La 10 ani i-am fiert bunicii mele ou sa ii duc la cimp pentru ca era plecata la cimp de dimineata, am facut si focul cu citeva bete sa fiarba., am pus mamaliga, brinza, rosii si o sticla cu apa rece...si am pormit 2 km pe jos! intrebam de oameni unde se aduna cartofii?! si acum ma pomeneste, a plins cind am ajuns acolo dar nu m-a lasat sa observ acest lucru, asta a fost acum 23 de ani, la 14 faceam ciorba singura, aveam 2 fratiori mici si mama era lauza, acum sint experta!
Am inceput sa gatesc pe la 10 -12 ani alaturi de parinti dar efectiv sa gatesc abia la 25 ani cand m-am maritat.La inceput mai stangaci dar apoi mai bine decat parintii mei- asta o spun ei.
Stiu sa fac de toate si nu ma dau in laturi sa experimentez ceva nou. Acum de ceva vreme nu mai gatesc in cantitati mari ci numai pentru o zi doua, desi nu am timp liber dar consider ca trebuie sa schimbam ceva in legatura cu mentalitatea gospodinelor.
Nu traiesti ca sa gatesti!
Am inceput sa gatesc pe la 10 -12 ani alaturi de parinti dar efectiv sa gatesc abia la 25 ani cand m-am maritat.La inceput mai stangaci dar apoi mai bine decat parintii mei- asta o spun ei.
Stiu sa fac de toate si nu ma dau in laturi sa experimentez ceva nou. Acum de ceva vreme nu mai gatesc in cantitati mari ci numai pentru o zi doua, desi nu am timp liber dar consider ca trebuie sa schimbam ceva in legatura cu mentalitatea gospodinelor.
Nu traiesti ca sa gatesti!
Eu am gatit pentru prima data la varsta de 9 ani, insa pot spune ca am invatat sa gatesc la varsta de 12 ani.
Am locuit cu mama 20 de ani si abia stiam sa imi fac cartofi prajiti. m-am casatorit la 23 de ani si abia atunci am invatat sa gatesc in adevaratul sens al cuvantului. si acum sotului meu ii place friptura mea de pui cu legume la tava.
Sara2 întreabă: