| Gustos.ro a întrebat:

La ce varsta ati invatat sa gatiti?

226 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am învățat sa gătesc...de fapt o asistam pe mama... de când eram mica... am pus în practica pe la 20 de ani...am luat mai în serios pe la 22 de ani după ce m-am căsătorit.

| eu_stie_tot a răspuns:

Pai prima mancare pe care am facut-o a fost omleta cam pe la 12 ani.

| ioanee a răspuns:

Probabil ca poti invata sa gatesti cand vrei, totul e sa vrei. Nu cred ca conteaza varsta. Eu am invatat pe la 15, si inca invat.

| mihu a răspuns:

La 15 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani am gatit singura prima mea mancare. A fost un ghiveci de legume pe care parintii mei l-au apreciat si de care au fost extrem de surprinsi la cat de bine am dozat proportiile.

| Ciprian271 a răspuns:

Pai eu am invatat sa gatesc la 10 -9 sau chiar 8 ani. Nu stiu sigur. Dar stiu ca am facut un sandwith minunat.

| cauleamonica a răspuns:

Incepand de la 15 ani aproximativ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jur de 14 ani am invatat sa gatesc bineinteles nu ce stie oricine, am invatat sa gatesc in special retetele mamei mele care imi placeau cel mai mult si inca experimentez.

| JackieSue a răspuns:

Inca nu stiu sa gatesc laughing...

| nicuelena a răspuns:

La 16 ani.

| JustMeFlory a răspuns:

De la 16 ani, adica de anul trecuthappybig grin

| Ruxandra_8921 a răspuns:

Pe undeva pe la 13 ani...recunosc ca la momentul respectiv mentorul meu a fost sora mea de 18 ani...si prima experienta culinara a fost de neuitat...ne-am gandit sa facem ceva bun... bun si dulce... ea a plecat la magazin iar eu intre timp m-am strecurat in bucataria bunicii unde am gasit o cratita cu untura...de unde era si pentru ce nu ma intrebati ca nici acum nu stiu...doar ca m-am gandit ca ar trebui sa-i fac sorei mele o surpriza si ca as face desrtul pana vine ea...am pus cratita pe foc si cand s-a incins atat de tare pana iesea fum am turnat zahar in ea...laughing))restul e poveste... a luat foc perdeaua caci aragazul era langa geam...si a trebuit sa zugravim din nou, pentru ca din bleu peretii erau acum gri-petrol...bineinteles ca parintii mei m-au rasplatiyt pentru experienta mea... o luna nu am iesit din casa...laughing)dar dupa 8 ani deja altfel sta trba fara modestie si chiar adevarat acum am devenit o gospodina desavarsitalaughing)

| andrelina a răspuns:

Am invatat sa gatesc la varsta de 16 ani, intrucat am fost nevoita.Acum am 19 si ma descurc mult mai bine la capitolul acesta, gastronomie.Consider ca e bine sa stii sa gatesti de mica, caci pe viitor iti este de mare folos.

| mikella a răspuns:

Eu cred ca am inceput sa gatesc pe la 11-12anisori atunci cand ma punea mama sa gatesc in timp ce ea era la munca.La inceput am facut ceva simplu ce ma ducea mintea dupa care am ajuns sa fac mancare parintilor, iar multumirea lor era...nu imi place, trebuia so mai lasi la foc sau nu e buna. Iar la 7 onisori am facut prima mamaligutawinking

| buburuzAndreea a răspuns:

Am 18 ani si pana acum am invatat sa fac omleta, cartofi prajiti, senvisuri, paine cu ou prajita, gogosi smug si... stiu sa incalzesc mancarea facuta de mama. big grin Nu moare omul de foame cu mine.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta de 14, 15 ani am inceput cu mancaruri simple, pentru ca eram nevoiti atat eu cat si fratele meu sa ramanem cateva zile singuri fara parinti. Mai tarziu am inceput sa progresez, impreuna cu prietenele mele incercam retete de prajituri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam pe la 12 ani s-a internat mama in spital si cum stomacelul era destul de ferm inca de atunci, a trebuit sa fac ceva...si am facut o mancare de cartofi in care am incurcat cantitatea de ulei cu cea de apa... s-a mancat cu un butoi de varza murata... dar s-a mancat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la varsta de 7 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

21

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost nevoita sa incep sa fac mancare la varsta de 8 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam pe la 13 ani... devreme nu?
la 10 ani am facut singura primi cartofi prajiti si oul ochi...va pooop. p. s intrebarea mi-a aduc aminte de copilarie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 16 ani chiar gateam.

| Sebastian_8932 a răspuns:

Eu am inwatat la 8 ani sa gatesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 9 ani am facut prima ciorbita, si de atunci invat mereu.

| Crysis a răspuns:

12

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am invatat sa gatesc in adevaratul sens al cuvintului de la 15 ani, si ma pot mindri cu asta.

| dinumaria a răspuns:

La 13 ani.

| elena_3908 a răspuns:

La 9 ani, am fost nevoita ca mama era internata in spital si mai aveam 3 frati in grija mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20

| Gabry a răspuns:

Am 12 ani si stiu sa fac macaroane cu branza, salata si ochiuri