Sfarsitul lumii va veni cand noi ne asteptam cel mai putin . Nu cred ca o sa fie in 2012 .
Deci hai sa-ti spun, unii spun ca da unii ca nu nimeni nu poate stii dar iti spun 99, 99 % ca nu va veni in 2012
Nimeni sa nu creada in sfarsitul lumii.nu se stie cand va veni... dar deja a venit in Egipt.
Salutari ma numesc Tiago.Cand am auzit lucrul acesta si eu m-am speriat ca toti
desigur ar fi fain sa fie sfarsitul lumi in razboiul mondial 3 ca ar fi fain sa impusk cu ak-47 ca oricine siar dori sa impuste ba sa nu va fie frica la vreo sute me kilometri sau mai mult o sa ne ardem pentru ca Planeta rosie/X enste in flaca desiguri ca se duce de miliarde de ani desigur. VA ZIC UN LUCRU SA NU VA FIE FRICA SI ACU IN 2000 SI ACU MULTI ANI IN 1870 SI 1978 SI INCA ALTELE... SE ZICEAU TOT DESPRE SFARSITUL LUMI VA ZIC NO SA VA DOARA DELOC PURSI SIMPLU ARDETI NU SIMTITI DE LOC NIMIC SA NU VA FIE FRICA xD
WTF? Daca murim, murim! ASTA E FRATILOR! Dece va e frica?, Nici n-o sa stii ce te-a lovit Eu as vrea sa fie un sfarsit al lumii cu razboi! Sa iesim toti cu arsenalul pe care il avem pe strazi si sa ne luptam pana la moarte!(cu inamici care or fi aia.)sange, blood, carne mwhahaha
Cineva a zis ca sfarsitul e cand noi murim si eu cred la fel dar poate in 2012 chiar va veni sfarsitul lumi poate da poate nu noi ni stim.Atunci eu o sa am 12 ani ce soarta cruda
Nimeni nu stie cind va fi sfirsitul lumii, astea sint prostii ce zic unii, ca in nu stiu ce an. numai Dumnezeu stie.asta iti spun sigur, citeste biblia.
SFARSITUL LUMII? Prosti! Eu zic ca Dumnezeu nu ne-a creat pentru a murii! Dumnezeu ne-a creat din dragoste! Asa cum a creat cerul, apa, si Pamantul! Nu va mai uitati la tot felul de porcarii! Nu au zis ei ca va fi SFARSITUL LUMII in 2000? Au zis, vorbe goale in soare! Asta insemna ca eu nu ma mai nasteam...Eu m-am nascut in data de:16.martie.2002! Asta insemna ca eu nu ma mai nasteam asta este sigur! In 2012 nu va fi SFARSITUL LUMII! Cum am mai zis:Vorbe goale in soare! Calmati-va, nu va veni nicun sfarsit! si eu mai zic ca nici ingerii, nici magii, nici Iisus Hristos si nici Dumnezeu nu stie cand va fi acel sfarsit! Daca ati citit mesajul meu pentru:"anonima4all" scrietim un mesaj privat! Va multumesc celor care lati citit!
Cea mai mare prostie e asta.de unde sa stim, poate va fi maine sfarsitul lumii. poate ca in seara asta nimeni nu stie decat Dumnezeu. daca stau bine sa-mi amintesc sfarsitul lumii trebuia sa fie si acum cateva saptamani in urma si uuuuuauuuuu ink exist deci nu a fost.prostii sfarsitul lumii nu-l va sti nimeni.
Nus.si eu aud pe toata lumea ca spune ca in 2012 e apocalipsa...nu mi se pare prea adevarat! dupa mine e o aiureala
Nu va fi niciun sfirsit tot asa au spus sin 2000 doamne baga milioane de oameni in sperieti mai ales copii
E o mare vrajeala stati fara teama doar Dumnezeu va sti cand va veni si daca va veni va veni fiinda numai ascultam de Dumnezeu trebuie sa fim mai credinciosi. Oricum nimeni nu stie cand va ve ni sau cum va veni adica cu cutremure cu tsunami cu meteoriti inmeni nu stie, si daca va veni va veni asta e Dumnezeu o sa ne ajute!
anonima4all întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: