| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Shin Perfect. Am mai rezolvat o problema laughing

| alexdop21 a răspuns:

La 7 ani jumate faceam sufleuri, la 14 ani am castigat concursul de cei mai gustosi piepti de pui impanati cu fructe de mare, si acum fac niste cartofi prajiti de te lingi pe degete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 9 ani m-a invatat mama sa fac gogosi si clatitehee hee. Mi s-a parut distractiv pentru ca se intampla uneori sa le scap. Apoi am inceput sa gatesc ce era mai usor. Inca mai am de invatat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la 7 ani am facut clatite, de atunci am inceput. Apoi m-am apucat de facut salate, omlete, oua prajite, deserturi, peste, fel de fel de mancaruri.

| little_miss_sunshine a răspuns:

Pe la 14 ani, cred, a trecut mult timp de atunci.

| pissicutzzamik a răspuns:

La 6 ani.
cand veneam de la gradinita, trebuia sa fac mancare pentru cand venea mama de la lucru.happy

| alindoolce a răspuns:

Eu stiu de la 10 ani big grin m-a invatat tata':X:* ps: am facut clatitebig grin

| alexdop21 a răspuns:

La 7 ani jumate faceam sufleuri , la 14 ani am castigat concursul de cei mai gustosi piepti de pui impanati cu fructe de mare , si acum fac niste cartofi prajiti de te lingi pe degete !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Shin Perfect. Am mai rezolvat o problema laughing

| dulcika a răspuns:

La 12 ani,mai exact vara trecuta..
imi place sa-mi perd timpul in bucatarie ,ma invatat mama mea...

| ..pYtBulL.. a răspuns:

12 ani dar am inceput cu niste mancaruri usoare de facut.

| MMady a răspuns:

Prin liceu (daca vorbim de mancare) nu omleta si cartofi prajiti. Cred ca prima mancare pe care am facut-o, era surpriza pt mama. Tinea post si m-am gandit ca va veni de la serviciu si nu va avea ce sa manance. Am pregatit praz cu masline. Si a fost reusita surpriza ...

| hashe86 a răspuns:

Hmm
de mititel ma amestecam eu prin oalele lu' mama. prima oara cand am facut ceva intru-totul eu a fost undeva pe la 12 ani. ii facusem mamei un tort de ziua ei. si chiar mi a iesit.

| Milk Swan a răspuns:

Adica cateva mancaruri, nu? Caci eu am invatat clatite, la varsta de 6 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani am invatzat sa gatesc happy
by zui

| Shery a răspuns:

@gabytzza: stiu ce vrei sa spui, si ai mei tot "crocanti" erau laughing
am obligat-o pe sora mea sa ii manance laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate mama nu a avut timp sa ma invete sa gatesc dar am inceput usor cu cartofi prajiti (preferatii tuturor) pe la 12 ani (am 22) si eu ziceam ca sunt crocanti si de fapt erau cruzi laughing
Dar cu timpul am mai facut cate ceva, sincer nu imi place sa gatesc dar probabil cand o sa fiu la casa mea voi invata mai multe. happy

Shin
| Shin a răspuns:

@bizzare, carui baiat nu-i plac cartofii prajiti ? laughing
Shin winking

| bruno9432 a răspuns:

Pe la 10 ani faceam prajituri impreuna cu mama, pe la 12 ani ma descurcam cu o omleta... iar acum tot mai invat cate ceva... important e sa nu mori de foame daca ramai singur acasa happy

| Shery a răspuns:

Pai... la 17 ani si ceva am facut ou prima data laughing blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am invatat sa gatesk la varsta de 11 ani vb serios nu e greu doar trebuie sa ai inspiratie

daniela
| daniela a răspuns:

Primele clatite le-am facut la 7 ani... ii placeau fratelui meu si ma punea sa-i fac.

| ViVi a răspuns:

La 14 ani

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

La 14 anisori big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Experiente faceam pe la vreo 8 ani, pe vecina mea Creola, ii dadeam sa manance "frisca" cu fructe, degeaba ma chinuiam eu sa ii explic ca spuma aceea alba este frisca, era incapatanata si desteapta, stia ca e spuma de ras si nu frisca. dupa ce m-am maritat am inceput sa iau mai in serios bucatareala, si de atunci, adica de vreo 17 ani, tot experimentez pe sot si pe baieti.inca mai am de invatat, noroc ca ai mei nu sunt mofturosi!

| lylota a răspuns:

Prima data a fost la virsta de 8 ani cind am facut o mamaliguta si ochiuri prajite

| danacrista a răspuns:

Cred ca pe la 12 ani.Am facut singura o mancarica de cartofi cu aripioare de pui dar nu am fost sigura daca se pune ceapa sau nu.Pana la urma nu am pus.

| mariat a răspuns:

La varsta de12 ani, dar m-am perfectionat abia la 20 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In acest fel am fost determinata sa fac o scoala de bucatari. Varsta la care am inceput cu adevarat sa gatesc, in adevaratul sens, este de 16 ani. Adica de la 16 ani sunt bucatar!