La 7 ani jumate faceam sufleuri, la 14 ani am castigat concursul de cei mai gustosi piepti de pui impanati cu fructe de mare, si acum fac niste cartofi prajiti de te lingi pe degete!
La 6 ani.
cand veneam de la gradinita, trebuia sa fac mancare pentru cand venea mama de la lucru.
La 7 ani jumate faceam sufleuri , la 14 ani am castigat concursul de cei mai gustosi piepti de pui impanati cu fructe de mare , si acum fac niste cartofi prajiti de te lingi pe degete !
La 12 ani,mai exact vara trecuta..
imi place sa-mi perd timpul in bucatarie ,ma invatat mama mea...
Prin liceu (daca vorbim de mancare) nu omleta si cartofi prajiti. Cred ca prima mancare pe care am facut-o, era surpriza pt mama. Tinea post si m-am gandit ca va veni de la serviciu si nu va avea ce sa manance. Am pregatit praz cu masline. Si a fost reusita surpriza ...
Hmm
de mititel ma amestecam eu prin oalele lu' mama. prima oara cand am facut ceva intru-totul eu a fost undeva pe la 12 ani. ii facusem mamei un tort de ziua ei. si chiar mi a iesit.
@gabytzza: stiu ce vrei sa spui, si ai mei tot "crocanti" erau
am obligat-o pe sora mea sa ii manance
Din pacate mama nu a avut timp sa ma invete sa gatesc dar am inceput usor cu cartofi prajiti (preferatii tuturor) pe la 12 ani (am 22) si eu ziceam ca sunt crocanti si de fapt erau cruzi
Dar cu timpul am mai facut cate ceva, sincer nu imi place sa gatesc dar probabil cand o sa fiu la casa mea voi invata mai multe.
Pe la 10 ani faceam prajituri impreuna cu mama, pe la 12 ani ma descurcam cu o omleta... iar acum tot mai invat cate ceva... important e sa nu mori de foame daca ramai singur acasa
Primele clatite le-am facut la 7 ani... ii placeau fratelui meu si ma punea sa-i fac.
Experiente faceam pe la vreo 8 ani, pe vecina mea Creola, ii dadeam sa manance "frisca" cu fructe, degeaba ma chinuiam eu sa ii explic ca spuma aceea alba este frisca, era incapatanata si desteapta, stia ca e spuma de ras si nu frisca. dupa ce m-am maritat am inceput sa iau mai in serios bucatareala, si de atunci, adica de vreo 17 ani, tot experimentez pe sot si pe baieti.inca mai am de invatat, noroc ca ai mei nu sunt mofturosi!
Prima data a fost la virsta de 8 ani cind am facut o mamaliguta si ochiuri prajite
Cred ca pe la 12 ani.Am facut singura o mancarica de cartofi cu aripioare de pui dar nu am fost sigura daca se pune ceapa sau nu.Pana la urma nu am pus.
Sara2 întreabă: