*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare
Egoismul reprezinta sursa multor conflicte.
Fiindca egoistul nu se gandeste decat la el. Face orice pentru nevoile lui, calcand in picioare pe ceilalti pentru atingerea scopurilor sale. Pentru asta are nevoie sa domine. Nu poate sa traiasca in egalitate. Egalitatea da drepturi celorlalti pe care numai el vrea sa le aibe.
In ziua de azi egoismul e o calitate oamenii ce nu sunt egoisti au foarte mult de pierdut si pur si simplu sunt calcati in picioare de oamenii egoisti si plini de ei deci azi da e o calitate iar in urmatorii 5-10 ani cel putin totul va fi la fel
Egoismul a devenit o calitate la majoritatea oamenilor din jurul nostru, dar acum depinde si de situatii in unele momente e bine sa fii numai daca e in joc fericirea ta sau la ceea ce tii cu adevarat
in rest e o calitate negativa
Sa fi egoist cu cei care trebuie e o calitate si cu cei cu care nu trebuie e un defect ...cine e de acord?
Trebuie sa ne mai gandim si la noi, nu numai la ceilalti. Poate fi o calitate, dar si un defect. Trebuie sa fim egoisti, dar cu masura, sa nu trecem limita
Xtreme, i-ai platit p-astia de la TPU sa-ti faca reclama?
P.S:zi-mi si mie cui i-ai dat spaga
P.P.S:Acest mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare
Cateodata este.pentru ca altii cer imposibilul, ceea ce tu nu il ai. Si pentru ca nu le dai te considera egoist.
Egoismul este calitate dar nu este pozitiva, oricum majoritatea sunt egoistii, sa incercam sa nu mai fim si impreuna sa facem o tara mai buna, eu zic ca daca ai intrebat acum vei fi informata...
Din fericre nu este o calitate dar pentru uni tampiti este cea mai mare calitate din lume!
Da o calitate destul de proasta dan fine
eu zic ca mai bine sa fii egosit de cat sa te ia lumea peste picior
Hmm? defect sau calitate? sincer as spune ca nu e bine sa fi egoist.dar daca nu te gandesti si la tine atunci nici altii nu o sa se gandesca la tine.ar trebui sa fie un echilibru constant intre a fi si a nu fi egoist fiindca cum se inclina balanta spre unul dintre taleri, cum omul va avea de suferit.
Egoismul nu va fi niciodata o calitate desi am observat ca prin filme se incearca aceasta idee de promovare si de acceptare a defectelor punandule intr-o nuantza pozitiva,practic se joaca cu mintea omului prin citate de exemplu se spune,, A gresi e omeneste". prctic te invita sa accepti, sa ingadui un lucru pe cre tu l-ai gresit spunand ca e normal
Da poti spune si asa.ca este o calitate.cateodata e bine sa fi egoist.deorece unii se gandesc doar la ei.si ar trebui sa faci si u la fel.dar cateodata este un defect.deorece daca am fi cu totii egosti nu am mai sti sa impartim nimic cu ceilalti
Defect. Daca nu iti dai seama de asta in momentul in care iti exteriorizezi egoismul, o sa iti dai seama mai tarziu.
In vremea de astazi pentru multi este o calitate.
Doar ca poate fi si un defect in acelasi timp.
Trebuie sa fim egoisti cu masura!
Egoismul,daca te gandesti,este un defect.Un defect ce iti inlatura prietenii,poate chiar familia.Dar astazi sun atatia oameni egoisti ca parca acest EGOISM s-a transformat intr-o calitate,o calitate a celor singuri ce nu doresc prieteni,doar bani si lucruri scumpe,care par ca le aduc fericirea, dar de fapt le-o iau.
Este drept ca cei ce nu sunt deloc egoisti, nu au prea mari sanse in viata.Dar acestia nu sunt chiar EGOISTI-ca substantiv.Ar trebui inventat un alt cuvant-daca nu exista deja, si eu nu il stiu-pentru cineva doar putin egoist.