| Azazel_2358 a întrebat:

Egoismul, o calitate sau nu?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare

232 răspunsuri:
| celeron23loveanime a răspuns:

Nu cred ca e calitate sad

| alinutzaa_8242 a răspuns:

Nu cu siguranta

| Bogdanel_8205 a răspuns:

Depinde, sunt foarte multe puncte de vedere în legătură cu acest subiect. Dacă e sau nu o calitate variază în funcție de situație, de îprejurări si de persoană.

| Robert_5618 a răspuns:

DA! Egoismul e o calitate daca nu o detii nu o sa rezisti in societatea din zilele astea.

| Andreea1027 a răspuns:

Calitate...uneori e bine sa mai ai si calitati d-astea, altfel oamenii o sa inceapa sa te creada usor de pacalit si dus de nas...

| cr7vlad_4850 a răspuns:

Da

| monica_8577 a răspuns:

Egoismul nu este o calitate.din contra, nu imi plac oamenii egoistii.in cele mai rari cazuri poate fi numit o calitate doar daca persoana respectiva se poate ajuta pe ea...in acest mod...

| RedSounds a răspuns:

Cred ca egoismul e una din acele trasaturi pe care nu o poti cataloga ca fiind buna sau rea, pentru ca ambele variante pot fi valide, depinde de fiecare in parte cat e de capabil sa isi valorifice insusirile.

| cristinamg a răspuns:

Stii cum cred eu ca sta treaba? Atat timp cat exista un echilibru in tot pe aceasta lume nu se poate vorbi se calitati sau defecte.A manca.este o calitate sau un defect? Daca mananci prea mult este defect, daca mananci prea putin gandindu-te la slabit pentru a fi perfecta sau perfect(aici nu intra cazurile persoanelor care care au cu adevarat nevoie de slabit) este din nou un defect.Si asa ajunge noi la a ne da seama ca in tot trebuie sa mentinem un echilibru.Da poti fi egoist,un egoism, cum sa-i zic?! constructiv, sau poti fi egoist cu acte in regula si a ajunge sa dai in stanga si in dreapta din cauza fricii.E mult de scris, de discutat.Fiecare o ia cum vrea.Mie.mi-e totuna.

| Bogzy_2162 a răspuns:

Hmm? defect sau calitate? sincer as spune ca nu e bine sa fi egoist.dar daca nu te gandesti si la tine atunci nici altii nu o sa se gandesca la tine.ar trebui sa fie un echilibru constant intre a fi si a nu fi egoist fiindca cum se inclina balanta spre unul dintre taleri, cum omul va avea de suferit.

| v39d91 a răspuns:

O doza mica de egoism in tine poate fi folositoare uneori, dar asta nu inseamna ca egoismul este o calitate.

| Andi_3559 a răspuns:

Da dar ea aduce la nemultumire...trebuie sa fii mereu altruist pentru ca tu ai ajutat un om la greu si el te va ajuta cand ai nevoie asa zic eu.

| Coolboy_4508 a răspuns:

Din pacate da dar nu si pentru unii

| delia_3381 a răspuns:

Egoismul nu poate fi o calitate, dar daca nu esti macar putin egoist esti luat de prost, asa ca trebuie putin din toate pentru a fi perfecti.

| Alex97_3376 a răspuns:

Nu

| anonimuz a răspuns:

Egoismul este calitate dar nu este pozitiva, oricum majoritatea sunt egoistii, sa incercam sa nu mai fim si impreuna sa facem o tara mai buna, eu zic ca daca ai intrebat acum vei fi informata...

| SomeHappiness a răspuns:

Egoismul din punctul meu de vedere nu este o calitate.Chiar si in societatea actuala desi il intalnim des nu trebuie considerat ca fiind "o masura la care poti apela oricand pentru a reusi ". El nu aduce nimic bun si poate fi corectat.Persoanele egoiste sunt evitate, de lumea din jur, de prieteni. Uneori si eu sunt egoista...si desi cred ca e bine sa fii in anumite circumstante tot un defect ramane.

| babyanca a răspuns:

Nu este o calitate, daca esti sincer si ai curaj infrunti problemele cu fruntea sus happy, daca esti inimos te gandesti si la binele altcuiva.

| florii_2734 a răspuns:

Cu siguranta nu e o calitate!

| Alexandraaa_6449 a răspuns:

Pai este o calitate deoarece in ziua de azi esti muritor de foame... unde sa mai dai si la alti in Romania nu mai merge nimic si totusi nu este o calitate dc? pentru ca si alti au nevoie de ajutor, la intrebarea asta NU EXISTA RASPUNS!

| krissu23 a răspuns:

E ceva de care n-ar trebui sa ne atingem. Poate fi calitate sau defect oricand. E relativ...

| ADMINISTRATOR_9531 a răspuns:

Nu e o calitate.

| andrabaa a răspuns:

Nu e o calitate...

| andrabaa a răspuns:

Este o calitate

| denis280496 a răspuns:

Da

| ManuIvan a răspuns:

Calitata importanta chiar!

| RTYUI a răspuns:

E o calitate cand esti inconjurat de oameni rai si un defect intre cei buni.

| cata2000 a răspuns:

Cel mai mare defect

| IonelAlexandru1500 a răspuns:

Calitate

| Pysy_2965 a răspuns:

Mai mult egoisti sunt cei bogati

Întrebări similare