitului niciodata nu stii prea multewinking cand e vb de gatit tot timpul descoperi sau aflii secrete noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce varsta am inceput sa gatesc! pentru ca de invatat inca mai am... La 7 ani am prajit primii cartofi si prima omleta ( am fost copil cu cheia de gat) apoi la 14 ani o ciorbita, o tocanita si acum la 38 nu mai gatesc decat gratar si salate -ca sa mancam dietetic si sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat sa gatesc la 8 ani, atunci am facut prima mamaliguta, parintii erau la munca si eu aveam grija de cei 2 fratiori, faceam si mancare, ce stiam si eu,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 18 ani dupa ce am terminat liceul in acea vara.

| lililuna a răspuns:

Pot spune ca am "cochetat" cu arta culinara in anii liceului, dar fiind singura la parinti mama ma "alunga " din bucatarie spunand ca acolo este domeniul ei si eu trebuie sa invat nu sa "pierd timpul". Abia dupa ce m-am casatorit(la 23 ani) am deprins tainele gastronomiei si am invatat pas cu pas tot felul de retete mai ales pentru a-i face placere sotului meu care adora mancarea gatita in casa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 ani am invatat sa gatesc. Prima data am prepearat o reteta gasita in cartea de matematica (nici nu putea fi mancata), apoi am invatat sa fac mai de toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

13-14 ani

| loly_8443 a răspuns:

Aveam 12 ani cand am inceput sa gatesc...prima oara am facut o tocanita de cartofi noi pe care doar i-am spalat nu i-am curatit de coaja...de altfel mama zicea ca era chiar gustoasa...doar ca se ridica pielita de pe ei laughing... ca desert am facut clatite dintre care una se lipise pe tavan sad...Ma amuz tare mult cand imi amintesc...mai ales ca mama nu ma prea lasa sa gatesc, iar eu profitam de faptul ca eram de dupa-masa la scoala...deci singura acasa, si gateam ce aveam eu chef happy

| micurutza2005 a răspuns:

La 11ani si nu mult dupa aceea faceam si prajituri, acum gatesc foarte bine si nu am patit niciodata sa manance cineva ceva facut de mine si sa spuna ca nu-i place sau sa lase ceva in farfurie, finul meu zicea ca sa-mi deschid un restaurant ca se aboneaza la mine cu mancarea nu mai vorbesc ce torturi bune stiu sa fac, nu ma laud dar mi-a prins bine educatia din vremurile celelalte, azi nu mai stie nimeni nimic sunt varza fetele in bucatarie nu au cu ce se mandri si nici nu vor sa invete si e atat de frumos sa gatesti tu cu mana ta pentru familie sau sot si sa vezi ca mananca cu pofta.

| ina a răspuns:

Pe la 11-12 ani...
Din pacate a trebuit sa invatam sa ne descurcam fara mama (mai am o sora) care e mai mereu plecata in Italia, la munca, asa ca am invatat si sa gatesc. Nu am invatat din carti, pur si simplu inventam. Am avut o gramada de esecuri, si inca mai dau chix, dar asta inseamna sa inveti, nu?

| yourfriend_1956 a răspuns:

La 11 ani stiu sa fac clatite, macaroane, cartofi prajiti chec, cartofi piure, sandwichuri si un fel de prajitura cu nuca sau mac, paine prajita si paine in ou...cred ca stiu sa fac destule nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat sa gatesc la varsta de 16 ani, scoala de bucatari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta de 17. Bine-nteles ca nu cozonac si sarmelehttp://www.tpu.ro/design/images/emoticons/3.gif

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 9 ani, pe bune cand am facut prima tocanita de cartofi...si a iesit super credeti-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta de 17 ani. Dar nu sarmale si cozonaci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunica m-a invatat sa gatesc la varsta de 12 anihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat sa gatesc de la 13-14 ani, dar nu le stiu pe toate nici acum la 46." Omul cat traie;\ste invata!"
Poti sa inveti la orice varsta sa gatesti, daca iti place sa faci acest lucru

| nicola_6617 a răspuns:

La 13 ani :-p

| alexandrutza a răspuns:

Eu am invatat la 11 ani de nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inceptut sa gatesc de la varsta de 14 ani.imi place foarte mult sa gatesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Undeva pe la 12 anisori. Iar acum, la 21 de ani, ma mandresc ca stiu sa fac absolut orice.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 14

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani am invatat sa fac mancare ciorbe si tocanite din nevoie

| anduzica a răspuns:

Am invatat sa gatesc la 12 ani, am fost nevoita, si mi-a prins bine in viata

| martagabriela a răspuns:

Pai eu am invatat pe la 13-14 ani; fiind una la parinti au vrut sa nu ies alintata si m-au pus sa gatesc lucruri usurele de mica. Tin minte ca primul meu dulce a fost"cornulete cu bors"pe care le-am facut la Casa Pionierilor si care a fost. un mare succes

| martagabriela a răspuns:

Eu am invatat sa gatesc pe la 13-14 ani; Imi amintesc ca, am facut la Casa Pionierilor "cornulete cu bors"si m-am mindrit foarte tare de reusita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 17 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anul asta adica la 11 ani

| sabina59 a răspuns:

Cred ca primi cartofi prajiti i-am facut pe la virsta de 8 ani. Dar ceia ce imi aduc bine aminte si il simt si acum, numai gindindu-ma, este parfumul de piine calda din cuptorul bunici... Aveam cam 4 ani. Atunci s-a nascut pasiunea mea pentru bucatarie. Apoi incet, incet, bunica ma lasa sa o ajut la framintat, prima ca un joc, iar mai tiziu o ajutam cu adevarat. Piinea de casa si placinta cu prune...Asa a luat fiinta pasiunea de a gati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat sa gatesc la 26 ani iar 2 ani mai tiirziu m-am maritat.