| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
| mioara_7658 a răspuns:

Prima mea mincare a fost o ciorba de pui... pe care am facut-o la virsta de 10 ani ...pentru care am primit critici de la mama si incurajari ca fiind ff buna de la tata si ca bonus a mai cerut o portie...

| mioara_7658 a răspuns:

Prima mea mincare pregatita de mine, a fost pe la 10 ani si anume o ciorba de pui. pentru care de mama am fost criticata, ca era prea apoasa, si laudata de tatal meu si ca incurajare ca este f buna a mai cerut o portie.

| nimikmaimoolt a răspuns:

Eu am invatat sa gatesc la varsta de 10 ANISORI... pentru prima data am facut CLATITE!

| cady a răspuns:

Pai... prin clasele primare (8-9 ani) faceam tort de biscuiti cu inghetata. Dar abia pe la 13 ani am inceput sa fac mancare... o tocanitza... o ciorbitza... inainte... cartofi prajiti, omleta, ochiuri, chestii gen fast food

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jurul varstei de 20 de ani, cand, studenta fiind in alt oras, am fost nevoita sa mai si manac cate ceva. De atunci am evoluat la acest capitol si acum sunt destul de multumita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta de 16 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mica am stat prin bucatarie, iar singura gatesc cam de la 14 ani, retete mai usoare dar cu timpul am incercat si retete complicate.

| ZapaciLaa a răspuns:

De la 10

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am gatit la o varsta mai mica si in clasa a-VIII-a, mama a fost nevoita sa se interneze, tatal era la munca pe un santier iar eu a trebuit sa tin toata gospodaria. Atunci a trebuit sa gatesc cu adevarat si sa fac paine in cuptor pentru ca mai erau trei frati mai mici decat mine. A fost totusi bine pentru ca viata te caleste.Eram in timpul scolii si trebuia sa invat si pentru examenul de liceu.TT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe vremea cand era bunica fata, adica eu, la 6 anisori, am facut primul ou - ochi / dar am uitat sa aprind si focul in soba de tuci / caci nu era aragaz pe vremea aceea / In concluzie - nu prea a fost buna prima mea mancare ( in plus, erau luate si pe cartela ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima dată, am gătit o friptură la cuptor, când aveam 9 ani jumătate.

| adinap a răspuns:

Prima tentativa a fost pe la 8 ani, vroiam ceva dulce, mama mea era in spital pe-atunci. Am facut un fel de omleta cu oua, faina si zahar, si-apoi am pus cu lingura in tigaie la prajit. Au iesit niste gogosele pe care le-am dat prin zahar. Si chiar au avut succes, fratii mei nu s-au plans, au mancat tot.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Mama a invatat la 13 ani

| zuzulina a răspuns:

La 11 anisori big grin nu e geru big grin

| ladybird a răspuns:

Am invatat la 12 ani. Parintii mei au fost plecati si a trebuit sa gatesc pentru mine si sora mea. Unii ar zice ca a fost greu si cu scoala, dar tot timpul am fost si sunt cea mai buna din clasa. Acum am aproape 17 ani si imi prinde bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inceput ajutand-o pe bunica mea pe la varsta de 9-10 ani, dar gatitul in adevaratul sens al cuvantului, am inceput la varsta de 15 ani, cand am ramas singura acasa si de nevoie a trebuit sa gatesc...de toate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista o varsta fixa. Am invatat cu tumpul. Probabil prima data cand am folosit ustensilele bucatariei impreuna cu mama mea a fost pe la varsta de 13 ani.

| teutzyk a răspuns:

13 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 7 ani faceam ochiuri si salata de rosii cu castraveti sau tocanita de cartofi, cartofi prajiti, deoarece ramaneam mai mult singuri eu cu fratele meu si trebuia sa ne facem ceva de mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat la 11 ani.Nu pot sa uit ziua aia, cand ziua bunici mele fiid am pus in placinta de mere sare de lamaie in loc de zahar! De atunci sunt foarte atenta; am acum 49 ani

| mioara a răspuns:

L a 18 ani.

| antonelk a răspuns:

Am invatat sa gatesc de la 12-13 ani c`am asa imi amintesc ca ai mei erau plecati si am facut ciorba de fasole laughing) cu ajutoru tatalui ca imi zicea printelefon ce sa fac laughing))rolling on the floor)) dar acum ma descurc cat de catbatting eyelashes

| cutache a răspuns:

La 21 dupa ce m-am maritat!

| adeana a răspuns:

Omleta, ochiuri de ou, cartofi prajiti, ceai, salate etc. din clasa a 9-a (pe la 15 ani). Chestii mai complicate pe la 21. atunci m-a apucat dorinta de a invata si pofta de mancaruri deosebite.

| bluerose a răspuns:

Pe la 12 ani am facut prima oara cornulete cu nuca. Singura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... aveam vreo 6ani cand m-am aventurat sa incerc prima reteta:oua ochiuri, peste care voiam sa presar niste branza rasa.Stiam ca este in vizita bunica si nu puteam fi pedepsita prea aspru daca faceam vreo gafa, ceea ce s-a si intamplat.Primul ou era pejos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii fiind plecati din tara si noi fiind 6 frati a trebuit sa pun piciorul in bucatarie inca de pe la 14 ani.Nu pot sa ma plang asa am invatat.Cand nu sunt la munca imi petrec timpul in bucatarie, asa ma relaxez!

| monika_9877 a răspuns:

Acum pe la 14 ani am inceput sa gatesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am invatat sa gatesc la 19 ani si jumatate, cand m-am mutat cu sotul meu big grin Acum, sunt laudata pana si de mama-soacra pentru felul in care gatesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat sa gatesc la 29 de ani, acum am 32... ma descurc dar nu pot spune ca sunt experta