Prima mea mincare a fost o ciorba de pui... pe care am facut-o la virsta de 10 ani ...pentru care am primit critici de la mama si incurajari ca fiind ff buna de la tata si ca bonus a mai cerut o portie...
Prima mea mincare pregatita de mine, a fost pe la 10 ani si anume o ciorba de pui. pentru care de mama am fost criticata, ca era prea apoasa, si laudata de tatal meu si ca incurajare ca este f buna a mai cerut o portie.
Eu am invatat sa gatesc la varsta de 10 ANISORI... pentru prima data am facut CLATITE!
Pai... prin clasele primare (8-9 ani) faceam tort de biscuiti cu inghetata. Dar abia pe la 13 ani am inceput sa fac mancare... o tocanitza... o ciorbitza... inainte... cartofi prajiti, omleta, ochiuri, chestii gen fast food
Eu am gatit la o varsta mai mica si in clasa a-VIII-a, mama a fost nevoita sa se interneze, tatal era la munca pe un santier iar eu a trebuit sa tin toata gospodaria. Atunci a trebuit sa gatesc cu adevarat si sa fac paine in cuptor pentru ca mai erau trei frati mai mici decat mine. A fost totusi bine pentru ca viata te caleste.Eram in timpul scolii si trebuia sa invat si pentru examenul de liceu.TT
Prima tentativa a fost pe la 8 ani, vroiam ceva dulce, mama mea era in spital pe-atunci. Am facut un fel de omleta cu oua, faina si zahar, si-apoi am pus cu lingura in tigaie la prajit. Au iesit niste gogosele pe care le-am dat prin zahar. Si chiar au avut succes, fratii mei nu s-au plans, au mancat tot.
Am invatat la 12 ani. Parintii mei au fost plecati si a trebuit sa gatesc pentru mine si sora mea. Unii ar zice ca a fost greu si cu scoala, dar tot timpul am fost si sunt cea mai buna din clasa. Acum am aproape 17 ani si imi prinde bine.
Am invatat sa gatesc de la 12-13 ani c`am asa imi amintesc ca ai mei erau plecati si am facut ciorba de fasole ) cu ajutoru tatalui ca imi zicea printelefon ce sa fac )))) dar acum ma descurc cat de cat
Omleta, ochiuri de ou, cartofi prajiti, ceai, salate etc. din clasa a 9-a (pe la 15 ani). Chestii mai complicate pe la 21. atunci m-a apucat dorinta de a invata si pofta de mancaruri deosebite.
Sara2 întreabă: