| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am invatat sa gatesc de nevoie...la 10 ani...prima mea mancare a fost mancarea de cartofi, facuta cu ajutorul mamei prin telefon. Atunci am descoperit cat imi place si cat ma relaxeaza gatitul...si caut tot timpul sa ma perfectionez...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Delia. raspuns:la 9 anisori (le-am facut parintilor pentru. prima data 15 oua prajite )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani nevoia a fost cea care ma "invatat" sa gatesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

19 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 15 ani. Cartofi prajiti

| flacaraiubyry a răspuns:

Eu am invatat de mica sa gatesc, cam 10-12 ani, desi si mai devreme faceam...pentru ca am fost nevoita...sa invat de mica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 15 ani, deoarece am fost nevoita sa am grija de bunica si sora mea mai mica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

25 de ani. adica DUPA ce m-am maritat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand ma stiu stateam langa oalele mamei, dar prima mea mancare adevarata a fost la 12 ani, macaroane cu varza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani, cand m-am rugat de mama sa faca supa de pui dar ea a facut o ciorbita de zarzavaturi. Am refuzat sa mananc in ziua aia pana la ora 6PM cand am rugat-o sa-mi dea drumu' la aragaz ca sa-mi fac supa. laughing Nu a crezut initial ca voi face ceva comestibil, insa va asigur ca nu a murit niciuna din persoanele care au mancat. De atunci... am tot invatat retete noi, iar in momentul de fata, eu ma ocup cu gatitu' pentru. zilele festive. smug E distractiv sa gatesti... mai ales cand incerci chestii noi si mai modifici si retele de baza.hee hee So... Gatiti! big grin

| lylota a răspuns:

Prima data a fost la 8 ani cind am facut o mamaliguta cu ochiuri prajite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-a placut sa vad ce face mama la bucatarie si sa se incurce de mine ce e drept la capitolu prajituri pe la varsta de 10-11 ani iar cd a trebuit sa plecela spital sa se opreze de hernie de disc am ramas doar eu cu tata cam 2 saptamana si m-am vazut in fata faptului sa gatesc si eu ceva e drept ceva usurel pentru inceput

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aproximativ la varsta de 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am stat cu bunicii si am invatat pe la 12 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca aveam 9-10 ani, cind am facut pentru prima data o mincare gatita si anume ciorba de fasole verde. Vreti sa aflati cum? Impreuna cu fratele meu, ne-am amintit ce legume gaseam in farfurie si pe acelea le-am pus si noi in oala, plus corcoduse pentru acrit si a iesit super buna.Am mai facut si mamaliga(bineinteles ca de doua ori, pina ne-a reusit) si cu ceapa verde, gata mincarea.(piinea era la ratie, 1/4 de piine rotunda, pe zi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost nevoita sa invat de mica sa gatesc happy sa zicem undeva pe la 13anisori, la 15deja faceam primul meu cozonac sub indrumarea bunicii, bineinteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 45 ani am invatat sa gatesc

auran
| auran a răspuns:

Eu sunt intr-o continua invatare...mai rau este ca nu prea se prinde de mine...cred ca aveam 14 ani cand am facut pentru prima oara o supa care a iesit tocana...

| Jonsdottir a răspuns:

Chiar te intereseaza? de ex pe mine nu ma intereseaza cand a invatat X sa gateasac straight face

| alexandra_1780 a răspuns:

La 13 ani si tanand cont ca au trecut 10 ani de atunci as putea zice ca acum chiar sunt experta, de fapt am facut si vreo trei cursuri de gatit pentru experienta mea.

| Andreeagen a răspuns:

La 11 ani am invaat sa fac cartofi prajiti la 12 pireu si pana in prezent nu mai stiu altcevathinkingbig grin aa ba nu stiu si oua in tigaie siomletabig grin
Macar nu mor de foame!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nici nu mai stiu. eram mica cand incepusem sa gatesc...bineinteles mancaruri usoare..acum imi place sa incerc retete mai speciale si mai grele. happy e o placere pentru mine sa gatesc, as spune un hobby.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani am inceput sa gatesc mancaruri usoare, iar la 19 am inceput sa experimentez retete mai grele.........care mi-au si iesit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Am învăţat să gătesc destul de târziu, undeva pe la 19-20 de ani, în comparaţie cu alte fete care deja la 15 ani erau foarte pricepute în arta culinară.
Pa, pa.

| matura a răspuns:

Am invatat sa gatesc in vacanta de vara, la terminarea clasei a-II-a, la cosit in muntii Bucinului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta de 18 ani cat ma lasa mama iar de cand m-am casatorit de la 24 de ani gatesc foarte mult.

| magda_4386 a răspuns:

La varsta de 17 ani.Totodata invatand si meseria de bucatar-ospatar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani le gateam parintilor si fratilor mei!(nevoia te invata, eu as fi preferat sa ma joc cu papusile :p )

| trololololol a răspuns:

La 10 ani ştiam deja să gătesc spaghete, macaroane, (cu sos etc), cremwursti, ouă, şi diferite mâncăruri simple. S-ar putea spune că am avut ambiţie şi mult timp liber tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 8 ani, am facut inghetata de iaurt cu lamaie, cam ciudat gustul, dar am mancat tot si eu si prietena mea - doar ce debutasem in bucatarie...