| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
| IngerashDeea a răspuns:

La 10 ani.

| marianarusu a răspuns:

La 20 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inceput pe la vreo 6 ani cu ciorbe si tocanite ca la tara. Mi-a prins bine.

| geta65 a răspuns:

Pe la 15 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm daca imi aduc bine aminte la varsta de 7 ani mi-am facut primul ou prajit la tigae si iesise bun cam fara sare dar mere [ este o amintire a copilariei mele apoi am continuat usor cu cartofii prajiti ajungand ca la 13 ani sa stiu sa fac aproape orice mancarica.:d

| casandralin a răspuns:

La 7 ani am invatat de la mama sa fac cartifi prajiti cu ou si branza.

mlm
| mlm a răspuns:

De la 10 ani deja stiam sa fac multe mancaruri, am invatat de la mama mea care a fost bucatareasa sefa timp de 32 ani.Am avut foarte multe lucruri de invatat si mi-au prins foarte bine, sper ca si fiica mea sa aiba ce invata de la mine.

| Lary a răspuns:

Pe la 12 ani i-am pregatit o surpriza bunicii mele si am facut ostropel...nu a iesit excelent... dar putea fi mancatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 17 ani, si nu am gatit niciodata.Traiesc in puf, mama nu ma lasa sa fac nimic nimic, spune ca o sa am timp...:X.Chiar ma mandresc cu astabig grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 10 ani.

| Ralux a răspuns:

Ma pasioneazabig grin
Pe la 6 ani am invatat de la gradinitalaughing
Am avut un atelier de creatii si era pe grupe, mai multe tipuritonguelastilina, Desen, Gatit etc. iar eu am ales gatitbig grin
Prima chestie pe care am creato mai exact a fost unt cu miere...vaai ce bun a fostlove struck laughing love struck
Copilarialove struck

XoXolove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 17 ani. Nevoia te invata sa sa faci multe lucruri chiar daca nu-ti plac. Nu este vorba de mancare pentru ca eu as sta numai sa gatesc toata ziua; daca ar fi posibil.

| snepy a răspuns:

La 11 ani

| rapprey a răspuns:

Am inceput sa gatesc de la varsta de 9 ani, dar ma rog atunci am invatat sa curat legume, sa frig cartofi, sa fac omleta si cu timpul am progresat
P. S. sunt priceput la deserturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 anisori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani

| cristi27 a răspuns:

Eu in afara de cartofi prajiti si oua nu stiu sa facrolling on the floor, cand intru eu in bucatarie e prapad acololaughing

| emy a răspuns:

Poate ca e cam rusinos, dar eu am inceput sa gatesc la varsta de 21-22 de ani(acum 3-4 ani). m facut cartofi prajiti, ochiuri, omleta, am prajit gordon - bleaux(sper ca am scris corect, daca nu, imi cer scuze!), am facut prajitura cu rabarba(numai ca spuma nu mi-a iesit), si prajituri simple(fara crema). Dar am de gand sa invat mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

14-15 ani canda am plecat la liceu si nu am avut incotro.

| mihail_5346 a răspuns:

12 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colindand tooota ziualica bucataria si stand langa mami mea cand isi scotea la iveala talentele de bucatar profesionist(desi nu este licentiata in asa ceva)...cred ca am inceput sa dobandesc incetul cu intetul nenumarate aptitudi in domeniul gastronomiei de pe al varsta de 5 ani chiar...actual am varts ade 15 ani si pot sa ma mandresc cu faptul ca stiu sa fac sarmale...si inca unele foarte GUSTOaSe...nu ca insiiiiiiist sa ma laud...big grin...

| mioara a răspuns:

Pe la 20 de ani si bine de tot pe la 35 ani.

| sivuelena a răspuns:

La 6 ani am facut o ciorba de fasole ajutata de o matusa prin telefon

| cory a răspuns:

Pe la 11-12 ani am facut un rasol, o mamaliguta, iar din zeama o supa cu galuste reusita.Cand au ajuns acasa parintii dupa o zi de munca la camp au fost placut placut impresionati si cu o foame ...de nici azi nu am uitat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am invatat singura sa gatesc de la 9 ani...nu am avut ocazia pana acum sa gatesc prea des. m-am invatat singura, m-am maritat acum 0 luna si de atunci nu ma mai satur de gatit.am 21 de ani si am un sot destul de gingas in privinta mancarii...culmea este ca sunt mancaruri care le fac pentru prima oara si imi ies super bune...gatitul se invata in timp si nu peste noapte...este un lucru necesar pentru oricine deoarece nu se stie niciodata cum vei avea nevoie...si paine cu ou daca stii sa faci sau cartofi prajiti, trebuie sa stii cum sa ii faci si pe aialaughing))

| georgica29 a răspuns:

La14 ani stiam cateva retete care imi sunt si acum de ajutor

| monica_8936 a răspuns:

13anisori

| ana1503 a răspuns:

Intotdeauna mi-a placut sa stau cu mama la bucatarie.cred ca la 10 ani stiam deja sa fac o ciorba.

| ecristinamc a răspuns:

Am 12 ani si deja stiu secretele gatituluyi

| natty a răspuns:

La 11 ani.